Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yakında burdayım
Callanetics in yarattigi sonuclar gercekten buyuleyici we benim bu sonuca gercekten ihtiyacim war suan diyetteyim 6 kilo kadar werdim
bi 10 kilo daha wermem lazim callanetics i hangi asamada yapmam daha dogru aceba kilolarimdan tamamen kurtulduk sonra mi yapmaliyim
suanki asamamda da yapabilir miyim bilgisi olan war mi :44:
Callanetics in yarattigi sonuclar gercekten buyuleyici we benim bu sonuca gercekten ihtiyacim war suan diyetteyim 6 kilo kadar werdim
bi 10 kilo daha wermem lazim callanetics i hangi asamada yapmam daha dogru aceba kilolarimdan tamamen kurtulduk sonra mi yapmaliyim
merhaba sonunda bende callanetics video ve kitabini indirdim ve pazartesi basliyorum 2 nisana kadar 1 beden incelmem gerekiyor dukan diyeti de yapiyorum sizce gunde 1 kez callanetics yeterli mi yoksa 20 dk eliptik bisiklet de eklemeli miyim?
Pazartesiyi bekleme şimdi başla :)
Bir kaç kere yaptıktan sonra zaten vücudunun şekillendiğini gördükçe seni kesmeyip eliptik bisiklete de bineceksin, başka programlar da yapıyor olacaksın merak etme :) Yeter ki başla sen..
merhaba sonunda bende callanetics video ve kitabini indirdim ve pazartesi basliyorum 2 nisana kadar 1 beden incelmem gerekiyor dukan diyeti de yapiyorum sizce gunde 1 kez callanetics yeterli mi yoksa 20 dk eliptik bisiklet de eklemeli miyim?
düzenli yaparsan call tekbaşına da 2 nisana kadar oldukça inceltir ama kilo verdirmez. kilomda gitsin diyorsan diyet+call yada bisiklet+call+ yediklerine dikkat etmek gerekiyor. eğer spor geçmişin varsa üçüne birden başla ama yoksa call ile başla alışana kadar, 1 hafta falan, sonra bisikleti de eklersin.. ilk baştan ikisi birden ağır gelebilir...
başlarken ölçü almayı unutma, hatta resmini çek, emin ol karşılaştırması çooook zevkli olacak. resmi olmasada ölçüleri burada da paylaşırsan yeni başlayanlara ve bazı tembel gelinlere(o kuş kendini bilir:))) motivasyon olur. kolay gelsin...
Arkadaşlar ben bu call'a geçen yıldan beri başlıyorum ve malesef başarılı olamıyorum bir türlü.
Önceki yıllarda hergün en az yarım saat egzersiz yapardım muhakkak ve çok faydasını görüp inceldiğim dönemlerdi o zamanlar.
Daha sonra tembellik edip bıraktım egzersizleri tabii ve geçen yıldan beri call'ı uygulamaya çalışıyorum ve olmuyor, henüz 1.yi bile bitiremeden kendimi kötü hissediyorum ve bırakıyorum.
Çünkü hiç kondisyonum yok.. :26:
Şimdi içimden bir ses tekrar başla diyor ama... Aması var işte. Anladınız siz beni.
Hiç sorma canım ya, benimde başıma ne geliyorsa üşengeçlikten geliyor.Sıkı bir ceza uygulanmalı valla ben de sen gibi oldum ki sorsuz duramazdım hiç ama 1.5 aydırr tuvalete gitmeye üşeniyorum,başlasam gerisi gelicek biliyorum ama o ilk adımı atamadım henüz
nnnnyyy kaç kilosun merak ettim de bi de callanla çok inceldin mi
üstüme alınmam gerek bir yorum gördüm sanırım ben
ayy valla billa yarın başlıcam yaa ertelememin sebebi de ne biliyor musun kuzu?
ayın 15 inde izmire gidiyorum,gelinlik diktiricem onun için,10 gün falan kalıcam şimdi başlayıp ara vermek de istemiyorum orada yapmam imkansız zaten,acaba şimdilik pilates bandıya bacak çalışsam da dönüşte mi call a adamakıllı başlasam diyorum.Bİr yandn da başla ,ara ver nolcak ki hareket harekettir diyorum ama bu ara çok hantalım kendi kendimi kandırıyorum sanıım bugün yediğim şeyleri bir yazsam bana 5 caall üst üste yapma cezası verirsin
ayy balayndaki ruslar geldi aklıma ühüüüüüüüüü