merhaba arkadaslar
ilk kez yazıyorum bu baslıga, ama gecen aylarda pek cok sayfayı okudum, burda okuduklarımın ısıgında ve baska forumlardan da faydalanarak call ile alakalı pek cok video indirdim. elimde hem kitap formatında olan, hem 21 gunluk 1o saatte genclesin videosu, hemde su 8 parcadan olusan video var.. ama ancak 10 gun once denedim yapmayı. sonuc maalesef 0.. yani burda okuyorum pek cok arkadas hareketlerin zor oldugundan, bacagının titrediğinden, gucunun yetmediğinden yakınmıs.. benim hic oyle bi sorunum olmadı cunku cogu hareketi anlamadım.. yani yapamadım, tam olarak nereyi gergin nereyi gevsek tutmak gerekiyo, o hareketle nereyi calıstıracagız anlayamadım.. oglum da kafamı cok karıstırdı o sıra, konsantre olabilseydim farklı olur muydu bilmiyorum ama, bu basarısızlık hevesimi de kırdı, bir daha denemedim . oysa burda yorumları okudukca, yapanları gordukce gaza geliyorum, ama devamını getiremiyorum. var mı bana oneriniz, nasıl yapabilirim, nasıl surekli yapmak icin motive olabilirim ve en onemlsi bu egzersizi yaparken bir hareketi dogru yapıp yapmadıgımı nasıl anlayabilirim?