- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
callenetics gerçekten etkili bi egzersiz programı.ben de tekrar döndüm call e:) body rock un abcaklar ve eni öğrendiğim yanlar içi egzersizler de ilave .:) brazil butt e başlayamadım henüz onu çok istiyorum da..ne hikmettir ona sıra gelmedi.
Call'ın iki videosunuda indirdim ama bu call evolutionu merak ettim içeriği nasıl yada diğerlerine göre bu dahamı iyi sizce.indirmek için linkleride araştırdım doğru düzgün bulamadım fazla vaktimde yoktu açıkçası bunuda indirmek istiyorum varsa link alabilirmiyim.
liladaisy cnm meğer sende zayıfla sitesinden tanışıyormuşuzda haberimiz yokmuş benim nickimde k.cemilek cnm.resimler harika hemen farkediliyo değişim.3 aydır hatta biraz daha fazla spor yapıyorum ama daha yeni yeni değişimi farkediyorum senin o kadar zamanda değişimi yaşaman mucize birşey yani.
sağolsun nnnyyy'nin sayesinde duygu'yla beraber call'ada el attık call kardeşliğine bende varım.Duygu'cum o kadar çalıştırıyo yani bacakları benimkilerde titresin razıyım.şimdi iyice dozumuda artırıyorum lastiğimin en sert ve zor olanına geçtim o bile rahat geliyo bir şekilde zorlamam lazım kendimi.
meraba ben de yeni üyeyim fakat bu egzersizleri 10 gündür düzenli bir şekilde yapıyorum fakat bir sorum olcak bu 21 günü tamamlayan arkadaşlar sizin gögüslerinizde küçülme ve sıkılaşma oldu mu etki ettiğini hissediyorum fakat göğüslerim büyük olduğu için acaba küçültür mü bir kaç cm de olsa bilemedim.
nnnyyy kuzum yaaaa evolotion u bulamıyorum bir türlü ben,özelimden iletişime geçebilir miyiz? link varsa göndeebilir misin?
tekrar başlıcam ben karar verdim de
nnnyyy kuzum yaaaa evolotion u bulamıyorum bir türlü ben,özelimden iletişime geçebilir miyiz? link varsa göndeebilir misin?
tekrar başlıcam ben karar verdim de
Arkadaşlar evolutionu ne zaman yapmak lazım ben şimdi 21 günlük olana başladım bugün 3/21 olucak bundan sonramı yapılması gerekiyor..Bide bende bulamıyorum evolutionu banada yollarsanız sevinirim..
Ben de tam bilmiyorum ancak 21 günlükten sonra yaparsın :) Bu video daha yeni diğerinden, gönderiyorum birazdan linkleri..
duygu teşekkür ederim link için ben özelden yazamıyorum henüz:)yalnız bişey sormak istiyorum bu 21 günlükolan dimi bana gönderdiğin?? şuan işyerindeyim açmıyo pek çok siteyi akşam indirebilicem ancak çok merak ettim bakalım inşallah becebilirim
Ben de tam bilmiyorum ancak 21 günlükten sonra yaparsın :) Bu video daha yeni diğerinden, gönderiyorum birazdan linkleri..
tamam canım 21 günde sonra yaparım çok teşekkür ederim gönderdiğin için
hoş geldin canım, bende büyük göğüslüyüm ve sarkma var 2,5 sene çocuk emzirdim doğal olarak sarktılar ama üstüne spor ve yediklerime dikkat ederek 20 kilo verdim bu sürede sarkma devam etmedi aynı durumdaki bir çok insandan çok daha iyi durumda:)
call yaptığım sürece bende küçülme olmadı cup ölçüm hala aynı toparlandımı, nekadar toparlandı bilmiyorum, göğüs kaslarının çalışığını bende hissediyorum.
doktor sarkmanın ölçüleri var az ve orta sarkmayı spor toplar, sıkılaştırır, sıkılaşınca ölçünde biraz küçülür demişti ama benimkiler küçülmedi, demekki benimkiler çok sarkmış düşüncesiyle hiç dikkat etmiyordum göğüslerime, bir yandanda kilo vermekte olduğum için pek anlayamıyordumda. call yapmaya başladıktan sonraki 1 sene içinde kilom 1-2 kgdan fazla oynamadı, göğüslerim biraz daha dik ve sıkı geliyor ama... dikkatli izlemeye başlayalı fazla olmadı.
sanırım az sarkması olan birisi daha iyi cevap verir buna...
yalnız, sırtıda incelttiği için cm olarak göğüs çevresi daha küçük çıkıyor..
Yolladım tatlım sana da :)
Sporun her türlüsü faydalı, yeter ki hep yap, bırakma :)
Bacaklarım ve kalçamın acıdığını hiç bu kadar hissetmemiştim.ham olmadığım halde acıdı.nasıl bir şey bu bütün spor aletlerini bile geride bırakır bu call.bacaklarım titredi resmen
Arkadaşlar evolutionu ne zaman yapmak lazım ben şimdi 21 günlük olana başladım bugün 3/21 olucak bundan sonramı yapılması gerekiyor..Bide bende bulamıyorum evolutionu banada yollarsanız sevinirim..
Şimdi araştırdım internetten, bu 21 günlük olanın yeni versiyonlu videosu. Bazı hareketleri modifiye etmişler ve daha yeni bir video çekmişler, ilki 80lerden kalma çok komik görünüyordu tipler :) İlki daha iyi diyenler de var, bu iyi olmuş diyenler de.. Asıl eski versiyonun videosu yok bende, sadece bunu ve ne farkı olduğunu bilemediğim 10 hours videosu var. Evolutionu yaptım ancak 10 hours bu haftasonunu bekliyor :)
Lion, hiç beklemezsin di mi o kadar küçük hareketlerin bu kadar zorlayacağını :) İlk 10 sayfaya göz atabildim, 5.-6.dan sonra alışabilmişler yapanlar, çok normal :) Ben güya iyi antremanlıyım, beni de titretmişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?