nasıl gidiyor kızlar???
kızlar merhaba .ılk yazım dıyebılırım. ben su lınklerı ındırıyorum ama bu hareketlerı 10 gun boyuncamı yapıcaz.yoksa farklı lınklerde varmı?
bırde 21 gunluk bı perıyottan bahsedıyorlardı o da bu lınklerde verılen vıdeo ıle mı yapılıyor.yoksa devam nıtelıgınde bı vıdeo varmı?
oo kimler gelmişş.
nasılsın canım, sen kendinden haber ver bakalım leslie inceltti mi bacakları??
Ben kendimi yağdan,kızartmadan,abur cuburdan kesmediğim sürece bacaklarım incelmeyecek valla canımkilo verme korkusuna yiyorum ama yanlış beslendiğim için bir işe yaramıyor sanki,sen bana bir kızın videolarını önermiştn,rock bir şeydi onu baya bi inceledim ama bir sürü değişik hareketleri var,hangisini kastettiğini bilemedim.Kendimde değişiklik hissedemesem de hantallıktan uzaklaşıyorum,sigarayı da bırakınca ciğerlerim açılıyor egzersizle.
benim callda 7. günüm bugün arkadaşlar göbekte bir inme var bacaklar da şekillendi 1 kilo vermişim bol su içiyorum umarım yağdan vermişimdir. beni en çok şaşırtan kollarımın incelmesi ve gıdımın küçülmesi oldu. callda 10 günü tamamlayıp cardio eklemeyi düşünüyorum. sizin nasıl gidiyo kızlar?
nnnyyy sen önceden de yapıyordun hatta resim falan koymuştun şimdi nasılsın calla devam ediyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?