öncelikle günlerdir aradigim evolution linkleri icin duygu01 e tesekkürü borc bilirim. gec olsada
inan canim cok dua ettim sana.
soracagim sey nnnyyy arkadasim merak ettigim sey: bu evolution beni cok zorlamadi. acaba yanlis mi yapiyorum ama bayagidir da ilk video yu yaptigim icin artik hareketlere ve kaslara alisigim. ama yine de merak ettim.
ve diyecegim birsey daha : gecen duygu ile ikinizin konusmasini görmüstüm . super in daha zor oldugu ile ilgili. bana tekrar söyleyebilirmsin? acaba sen hangisini yapiyorsun ? yoksa ben kendim mi karar vermeliyim. ?
bu arada sunuda söylemek istiyorum: evolution i ikinci kez yaptim ve inanilmaz bir degisim farkettim önden arkadan popo karin süper süper olmus. ve olacak .yoksa acaba ben mi abartiyorum ya :26:
öncelikle günlerdir aradigim evolution linkleri icin duygu01 e tesekkürü borc bilirim. gec olsada
soracagim sey nnnyyy arkadasim merak ettigim sey: bu evolution beni cok zorlamadi. acaba yanlis mi yapiyorum ama bayagidir da ilk video yu yaptigim icin artik hareketlere ve kaslara alisigim. ama yine de merak ettim.
ve diyecegim birsey daha : gecen duygu ile ikinizin konusmasini görmüstüm . super in daha zor oldugu ile ilgili. bana tekrar söyleyebilirmsin? acaba sen hangisini yapiyorsun ? yoksa ben kendim mi karar vermeliyim. ?
bu arada sunuda söylemek istiyorum: evolution i ikinci kez yaptim ve inanilmaz bir degisim farkettim önden arkadan popo karin süper süper olmus. ve olacak .yoksa acaba ben mi abartiyorum ya :26:
arkadaşlar merhaba
benim size bi sorum olucak..
ben 2 aydır dukan yapıyorum, şimdilik 7 kilo verdim. vermem gereken 8 kilo daha var.
hergün30 dk koşu bandında min. 6 da tempolu yürüyorum.
alt bedenim, üst bedenime göre 2 beden büyük.
callaneticsde sadece alt tarafı incelticek bir programı varmı. en azından uyguluyan sonuç alan?
hepinize teşekkürler
(foruma göz attım ama çokca post olduğundan kaçırmış olabilirim)
geçen gün hem evolutionu hem süperi indirdim,çok inceleyemedim ama süper çok uzun sürüyo sanırım 1 saati geçiyo.neyse ben klasiklen devam edicem zaten bi süre daha,sonra duruma göre onlara geçerim,bulunsun diye indirdim bakalım.ama klasikten sonra evolutiona değil de süpere mi geçsem acep.callan teyzem yok evolutionda ondan ısınamadım:)
Arkadaşlar ben mi yanlış yapıyorum anlamadım yoksa bu call egzersizleri fazla mı ağır ?Sadece ısınma hareketlerinde bittim ben. Resmen her yerim ağrıdı. 10 saatlik olanı yapcaktım. Siz önce başka sporlarla mı başladınız? Pes mi etmeliyim ağrılara direnmelimiyim? Çok hevesle başlamıştım ama kafam karıştı. Yanıtlarsanız sevinirim...
bir sorum daha var benim.
ben classic i 30 geckin kez yaptim. ama hani diyorlar ya önce üst karin düzlesiyor sonra alt karin sisik oluyor ama zamanla o da azaliyor diye. simdi benim classic den sonra alt karinim düzlesmeden evolution a gectim. evolution da da alt karnim düzlesecek degil mi ? :18:
Kızlar bende dukan diyeti yapıyorum gayet iyi gidiyor kilo vermem 10 kilo kadar verdim ama vücudumun sıkılığı gitmeye başladı.Bende 1 saat süren bir video var...Sürekli o videodan mı yapıyoruz yoksa daha değişik videolarda varmı acaba...Biri bana açıklarsa çok memnun olucam :26::26:
O videodan 21 saat kadar yapılıyor. Sonra biraz üst seviye içeren evolution ve daha sonrasında super callanetics'e geçebilirsiniz...
O videodan 21 saat kadar yapılıyor. Sonra biraz üst seviye içeren evolution ve daha sonrasında super callanetics'e geçebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?