19 gün falan yaptım bende hala bir değişiklik olmadı basenim hala duruyor ve çok sinir bozucu bir durum harcadığım zamanamı yazık ağrıttığım vücudumamı o kadar karın hareketleride yaptım belimde incelmede olmadı neden acaba bünyeden bünyeye değişiyormu ki? ayrıca ben pelvis hareketleri yapmadım şu biryere tutunarak vücudunu büküyo ya bana zor geldi nedense yapmadım bu hareketinde tüm vücudu negatif etkileyeceğini sanmıyorum basenle alakasıda yok cunku :S
yabancı forumlardan birinde de senin gibi yaptım ama işe yaramadı diye yazan birisini okumuştum callanetics hocasının verdiği cevabı aradım ama bulamadım hatırladığım kadarıyla şöyle birşeyler demişti; aceleci olma zamanla değişiklikler olacak, öğrencilerimize yanlışlarını dersde gösterip hemen müdahale ediyoruz ama videoda malesef olmuyor, pelvisi sıkma/kaldırma konusunda dikkatli ol çalışması gereken kası hissettiğinden emin ol, sabırla devam et sende kendini tanıdıkça kaslarını öğrendikçe hareketi daha verimli yapmayı öğreneceksin vs...