Ne mutlu sana
Gecmis olsn cnm, callan teyze ustune basa basa zorlamayin wucudunuzu yapabildginiz kadar yapin diyor
bidaha ki sefere bunu dikkate alarak yap ..
dün dinleme günümdü birazdan tekrar yapmaya başlıcam.bugün eskiden dizimden üste zor çıkan,yerlere yata yata giyebildiğim pantolonumu giydim tekrar,bu kez üst bacaklar inceldiği için bacakları bol geldi,çizmelerin içinde biraz komik oldu ama olsun ben aldığım sonuca memnun oldum valla kim ne derse desinama sınavlar yaklaşıyor,o yüzden sınav süresince koruma programına geçip sonra tekrar başlarım artık,bu kadar ilerleme kaydetmişken bırakmak olmaz değil mi
sen kime soruyosun kız anlamadım:26: ama cvp bekliyoruz tamam
Yabancı bir forumda callanetics guruları var da onlara sordum. Yıllardır yapanlar ve eğitmen olanlar var içlerinde :)
kaçıncıyı yaptın canım benim 2/21.yatmadan 3ü yapacağım....
saymak benim motivasyonumu artırmak yerine düşürüyor nedense o yüzden saymıyorum ama tahmini 30-35 olmuştur sanırım.dediğim gibi dün dinlenme günümdü,bugün tekrar yaptım ve daha rahat yaptım kaslar dinlenince bi kendine geldi galibadaha fazla esnemek istedim falan,tam olarak istediğim gibi olmadım daha:)insan hep daha fazlasını istiyor,bi de sonuçları gördükçe daha fazla yapmak istiyosun.aramıza hoşgeldin diyelim o zaman,önceden yaptın mı bilmiyorum ama pişman olmazsın onu biliyorum,sadece kendini zorlama ve sabırlı ol işte bu kadaaaaar
hmm tamam cnm cvp bekliyoruz ozaman sabırsızlıkla...teşekkür ederim
Günde 2 kere de kesinlikle yapabilirsin diyorlar :) Cevap veren abla 20 yıldır yapıyormuş callanetics, sanırım yaşı epey büyük bizden ve esnekliğini, hiç zorlanmadan herşeyi yapabildiğini callanetics'e borçlu olduğunu söylüyor :)
Ben bu gazla 21. saatimi de yaparım :))
saymak benim motivasyonumu artırmak yerine düşürüyor nedense o yüzden saymıyorum ama tahmini 30-35 olmuştur sanırım.dediğim gibi dün dinlenme günümdü,bugün tekrar yaptım ve daha rahat yaptım kaslar dinlenince bi kendine geldi galibadaha fazla esnemek istedim falan,tam olarak istediğim gibi olmadım daha:)insan hep daha fazlasını istiyor,bi de sonuçları gördükçe daha fazla yapmak istiyosun.aramıza hoşgeldin diyelim o zaman,önceden yaptın mı bilmiyorum ama pişman olmazsın onu biliyorum,sadece kendini zorlama ve sabırlı ol işte bu kadaaaaar
dün dinleme günümdü birazdan tekrar yapmaya başlıcam.bugün eskiden dizimden üste zor çıkan,yerlere yata yata giyebildiğim pantolonumu giydim tekrar,bu kez üst bacaklar inceldiği için bacakları bol geldi,çizmelerin içinde biraz komik oldu ama olsun ben aldığım sonuca memnun oldum valla kim ne derse desinama sınavlar yaklaşıyor,o yüzden sınav süresince koruma programına geçip sonra tekrar başlarım artık,bu kadar ilerleme kaydetmişken bırakmak olmaz değil mi
tuvaletimi tutar gibi önü arkayı sıkarken, vajinal kaslarıda kagel egzersizi yapar gibi içerden yukarı doğru sıkarak çekiyorsun, bu arada da otomatik olarak pelvis öne geliyor zaten. ilk başlarda yapması anlaması kasları hissetmesi zor ama zamanla kaslar güçlendikçe tek tek istediğini sıkıp istediğini bırakabilecek hale geliyorsun. şimdilik yapabildiğin kadar yap konsantre olup sıkamasanda hayal et zamanla olacak.arkadaşlar bugün 2. ciyi yaptım. fakat ben bu egzersizleri yapmayı beceremiyorum. omzum boynum ağrıyor. bacaklarım ağrımıyo, kalçam ağrımıyo. özellikle kalça için olan işte bacağın bir tanesini öne aldığımızda hem kalçayı sıkıp hem pelvisi nasıl yukarı kaldırıyorsunuz? yapanlara helal olsun ben beceremedim. anlatırsanız sevinirim
aynen bende bugün 9.kere yaptım şimdi anlamadığım 21 kere yapıcaz sonra yinemi 21 kere yapıcaz yani kaç kere yapıcaz 21 gün boyunca?
tadli cnm sen diyete devam ediyomusun hiç uğramıyosun artık bizim topiğe
aynen bende bugün 9.kere yaptım şimdi anlamadığım 21 kere yapıcaz sonra yinemi 21 kere yapıcaz yani kaç kere yapıcaz 21 gün boyunca?
Bu arada dun 3/21 yapmis olacaktim kosturmacalardan birazda tembelligimden wakit bulup yapamadim,
bugun ogleden once 3/21 i aksam 8-9 dan sonrada 4/21 i yapmayi dusunuyorum ne dersiniz sorun olmaz demi?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?