şu bacaklarım incelsin başka bişi istemiyorumMaşallah güzel geline o zaman :))) Süper o halde, kalçayı gayet güzel şekillendirip sıkılaştırıyor, basen sorunum kiloluyken bile olmadığından bilemiyorum ama mutlaka çok faydası olacaktır, bacakları da çok güzel biçimlendiriyor çünkü :)
ooo kimler gelmiş kimler gelmişş. hoş geldin canım. ne güzel heyecenlar bunlar... gelinlik topikin var mı? linkini yollarmısın merak ettim nasıl bir gelincik olmuşsun, eminim çok yakışmıştır:))
duygucum adriana başka bir topicde(tiffany rothe bel videoları olan) resmini yollamıştı, fazla kilosu yok düzgün bir fiziği var bacaklar kollar ince kalça iyi maaşallah ama 36 beden elbise içinde mide ve karın 2 kat yapmıştı, bende buraya davet ettim. zaten tiffany vb yapmış sonuç almış ama istediği gibi olmamış, fazla kilosu da yok diye call tavsiye ettim, hatta 10 gün call yap mide katı gider, alt karında toparlanır, popon kalkar, kalçan şekillenir o elbise çok daha güzel durur dedim:))
daha sonra da o göbeğin üzerine baklava dilimleri yerleştirmek isterse zuzanna tavsiye ederiz diye düşünmüştüm
hoşbulduk canımm dün geld,m evime nihayet.topiğim yok canım ama telaşelerim başımdan gitsin eşyalarımla paylaşırım,
bu arada welldone tebrik ederimm