cnm ne kadar dik durmaya çalışırsn bacağını kaldırman o kadar zor olur ve belini zorlarsın iyice yana doğru kaykıl önemli olan orda bacak egzersizi
Zaten fazlasıyla yana yatık duruyorum cnm ama kalçamı öne döndürmekte çok zorlanıyorum bilemedim ki nasıl yapıcamı
ne zamandır yapıyorsun canım,yeni başladıysan pelvisi iyice kaldırabildiğin zamanlarda daha kolay yaparsın sanırım,ben uzun zamandır yapmama rağmen arayı uzatınca tekrar yaparken 100e tamamlayamayabiliyorum,bozma moralini.kalçayı sıkmayı öğrenmek bile zaman alıyor,ilk başlarda bütün hareketleri yanlış bile yapabiliyoruz.zaman zaman ben de aa bunu şimdiye kadar hakkını vererek yapmamışım meğer diyorum.sen callan teyzenin dediklerine kulak ver,zamanla olacaktır.
evet şimdi baktım dün 5.yi yapmışsın,moralini bozmak için erken bence:) kalça harketleriyle pelvis hareketleri herkesin korkulu rüyası,hepimiz başta yanlış ya da eksik yapıyoruz,merak etme.callan teyzenin de dediği gibi zamanla bacağını kaldırabileceksin hatta daha düz duracaksın,şimdi hiç zorlama yapabildiğin kadarını yap,güçlendikçe zorlamaya başlarsın
Son düzenleme: