- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapmam gerektiği nereden başlamam gerektiğini söylerseniz çok sevinirm
not:hiç spor yapmadım hayatımda yüzme dahi bilmem
evet cnm bulamıyorum ben birkaç tane denedim ama hepsinin linki kırık
rapor veriyorum, regl oldum, havada yağmurlu romatizmam tuttu, her yerim ağrıyor, bugün dinlenme günüm olsun dedim ama dünde böyleydim ve aynısını demiştim( yarın mutlakaa yapmalıyım.
sizde durumlar nasılll???
ehehe o zaman bi bomba da benden dün benim de dinlenme günümdü:))utana sıkıla itiraf edecektim ki baktım herkesin dinlenme günüymüş bugün de zor gibi ama bakalım,mola verdiğim bi arayı mı değerlendirsem napsam:44:
meraba kizlar ben komsu konudan geldim
gobek eritme ve bel sekillendirme videolarini yapiyordum kizlar 3 4 aydir artik ara verdim diyet yapiyorum 59 kilodan 55 e dustum biraz daha verip tekrar spora baslicam sorun su zayifladim ama gobegim cok fena katlaniyor kizlara fotografimi gosterdim kk da callanetics i onerdiler olculerim soyle..
bel 71.5
gobek 84
kalca 90
boy 1.61
55 kilo icin bayagi buyuk bir gobegim var bu spor yapan halim cok moralim bozuk lutfen bana bir yol gosterin yaza bu gobekle girmek istemiyorum callanetics e baslasam 21 gunden tatilime kadar toplam 3 kez yapabilirim yanina ilave etmem gerekn birsey var mi? ve de videolara nasil ulasabilirim. simdiden cok tesekkurler lutfen beni bu gobekten kurtariin
Herkese kolay gelsinnnn
duygucum gelinliğimi seçtim dikildi ayıptır söylemesi mankendekilerin hepsi bol geldi
Allahtan belden aşağısı görünmüyor benim sorunlu bölgem basen ve kalçalar
cuma günü tekrar dönüyorum eşyalarımı alıp evime döndükten sonra aranıza katılıcamm inşallah