• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

regly olcam diye sanırım resmen enerjim gitti. dün akşam kızımla uyuya kaldım. sonra bir uyandım saat 10. uykulu uykulu kalktım ve gerçekten zorla calan yaptım. sırf sistemi bozmamak için. 6 gün yap 1 gün ara sistemi var ya...eşim saçmalama git yat uykun açılmasın dedi ben ııı yapçam diye inat ettim... e iyi de yaptım. şimdi içim rahat :))
Süpersin canım önemli olan devamlılık ;)

nasıl gidiyor lotuscum?)) ben gayet iiyim tok gezerek kilo veriyorum süper ya...yalnız dün 800 gr bugün 300 gr vermişim(
neyse önemli olan azda olsa vermek..ben bu diyeti sevdim valla devamm

bide 100 gr karabuğday yiyordum ya, ölçtüm yarım bardakmış..yarım bardak bulgur tüm gün tok tutuyo hayret valla..tabii yanında
kefir yoğurt elma fınfık badem ve salatalık ta var..

sıkılaşmanın yanında kiloda vermek isteyen kızlar muhakkak deneyin derim..
İyidir canım bugün tartılmadım orucum çünkü.tok tutması konusunda hiç sıkıntım yok ;) 1 bardak yani 200gr haşlıyorum ben.ertesi güne bile kalıyor.bu diyeti cumaya dek yapıcam sanırım :) rahat çünkü.bakalım kaç kilo vericez?

lotuscum ilk sayfadaki resmin 15 gün callandan sonraki halin sanırım. süper görünüyorsun o halinle bile valla kıskandım. şimdi nasıl durumlar. kaçıncı günün. bir foto daha koysan ne iyi olur...:9:
Canım bu aralar sınav ve iş yoğunluğundan dolayı bıraktım sadece koruma yaptım.şu an pek şikayetçi değilim halimden.1 hafta kadar oluyo yeniden super callan yapmaya başladım 1-2 haftaya şu anki halimi koyarım.ama biraz kilo vereyim önce ;) minimum 3 kg vereyim yeni foto koyucam söz ;)

Uzunca bir zamandır mesajları okumuyorum. Baya ilerlemiş. :))

Ben 3 haftalık aradan sonra tekrar başladım. Bugün 3. günüm ve evet her yerim ağrıyor. :)

Yalnız bu sefer günde 1 callan yapmayı düşünüyorum. Öncesinde 15 dklık cardio da var tabi... Ha birde tibet yogası...

Sizlerde durum nasıl? Umarım her şey yolundadır ve benim gibi ikide bir bırakmıyorsunuzdur.

:)
Hoşgeldin canım ;)

hoşbulduk canım:29: yaz geldi kilolarda geldi://
Sorma canım ya herkesi bi kilo verme telaşı sarıyo bu mevsimde.bunlardan biri de benim inşallah 53 yada 55kg olurum.geçen yaz da çok uğraştım ama en fazla 56ya indim 58den.belki bu yıl başarırım ;)

kızlaarrrr bugün çok mutluyum :) egzersiz yaptığımı bilmeyen bi arkadaşım beni gördü ve senin basenlerin incelmiş dedi bana :21: daha 5 kez yapmama rağmen ve yediklerime dikkat edemediğim halde farkedildi,inşallah devamlı yaparım :21:

İyidir canım bugün tartılmadım orucum çünkü.tok tutması konusunda hiç sıkıntım yok ;) 1 bardak yani 200gr haşlıyorum ben.ertesi güne bile kalıyor.bu diyeti cumaya dek yapıcam sanırım :) rahat çünkü.bakalım kaç kilo vericez?

