benim callda 7. günüm bugün arkadaşlar göbekte bir inme var bacaklar da şekillendi 1 kilo vermişim bol su içiyorum umarım yağdan vermişimdir. beni en çok şaşırtan kollarımın incelmesi ve gıdımın küçülmesi oldu. callda 10 günü tamamlayıp cardio eklemeyi düşünüyorum. sizin nasıl gidiyo kızlar?
nnnyyy sen önceden de yapıyordun hatta resim falan koymuştun şimdi nasılsın calla devam ediyo musun?
dün 3 mil leslie ve arkasından call yapmıştım
bugün de onu ters çeviriorum
selam kızlar bu egzersizleri 10 gün ara vermeden yaptım
erkek arkadaşım gözlerine inanamadı
2 hafta görüşmemiştik onunla:) dün görüştük
nasıl olmuşum diye sordum
en az 4 kilo vermişsin heralde dedi halbuki ben 2 kilo verdim.
kendimde hissettiğim değişiklikler şöyle
göbeğim farkedilir bir şekilde küçüldü
popom sıkılaştı ve kalktı
basenlerim ve bacaklarım inceldi
kollarım sıkılaştı ( tuzluk sallarken eskisi kadar korkmuyorum)
dik otururken belim ağrırdı şimdi daha rahat oturuyorum
gıdım küçüldü
kısacası tüm vücutta etkisini gördüm
başlayınca ara vermeden 10 gün yapın etkisini göreceksiniz
ben callaneticse devam edicem... bu faydalardan sonra bırakamam
selam kızlar bu egzersizleri 10 gün ara vermeden yaptım
erkek arkadaşım gözlerine inanamadı
2 hafta görüşmemiştik onunla:) dün görüştük
nasıl olmuşum diye sordum
en az 4 kilo vermişsin heralde dedi halbuki ben 2 kilo verdim.
kendimde hissettiğim değişiklikler şöyle
göbeğim farkedilir bir şekilde küçüldü
popom sıkılaştı ve kalktı
basenlerim ve bacaklarım inceldi
kollarım sıkılaştı ( tuzluk sallarken eskisi kadar korkmuyorum)
dik otururken belim ağrırdı şimdi daha rahat oturuyorum
gıdım küçüldü
kısacası tüm vücutta etkisini gördüm
başlayınca ara vermeden 10 gün yapın etkisini göreceksiniz
ben callaneticse devam edicem... bu faydalardan sonra bırakamam
valla masallah diyorum nasıl sıkılmadan yaptınız :/ video çok sıkıcı 15. tatilde yaparım diyordum ama içimdeki heves gitti benimde yapmam lazımmmmmmmm bu egzersiz dısında diyet yaptınız mı?
Al benden de o kadar... Video gerçekten çok sıkıcı, vallahi bravo 10 gün kesintisiz yapanlara :) Ben de bir ara niyetlenmiştim ancak daha videoyu izlerken baygınlık geçirip vazgeçmiştim :)
yapma duygu yapma denemeden karar verme. duruşunu üst bedenini 3 günde nasıl değiştirdiğine şaşıracaksın. ben aylardır videoyu hiç açmadım hareketleri zaten biliyorum sırasını bi kağıda yazdım oradan yapıyorum
Duruş dedin ve orada kalakaldım :) Şu PC başında pineklemekten (bu ara müşteri de gezmiyorum pek) duruş muruş kalmadı gene, bodyrock'ın arkasına eklediğim bir kaç pilates hareketi olmasa iyice 2ye katlanıcam. Tamam mutlaka bakıcam, evdeki yedek harddiskte olacaktı videolar..
valla masallah diyorum nasıl sıkılmadan yaptınız :/ video çok sıkıcı 15. tatilde yaparım diyordum ama içimdeki heves gitti benimde yapmam lazımmmmmmmm bu egzersiz dısında diyet yaptınız mı?
Evolution'u indirdim, dün gece biraz seyrettim... O genç olan hanım'ın duruşu nedir öyle ya :) Hem beğendim hem de bir garip geldi yüz ifadesiye birlikte :)) Ama daha yapılabilir düzeyde görünüyor..
evet biraz komik ve videodakilere göre çoook şekerler dimi:))
görünüşe aldanma, onlar ööle sırıtıyorlar ama bazı yerlerde suzana gibi kan ter içinde kalabilirsin:))
Heheh evet, o kıyafetlerden istedim ben de :)
Day 9 bitirdim az önce, 600 rep canım yandı resmen :) Üstüne 40 yer sırt pilates egzersiz hareketi, 100 abs hareketi ve 120 de bacak hareketi ekledim, 860'a tamamlamışım, öncesinde de evi temizledim, yeter bugünlük anca serilir kalırım ben :) Bunu da yarına saklayım, eşime de eğlence olur hem karşısında yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?