Bacaklarım ve kalçamın acıdığını hiç bu kadar hissetmemiştim.ham olmadığım halde acıdı.nasıl bir şey bu bütün spor aletlerini bile geride bırakır bu call.bacaklarım titredi resmen
:))) canım, inşallah kalçanı ve bacaklarını da kısa zamanda istediğin forma sokmanı sağlar:))
Arkadaşlar evolutionu ne zaman yapmak lazım ben şimdi 21 günlük olana başladım bugün 3/21 olucak bundan sonramı yapılması gerekiyor..Bide bende bulamıyorum evolutionu banada yollarsanız sevinirim..
21 günlük dediğin 10years 10hours.. olandır sanırım. onu 21 gün veya rahat yapar hale gelince bir üst seviyesi olan süper callaneticsi yapabilirsin.
yada direk evolotion ile başlayıp videodaki 3 bayandan seviyene uygun yapanı(başlangıç-orat-ileri) takip ederek yapabilirsin.
Şimdi araştırdım internetten, bu 21 günlük olanın yeni versiyonlu videosu. Bazı hareketleri modifiye etmişler ve daha yeni bir video çekmişler, ilki 80lerden kalma çok komik görünüyordu tipler :) İlki daha iyi diyenler de var, bu iyi olmuş diyenler de.. Asıl eski versiyonun videosu yok bende, sadece bunu ve ne farkı olduğunu bilemediğim 10 hours videosu var. Evolutionu yaptım ancak 10 hours bu haftasonunu bekliyor :)
Lion, hiç beklemezsin di mi o kadar küçük hareketlerin bu kadar zorlayacağını :) İlk 10 sayfaya göz atabildim, 5.-6.dan sonra alışabilmişler yapanlar, çok normal :) Ben güya iyi antremanlıyım, beni de titretmişti :)
benim şahsi görüşüm evolution daha iyidir çünkü zaman içinde mutlaka geliştirilmiştir yeni şeyler eklenmiş insanların yorumları doğrultusunda daha iyi hareketler keşfedilmiştir. bunu bir süre ilk videoyu, bir süre diğerini yapıp deneyip sonuçları karşılaştırarak söylemiyorum böyle bir denemem olmadı ama ikisini de yaptım 2.yi daha çok sevdim.
yinede hep callan teyzenin 1. videosunu yapmayı tercih ettim, çünkü türkçeydi, pozisyonu doğru yapmak kolay değildi detay çoktu ve ben yanlış anlayıp yanlış yapmaktan korkuyordum, evolotionu yaptıktan sonra vücudum daha fazla rahatlıyordu ve daha fazla çalıştığını hissediyordum(zaten ileri seviyedeki kızı izleyerek yapıyordum) ama yinede aklımda hep bir acaba kalıyordu. bende içim rahat etsin diye türkçe olanı yaptım.
şimdi hareketlerin mantığını daha iyi biliyorum ne söylendiğini anlamaya ingilizcem yetiyor ama şimdide tembellikten ve alışkanlıktan yine eski videoyu yapıyorum:) evolotiondan daha çabuk bitiyor, hareketleri, sırasını ezberledim, kolay geliyor 2dk da bitiyor vs..
artık süper calla geçme zamanım geliyor birazda süper call mı yapsam yoksa evolotion mu yapsam yada dönüşümlü mü yapsam bilemiyorum... evolotion daha mantıklı ama süper call yapıyor olmanında başka bir havası ve motivasyonu olacak:)))
kısaca, hareketleri doğru yapmak alacağınız sonuçlar açısından çok önemli, eğer ne dediğini iyi anlıyorsanız evolotion yapın ama "yok ben anlamıyorum sadece görüntüye bakarak yapıcam" derseniz öyle olmuyor, call diğer sporlar gibi değil onun için türkçe olan videoyu indirip onu yapın derim ben...