kızlar 3/21 de tamamlandı ben pelvis hareketlerini çok rahat yapıyorum ama popo hareketlerinde yaparken bir şey hissetmiyorum yanlış mı yapıyorum acaba 3 mil çok rahat haftaya 5 mille geçicem inşallah çok hırslandım ben ya ama kızlar diyet yapmıyorum bu sorun olur mu???????????????? ne çok şey sordum değil mi?
Çok özeniyorum size ben tee ramazandan önce bıraktım spor yapmayı hala da başlayacağım sözde
canım benim de bölgesel incelmemgerekiyor. basen kalça sorunum var. boyum 1.60 50 kiiloyumzaten li ideal kilomun altındayım.fakat tüm kilo basenlerde toplanmışbende:)))kilo kaybetmek istemediğimiçin spordan önce ve sonra ufak bişeyler atıştırıyorum. fazla kilon yoksa sakıncası yoktur bence
güzelim kalça konusunda benden şanslısın benim daha kötü durumunda...
4/21 de tamamlandı valla ölçülerim hala aynı milim küçülme yok!!!!!!
sen de katıl bize hadii hep beraber yapalım
ooff kızlar yaaa dün moralim çok bozuktu bir saat yürüyüş yaptım call yapmadım bugün yapıcam ama illa gün yap 1 dinlen yoktur benc e yaa kendimi mi kandırıyorum yoksa
biraz önce yakın arkadaş olduğumuz bakkalcı kız bana sen zayıfladınmı vucudun kendini top0lamış gözüküo dedi.. yoksa kıyafetlerinmi öyle gösterio dedi.. çok mutlu oldumm
ooff kızlar yaaa dün moralim çok bozuktu bir saat yürüyüş yaptım call yapmadım bugün yapıcam ama illa gün yap 1 dinlen yoktur benc e yaa kendimi mi kandırıyorum yoksa
bende bugün başladım callaneticse bakalım nasıl olucak. yanında da winsor pilatesin 20 dakikalık bacak hareketlerini yapıyorum onu daha çok seviyorum ama .baya bi boşlamıştım bende kendimi son zamanlarda.hayatımda ilk defa 60 kilo oldum ve kiloların hepsi bacaklarımda toplanmış durumda malesefbide şimdi niveanın my silhouette ye başlıcam kozmetik ürünü olarak bi kaç sene önce denemiştim ve bacaklarımda gözle görülür bi incelme sağlamıştı.avonda kullanmıştım selülit için olarak ama hiç bi işe yaramadı..bide ilk defa yapıyorum diyemi bimliyorum calleneticste bacak hareketlerini yaparken resmen bacaklarım tir tir titriyo acaba bi yanlışlıkmı yapıyorum ...
tatlım videoda bir sorun yok eğer donuyorsa senin netinle alakalı bir durumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?