günaydınlar,
twentyseven sonuçların harika..tebrikler :)
ben dün 4/21'i ne yazık ki yapamadım
vicdanım öyle rahatsız ediyor ki, bugün hem sabah & hem akşam olacak şekilde yapasım var :))
en büyük problemim göbeğim, bedenim zaten ince, callan'ın yanında bişi yapmadan kurtulabilir miyim göbekten? düm düz olur mu? deneyimliler yazabilirler mi?
Göbek öyle kolay gitmez maalesef, callaneticse ek özellikle karın Hareketleri de ekle mutlaka... Youtube'da abdominal exercises yaz çıkan sonucları incele bir ve kafana uyandan başla :) fitness blender'in programlarına da bak, 10 dkdan yarım saate uzanan çeşitli ve güzel videolar yapıyorlar. Kondisyon durumuna göre bodyrocktv nin videolarını da yapabilirsin...
kızlar bu gün dinlenme günüm ve sabah kalkıp tartılıp ölçüldüm sonuçları aşağıya yazıyorum.
24.04.12 başlangıç
kilo: 53 kg
bel: 66 cm
göbek: 77 cm
düşük bel: 83 cm
basen: 90 cm
sağ sol bacak en kalın yer: 53cm , 53cm
sağ sol baldır en alın yer: 34cm , 34cm
30.04.12
kilo: 52 kg
bel: 64 cm
göbek: 69 cm (abartı gelebilir ama cidden göbeğim gitti çok az var oturunca da kat kat olmuyor:))
düşük bel: 81 cm
basen: 87 cm
sağ sol bacak en kalın yer: 51cm , 51cm
sağ sol baldır en alın yer: 32.5cm , 31.5cm
sadece callanetics yaptım bir de yediklerime dikkat ediyorum spordan iki saat evvel yemek yiyorum spordfan sonrada bişi yemiyorum bir hafta için bencegüzelbir sonuç denemeyenler için tavsiye ediyorum her hafta yazacağım kolaylıklar diliyorum:)))))
multiple skleroz hastası olduğum için kontrol altındayım.herhangi bir tiroid sorunum yok.atak dönemlerimde kortizon alıyorum en son şubat ayında aldım ve bir ay kadarda fizik tedavi gördüm bir ay süresince yağ tuz ve şeker kullanmadım.son bir aydırda callan ve slim yapıyorum fizik tedavi sırasında 3 kilo son bir ayda da 1.5 kilo verdim ama anlayamadığım gittikçe şişiyorum.perşembe kontrolüm var o zaman doktoruma tekrar sorarım
kortızon zaten kılo aldıran bısı tatlım belkı sana sıskınlık yapıyordur.aynı zamanda bazen kaslarda sısebılıyor daha sonra yakıma gecer cok takma kafana banaa olmustu o karın calıstıkca gobegım cıkıyordu sankı ama daha sertlesıyordu
evet kortizon şişiriyor ama o şişkinliği ve kiloyu attım çok şükür şimdi amacım 55-58 arası bir kiloda olmak ki tekrar kortizon aldığımda daha kolay vereyim kiloları yoksa biriktikçe birikecek.sabahları slim yapıyorum akşamlarıda jillian 30ds ye başladım bugün ve callandan vazgeçemedim.evolutionıda yaptım 4/21 sanırım bağımlılık oldu callansenin nasıl gidiyor callan maceran?
Gönderdim linki tatlım :) Hadi başla sende..
Teşk ederim duygu:):) linki aldım özelden de teşk için msj atacaktım ama sanırım benim msj hakkım yok daha :):) ancak anlamadığım bisürü şey oldu benim:) genelde formda okuduğum kadarıyla 21 günlük bir program var ve toplamda 21 saat gibi bi süre yapıyor.birde 10 yaş gençleşme programı var-ki gönderdiğin linkde bu program var-bu iki program aynı mı? eşimde bişeyler indirmiş ama nereden bulduysa rusca indirmiş :):)poooooof anlayacağınız kafam baya bulandıaydınlatırsanız sevinirim :):)
Teşk ederim duygu:):) linki aldım özelden de teşk için msj atacaktım ama sanırım benim msj hakkım yok daha :):) ancak anlamadığım bisürü şey oldu benim:) genelde formda okuduğum kadarıyla 21 günlük bir program var ve toplamda 21 saat gibi bi süre yapıyor.birde 10 yaş gençleşme programı var-ki gönderdiğin linkde bu program var-bu iki program aynı mı? eşimde bişeyler indirmiş ama nereden bulduysa rusca indirmiş :):)poooooof anlayacağınız kafam baya bulandıaydınlatırsanız sevinirim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?