Evolutionda 75 diyorlar da ben yüze, 120ye tamamladığım oluyor, kırmızı kurdelemi isterim :))
benim üst karnım mide olan kısım belim baya inceldi çok belli ama yan taraflarım ve alt karnım onlar kadar incelmedi sinir oluyorum sezeryanla doğum yaptım ondan galiba yan taraflar içinde baska hareketler yapmam gerekicek galiba ama daha devam edicem call bu aksam 15.kez yaptım bakalım insallah oralarda incelir
bende bugün 6.yı yaptım:)
ölçü almışmıydın canım başlarken, dinlenme günlerinde ölçü almak güzel oluyor
ben ilk seferinde almamıştım ölçülerimi 2. yapmadan önce aldım ölçümü bakiim ne kadar değişicek :))
kilom çok değil ama özellikle iç bacak ve karın bölgemde sıkılaşma olsun istiyorum he bide yaz geliyo ya
yaza kadar fit olalım bikinlere hazır olalım dimii
Bikini=Ruslar=Balayı=2 Haziran,,abuuuuuuuuuuuuu
Bikini=Ruslar=Balayı=2 Haziran,,abuuuuuuuuuuuuu
:))))))))))))))))))))
evet canım incelme üstten başlıyor en son alt karın gidiyor üstelik üstler ve yanlar gidince alt karın daha bi göze batıyor yusyuvarlak görünüyor bende sinir oluyorum ilk call yaptığımda 20lerden sonra alt karnım inmeye başlamıştı ama bi başlayıncada hemen 6-7 seansda düm düz olmuştu. bende sezeryan oldum ve 6 sene boyunca dikiş yerlerim 10cmlik alanı uyuşuktu his kaybı hiç düzelmemişti, alt karnımı içime bile çekemezdim, pilateste karın çalışırken altta yanma falanda hissetmezdim. calldan sonra oralara yeniden his geldi, üst deri kısmı hala hissiz sonuçta doktor fazla fazla kesmiş oradaki sinirleri ama 1-2cm derinlikten sonrasına içlere doğru olan kısımları hissedebiliyorum artık, oradaki kasları rahatlıkla sıkabiliyorum. callan teyze boşuna hiç kullanmadığınız kaslar çalışıyor, çok derin çalışıyor demiyormuş:)
ölçü almışmıydın canım başlarken, dinlenme günlerinde ölçü almak güzel oluyor
biraz evvel başka bir başlıkta konusu açılınca, şöyle bir defterimi karıştırıp kardeşimin ölçülerine baktım ve sizinle paylaşmak istedim. kendisi daha önce hiç spor yapmamışken geçen yıl benim zorumla callanetics yapmıştı 21 gün sonra bıraktı, ozaman ölçüp yazmıştım.
[table="width: 300, class: grid"]
[tr][td]tarih[/td]
[td]13.02.2011[/td]
[td]05.03.2011[/td]
[td]15.05.2011[/td]
[td]14.08.2011[/td]
[/tr]
[tr][td]spor[/td]
[td]2/21 call-diyet yok[/td]
[td]17/21 call-diyet yok[/td]
[td]spor yok-diyet var[/td]
[td]spor yok-diyet var[/td]
[/tr]
[tr][td]göğüs[/td]
[td]87[/td]
[td]88[/td]
[td]86[/td]
[td]85[/td]
[/tr]
[tr][td]bel[/td]
[td]80[/td]
[td]76[/td]
[td]76[/td]
[td]73[/td]
[/tr]
[tr][td]göbek[/td]
[td]94[/td]
[td]87[/td]
[td]87[/td]
[td]82[/td]
[/tr]
[tr][td]kalça[/td]
[td]99[/td]
[td]96[/td]
[td]95[/td]
[td]93[/td]
[/tr]
[tr][td]bacak[/td]
[td]52[/td]
[td]49[/td]
[td]49[/td]
[td]49[/td]
[/tr]
[tr][td]kilo[/td]
[td]60[/td]
[td]59.8[/td]
[td]57[/td]
[td]54[/td]
[/tr]
[/table]
tablo çok ilginç, en çok dikkatimi çeken, 15 saat call yaparak 3ercm inceldiği yerlerden yine 3cm incelmesine 6 kilo vermesi bile yetmemiş.
buyurun size call yapmak için kooocaman bir sebep...
bugün ilk callenitcs denememi yaptım.
İlk gün olduğu ve daha önce hemen hemen hiç spor yapmadığım için tamamlamam mümkün olmadı tabi ki
Ama hareketleri daha az sayıda olsada mümkün olduğunca yapmaya çalıştım. Devamını getireceğim mutlaka, günden güne performansım artacak ve işe yarayacak...İnanıyorum. 1/21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?