Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Callan'ın pembe myolu olduğu bi video indirdim ama; "10 Years Younger in 10 Hours" adı. 58 dakika sürüyomuş. Doğrusu bu mu acaba, herkesin yaptığı?
Benimki alt yazılı. Nerden indirdim bulamadım bile :S Ama bu da varmış, aynısı heralde: Callanetics - 10 Gnde 10 Ya Genlein Tke Dublaj » Full ndir | Full-Download.Net | Dosya Paylam Platformu
Kizlar ben limonata diyetine baslayacagim ama size bi sorum var simdi sizce ilk cal yapip sonra mi diyet yapim yoksa ilk limonata diyeti sonra cal mi benim kafama 2. yatiyor kilo verip sonra sabitlemek gibi ama uzman falan degilim fikirlerinizi almak istedim:44:
Kizlar ben limonata diyetine baslayacagim ama size bi sorum var simdi sizce ilk cal yapip sonra mi diyet yapim yoksa ilk limonata diyeti sonra cal mi benim kafama 2. yatiyor kilo verip sonra sabitlemek gibi ama uzman falan degilim fikirlerinizi almak istedim:44:
Ölçü almış mıyıdın ne kadar incelme oldu görsek de gaza gelsek30. saatim filan oldu heralde benim saymayi biraktim. acayip sekillendi vücudum harika oldu ya belim filan.
artik cok terlemiyorum, zorlanmiyorum hareketleri yaparken tabii oturarak yapilan pelvis hareketleri haric. hala mahvoluyoum yerlere seriliyorum yaptiktan sonra
cardio yada evolution link leri bulamadim . super call desen bazi hareketleri zorladigi icin beni bir kez denedim . ona devam etmedim mesela ayakta bir bacagin yerde digeride dizden bükülü sekilde yukari kaldiriyorsun o ne öle yaa birazcik bile yukari kaldiramadim. neysem bende super yapmaktan vazgectim
haa ama sandalye SIKTIGIMIZ harekette topuktan SIKMA varmis onu yapiyorum ben ek olarak.
CArdio ya da evo yu cok merak ediyorum da dvd sini alcam bir vakit bulabilirsem.
hee birde selüllit demissiniz de ben pek bir etkisini göremedim insallah devam edeyimde etkisini görürüüm.
birde su an hala alt karnim var video da söyledigine göre o da kalmayacak insallah.
birde ic bacaklarim yani üst ic bacaklarim yaygin hala. sallaniyo eskiye göre iyi ama bir an önce SIKILASSN istiyorum yaaa
Veeeeee 8
Tebrik ederimmm :) Nice 8 ve 88leree :))))
canlar bir yığın sayfa okudum, aklım karıştı iyice, anlayacağım yere.yardım eden olursa süper olur:
1)bu 21 günde yapılacak program "10 year younger in 10 hours" videosu mu?değilse hangisi/adı ne?
2)bunu 6 gün yapıp 1 gün durmalıyız?
3)21 gün sonra hangisine geçiyoruz?
4)"callenitics evoluation" ve "süper callenitics" videoları ne zaman uygulamalı?
5)öncesinde ısınma için yürüyüş vs yapıyor musunuz? (pilates de öneriliyordu)
Bu sefer kararlıyım 88 de olucak :)) ama bi sorunum var bugün bacağım kasıldı acaba fazla zorladım da ondan mı oldu yoksa tesadüf mü arada olurdu çünkü gerçi cal a başladığımdan beri çok rahattım ama anlamadım niye böyle oldu :44: