Tamam iste sana gönderdiğimi en az 21 saat yap, 6 gün yapıp 1 gün dinlenme seklinde... Aralık bıraktığın süre 48 saati geçmesin. 21 denmesinin sebebi en az 3 hafta yap ki alışkanlık oluştursun, sonrasında da bırakmak yok :)
merhaba canim kusura bakma daldim ama
benim esim rusca cok iyi biliyo eger istersen o videonun ismini soyle senin icin tercume ettiririm
duygu teşk ederim :):) ozaman bugün akşaam callene başlarımm hıhıhı:):):) bende hemen hergün yazmaya çalışacağım.iş yerinde giremiyorum çok.her ay lgirilen sitelerin listelerini inceliyorlar :):) ama akşamları artık gelişmeleri paylaşırım.peki bu evolation nası bişey? bu callen kademe kademe mi bide süper callen diye birşey okumuştum?
Gönderdim linki tatlım :) Hadi başla sende..
kızlar bana evolution linkini yollamıcak mısınız ki?
arkadaşlar merhaba.bende dün itibariyle callen programına başladım.buraya yazıyorumki bırakmamak için.benim boyum 1,65 kilom 60. fazlalıklarım bacak ve basen kalça bölgemde.başlarken ölçülerimi aldım.her hafta düzenli olarak alıcam.ilk haftam dolsun sonuçlarını yazıcam.yapan hemen hemen herkes çok memnun kalmış.netten indirdiğim yerde kitapta indi.ordada callen çok motive edici şeyler söylemiş.umarım işe yarar.ve herkeste benden dolayı hırslanarak başlar bu programa.ayrıca ben diyet yapmıyorum.çok fazla yememeye dikkat ediyorum.inşallah başarılı olurum.lütfen sizde desteklerseniz beni..
canım hoşgeldin aramıza seni yürekten bir şekilde destekliyorum bırakmamaya çalış ben de her gün yapmaya çalışıyorum ilkinde çok farklılık oldu ama ikincisinde çok olmadı:)
Arkadaşlar Allah aşkına şu programı banada verin ara ara başım döndü iki gündür.. Nereden buluyosunuz nasıl yapıyosunuz lütfeeeeen
arkadaşlar bende istiyorum bu linki lütfennn
Merhaba arkadaşlar ben bir türlü ücretsiz indirebileceğim bir yer bulamadımSiz nereden indirdiniz . USB ye yükleyip tv den izlemek istiyorum ama indiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?