canım bende calla özel değilde genelde bazı hareketlerden sonra bulantı oluyor,
mesela, t5t deki dönme hareketinden sonra, calldaki boyun hareketleri ve ayakta durup yere eğildiğimiz hareketten kalkarken, kendi etrafında dönerek zıplanan cardiolardan sonra, esnemelerde shall strech başta olmak üzere başımı popomdan aşağıda tuttuğum hareketlerden kalkarken baş dönmesi ve hafif bulantı olduyor ama 3-5 dk ve hep baş dönmesine bağlı bir bulantı...
yemekten sonra yeterince beklemeden spor yaparsam sıkıştırıyor, genelde çok dolu yada boş mide bulantı, elimin ayağımın boşaldığı hissi, bayılacak gibi hissetme falan yapıyor, sanırım tansiyonum düşüyor. onun için yemekten sonra 2 saat geçmeden yapmıyorum, midem boş ama açlık yoksa yapıyorum. birde kabızlık çekiyorsam, şişkinlik ve gaz varsa karın hareketleri bende bulantı yapıyor...
kendimi aşırı zorlarsam, yorulduğum halde mola vermezsem oluyor bunu genelde yüzerken yapıyorum km hedefimi tutturmak için kendimi kaybediyorum :)) 1,5 saatin üzerinde yüzünce falan birazda acıkmış oluyorum o sürede, sanırım tansiyonum düşüyor ve bulantı da oluyor.
bende bulantı yapanlar bunlar, yapa yapa öğrendim duruma göre kendimi ayarlıyorum:)))