- 16 Ağustos 2010
- 144
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr ben bu akşam yapayım dedim.Platesi çok rahatlıkla yapmama rağmen (onuda yapmayalı aylar oldu) Callanetics karın egzersizlerini anammm yapamadım boynum çok kasıldı.Kasmayayım dedim ama kasıldı işte napıcam yapmakta istiyorum.
kızlar, meraba. bende başlıcam pazartesi günü callaneticse birbirimize destek olalım. ben ölçülerimi ve kilolarımı da yazıcam eğer bi grup durumu varsa beni katın ve bildirim günü varsa ben ogün girip yazmaya çalışıcam. memurluk sınavına hazırlanıorum fazla nete giremiorum. ben zaten oldum olası kiloluydum bi ara platesle bayaa inceldim zaten tek istikrarlı döneim de o zamandı hemen bırakıorum diyeti ve sporu hiç azimli değilim sinir oluyorum bu huyuma
boy:165 cm
kilo: 100
bel: 84 cm
kalça:129 cm
bacak:81 cm (en şişko yerini ölçtüm)
9 ocak pazartesi başlıcam. diyetle beraber. bi sorum olacak size bir de. callanetics yanında başka bi spor yapıomusunuz. yürüyüş yada herhangi bir ev egzersizi. pazartesi yaptıktan sonra yazarım kızlar. allah hepinize bol güç bana da irade versin ki yapayım.
bir şey sorabilir miyim call de ki kalça hareketinı yaparken hani dizden kırıyoruz ya sonra kırdıgımız bacağı kaldırıp indiyor muyuz yoksa hgeri ye dogru küçük adımlarla itiyor muyuz?
sizin deyiminizle 1/21 birazdan başlıorum. bitirince bi sorun olmazsa deneyimlerimi yazıcam.görüşürüz
ileri geri yapıyorsun canım, ayak tabanınla bir şeyi, iter gibi..
kızlar... sadece izliorum. yapmıorum 100 kere yaptığı harektleri ben 20de bitiriorum zor sizin de ilk gün böle oldu mu
kızlar... sadece izliorum. yapmıorum 100 kere yaptığı harektleri ben 20de bitiriorum zor sizin de ilk gün böle oldu mu
merhaba arkadaşlar sizleri hep takip ediyordum . bu ilk msjım.bende 10 saatlik olan link var .21 günlük olanı istiyorum banada özelden msj atarsanız sevinirim özellikle karın için yada yürüyüş için olanı varsa onuda. ben bugün başladım.dilerim herkes istediği görünüme ulaşır.sevgiler
biz de 10 saatlik olanı yapıyoruz canım fakat 21 gün denmesinin sebebi bir şeyi 21 kez yaparsan devam ettirirsin diye bir inanış var o yüzden öyle diyoruz. mesela benim en az 30 saate ihtiyacım var kendi hedefini kendin belirle canım kolay gelsin