- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
evet cnm yaa aynen bende öyle hissediyorum hatta orada kas olmadığını düşündüm hiç his yok can yok sanki orda karnımı içeri çekincede hiçbişey olmuyo hissetmiyorum içeride fazla girmiyo bakalım şuan üst karnım çok inceldi insallah bundan sonra alt taraf ve yanlar incelir son hız devam bu aksam 16.kez yapıcam
karnına kagel egzersizi gibi alttan, vagina kaslarından başlayarak yukarı ve içe çekmeyi dene. zamanla daha fazla sıkabilir oluyorsun. pelvisi öne almak içinde aslında bunu yapmak zorunda kalıyorsun ama oraya ödaklanarak sıkarsan daha güçlü sıkıyorsun.
arkadaslar bu egzersizler alt bacaklari da inceltiyor mu? benim ust bedenim alt bedenime gore daha ince o yuzden ust bedenim incelip alt bedenim ayni kalirsa diye korkuyorum. bir de kalcayi kaldiriyor mu acaba?
calflarımı diyorsun? direk ölçmedim ama çizmelerimin bacakları daha bol ama bu arada kiloda verdim o nedenle pek emin konuşamıyorum. kalça basen karında çok etkili. popoyu acayip kaldırıyor ve taş gibi yapıyor ve çok kısa sürede. öyleki bi ara kendime dokununca garip hissediyordum başka birisini eller gibi:))
canim senin kardesinle ilgili msj ini üsenmedim buldum tekrar alintiliyorum ki bize de örnek olsun.
Ama birsey sormak istiyorum ben pelvis hareketlerinde hani su oturarak yapilan kollari yukarida
birlestirip popoyu kaldirip dairesel hareket yapiyoruz ya iste onda hala muvaffak falan olamadim.
hic kimsede bundan bahsetmmeis cok mu rahat yapiyorsunuz o hareketleri? Hekes 4- 5. seasnta sonuc aldigini söylüyor
ama benim ümidim yok hic zira bugün ikinci yi yaptim. Nasil 4. seansta ilerleme kaydederim ki acayip zor bir hareket o yaa
sağol canım:))
özellikle spor geçmişin yoksa başlaken çok zor oluyor. 1 sene pilates ve step aerobik yapan biri olarak başladığımda ki kalça kaslarıma çok güvenirdim yinede zorlandım. callan teyze bile pelvis hareketini bitirince yerlere yatıyor. herkes en çok pelvis hareketlerinde zorlanıyor ama yinede hiç yapamıyorum diyene rastlamamıştım. sen bir tane ile mi yapamıyorsun?