Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaar hiç ölçü alan, cm cm paylaşacak olan yok mu???
selam kızlar bişey sorucam. bugün ilk defa bu egzersizlere başladım. yani tam 100 sayı yapamasamda 80 yapmışımdır. fakat benim kalçamda bacaklarımda hiç ağrı yok. sadece karnım biraz ağrıyor. acaba hareketleri yanlış mı yaptım. bu arada yaklaşık 2.5 aydır haftada 5 gün filan spor yapıyorum. acaba onun mu etkisi var?
evetttttttt bugün bende başlıyorum inşallah yatmadan yapacağım...daha önceden yapıp etkisini görmüştüm
bende yapacağm amainse bi
evet 1/21 tamamdır.sen yaptın mı airlikfeer?hala titriyorum.
sadece kalçamı ölçtüm 103 cm 1 hafta sonra tekrar ölçerim.
3/21 bakalım,üst karnım hala yanıyor ama ben o karın haraketlerini en fazla 50 kadar yapabiliyorum.50 bu kadar kıvranıp titrediğime göre baya bir hamım = ( neyse yapmaya devam,diyete de tam gaz hadi kızlar inceliyoruz heyuuuu = ))))
sadece 5 dakikalık bir video bulabildim ben sanırım yeterli değil. indirdiğiniz videonun lişnkini tekrar verebilirmisiniz, çok ilgimi çekti bu egzersizler başlamak istiyorum en kısa zamanda... teşekkürler şimdidentatlım ben indirebildim hiçbir sorun d olmadı,belki başka birşey indirmiş olabilirsin,önce pc virüsten kurtar virüs koruyucu program yükle sonra o adresten indrebilirsin
3/21 'deyim. Ancak tam hakkını verebildiğim söylenemez henüz.
Benim ortalarında midem bulanmaya başlıyor. Dün gece yaparkende midem bir gaz yaptı sormayın. Sonunu bitiremedim. O kadar hamlamışımki nasıl açılacak bunlar bilmiyorum.
Zorda olsa vazgeçmeyeceğim, yapabildiğim kadar ne yapayım. Ne yapsam kardır diye düşünüyorum.
yemekten sonra yapıyorsan olabilir, ideali ana öğünden 2 saat, ara öğünden 1 saat sonra spor yapmaktır. çok aç oluncada tansiyon sorununa bağlı bulantı yapabilir. birde ben kabız olduğumda özellikle karın hareketleri bulantı yapıyor böyle bir şey olabilir mi, yorgunluktan da olabilir tansiyonun düşüyorsa bulantı olur, fazla zorluyorsundur biraz dinlenerek yap..
gaz yapması değilde, mevcut gazın bağırsakta hareketi, atılması söz konusu oluyor, sal gitsin:)))))))))))