- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
devam devam bırakmak yok:)) bir şeyi 21 gün yaparsan alışkanlık yaparmış o nedenle başka bir forumda birisi 21 gün yapalım demiş öylece gidiyor işte...
istediğin ölçülere gelince 15dk yapılacak koruma programı var kitapda yazıyor, kitabı da indirip oku istersen...
devam devam bırakmak yok:)) bir şeyi 21 gün yaparsan alışkanlık yaparmış o nedenle başka bir forumda birisi 21 gün yapalım demiş öylece gidiyor işte...
istediğin ölçülere gelince 15dk yapılacak koruma programı var kitapda yazıyor, kitabı da indirip oku istersen...
cnm sen normal eskisinimi yapıyosun yoksa evosu varmış onumu
bende 7.kez yaptım ama ben hala aynıyım yaaa hiç bi fark yok bende sıkılaşma ve incelme hevesim kaçtı benim yaaa
yaşım 33 boyum 1.72 kilom 97 dün başladım ama 10 nerde kendimi yormayayım çok diye 5-10 kez yaptım yavaş yavaş arttırıcam. 1 saar bisiklete binyorum. Ayrıca platesde yapsammı acab.diyet,Bisiklet ve calllan sıkılaşmama yetermi ?
Sevgili month, bence hiç hevesin kaçmasın çünkü kişinin kilosuna veya vücundaki yağ oranına bağlı olarak etkisini gösterme süresi değişebilir. Mevcut egzersizler yetersiz geliyor diye düşünüyorsan belki özellikle zayıflamak istediğin bölgeye yönelik bir kaç pilates hareketi de ekleyebilirsin.
:)) ben 1 sene pilates yapan biri olarak calla başladığım halde ağrım olmuştu canım. daha önce hiç çalışmayan kasların çalışıyor doğal olarak hamlama ağrısı yaşıyorsun, 3 gün sonra geçer... 6 gün yapıp 1 gün dinlenme...Merhaba,
Callan'a dün akşam başladım işten eve gidince yaptım. 1 senedir bilgisayarımda ben anca fırsat buldum:=)
Geçtiğimiz haftadan beri toplam 5 seans plates yaptım o bile etimi sıkılaştırmaya yetmişti ilerisi ne olur tahmin ediyordum..
Taş gibi tabiri caizse
Neyse dün bir de bunu deneyeyim dedim. 5 seans plates yapmış olmama rağmen bacaklarımda 100kg taşımışım gibi bir ağrı var..
Acaba normal mi? Plateste ağrı olmuyordu.
Şimdi biraz soğuk algınlığım var yapamıycam haftaya tekrar başlamak istiyorum.
Bir de uygulaması 10 gün sonra 1 gün dinlenme tekrar 10 gün şeklinde mi?
Teşekkürler arkadaşlar.. umuyorum artık ben de varım bu topikte:)
evet kızlar nereden nasıl indiriliyo
küçücük bi özet yazın lütfen
ihtiyacım çok var
leslie çokmerak ediyorum
haklısın biraz kilo verince daha etkili olr diyette yapıyorum zaten platesi sevmiyorum yapamıyorum ama leslie yaptım dün 3 mil olanını 47 dk sürüyo çok yorucu çok etkili ve çok terletti gündüzleri hergün olmasada fırsat bulduğum an yapıcam callaneticsi zaten geceleri yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?