Adet olmamla birlikte callayı mahvettim baştan başlıyorum saymaya. İlk setimi 12'yle bitirdim diyelim.
Bugün itibariyle, Calla 1/10
16.bitti gitti
1. bitti sayıların daha azını yapabildimmaşallah her tarafım çalışıyor o PELVİS DÖNDÜRME HAREKETİ neydi ya hiç yapamadım onu
1. bitti sayıların daha azını yapabildimmaşallah her tarafım çalışıyor o PELVİS DÖNDÜRME HAREKETİ neydi ya hiç yapamadım onu
evet pelvis döngüsü çok zor 10 tane yapılıyor ama bana da 100 tane gibi geliyor.beni en çok zorlayan hareket ama inatla yapıyorum
6 gün yapıp 1 gün dinleniyorsun cnm.istediğin sıkılığa ve inceliğe ulaşana kadar yapabilirsinmrb kızlar bende yapmak istiyorum call o tek video toplam kaç gün yapılıyor sonuç için:26:
mrb kızlar bende yapmak istiyorum call o tek video toplam kaç gün yapılıyor sonuç için:26:
evet mümkün cnm yeterki hareketli doğru şekilde düzenli yapçok teşekkür ederim arkadaslar incelmek bi tarafa şu cıvık etlerim sıkılaşsın istiyorum artıkmümkün dimi calla
chentic hoşgeldin canım umarım sen ben ve diğer arkadaşlarımız kısa zamanda istediğimiz her şeye ulaşabilirz bugün dinlenme gnümdü kendimi boşlukta hissettim valla ,ödevini yapmamış öğrenci gibi vicdan azabı çekiyorum keşke öğrencilerim de böle hissetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?