Allah kabul etsin canım..evet devam edelim valla..biraz karnım kazındı gibi ama yemek yok)) kefirimi içip birazdan yatacam ztnn..
hepinize ii geceler, yarın görüşmek üzere..

kızlaarrrr bugün çok mutluyum :) egzersiz yaptığımı bilmeyen bi arkadaşım beni gördü ve senin basenlerin incelmiş dedi bana :21: daha 5 kez yapmama rağmen ve yediklerime dikkat edemediğim halde farkedildi,inşallah devamlı yaparım :21:
Çok sevindim devamını dilerim ;)

Allah kabul etsin canım..evet devam edelim valla..biraz karnım kazındı gibi ama yemek yok)) kefirimi içip birazdan yatacam ztnn..
hepinize ii geceler, yarın görüşmek üzere..
Allah razı olsun canım ;)
iftarda;
Yarım kase çorba
3 kaşık karabuğday
Salata ve 3 kaşık kadar yoğurtlu semizotu salatası yedim.
sahurda;
5 kaşık karabuğday 2 parça peynir ve yarım domates 1 haşlanmış yumurta yedim.hiç ama hiç acıkmadım.
sanada iyi geceler görüşürüz ;)

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER!
Rabbim dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin.

ama ben bu ara yapamıyorum düzenli. çok mutsuzum :( sınavlar ve mezuniyet telaşı enerjımı ve zamanımı alıyo. bu kdr farkı görürken bırakmak olmaz ki :(

çok mutsuzum bu ara o yüzden callan egzersizlerimide aksatıyorum mayıs ın 22 sindne beri yapmadım bikaç defa anca... bir an önce toplarlanıp tekrra başlamam gerekiyor ama manik dönemde olduğumdan hiç bir şey yapmak istemiyorum :((( halnuki biliyorum çok faydasını gördü vücudum. kendimizi en içten hem dıştan korumalıyız.. hemde ruhani.......

kızlar moralinizi bozmayın arada motivasyon eksikliği oluyor, 30 dan sonra bendede oldu ara ara yapıyorum..ama ptesi düzene gececem inş)

bu arada karabuğdaya devam..ilk gün 800, 2.gün 300, 3.gün 200 vee bugünde 300 gr gitmiş..ama çok hızlı kilo verdirmiyor 6 kilolardan bahsediyolar haftada imkansız bence..
neyse pazara kadar devam...pazar freee)))
ama haftaya tekrar yapmak istiyorum bence kolay uğraştırmayan bi diyet..sen nettin Lotus'cuum?

ama ben bu ara yapamıyorum düzenli. çok mutsuzum :( sınavlar ve mezuniyet telaşı enerjımı ve zamanımı alıyo. bu kdr farkı görürken bırakmak olmaz ki :(
Bazen oluyo öyle iş güç yoğunluğu ama ilk fırsatta başlarsın ;) zaten eninde sonunda hepimiz callana dönüyoruz.

çok mutsuzum bu ara o yüzden callan egzersizlerimide aksatıyorum mayıs ın 22 sindne beri yapmadım bikaç defa anca... bir an önce toplarlanıp tekrra başlamam gerekiyor ama manik dönemde olduğumdan hiç bir şey yapmak istemiyorum :((( halnuki biliyorum çok faydasını gördü vücudum. kendimizi en içten hem dıştan korumalıyız.. hemde ruhani.......
Canım geçmiş olsun umarım bi an önce ruh halin düzelir ;)

kızlar moralinizi bozmayın arada motivasyon eksikliği oluyor, 30 dan sonra bendede oldu ara ara yapıyorum..ama ptesi düzene gececem inş)

bu arada karabuğdaya devam..ilk gün 800, 2.gün 300, 3.gün 200 vee bugünde 300 gr gitmiş..ama çok hızlı kilo verdirmiyor 6 kilolardan bahsediyolar haftada imkansız bence..
neyse pazara kadar devam...pazar freee)))
ama haftaya tekrar yapmak istiyorum bence kolay uğraştırmayan bi diyet..sen nettin Lotus'cuum?
Canım bende henüz 800gr gitti toplamda ama dün malesef bi öğün ciddi bi kaçamak yaptım kalori aldım çok.neyse bugün telafi edicem.dediğin gibi öyle 5-6 kilo zor.çünkü sadece karabuğday tüketmiyorum monodiyet olmasın diye yanında başka gıdalar alınca yavaş gidiyo kilolar ;)

ben cal yapmaya başlamadığım için bişey yazamıyorum henüz vermem gereken 2.5 kilo var. ama sizi takip ediyorum. :3:
Kilo vermene engel değil hatta destek olur callan.çoğumuz aynı zamanda kilo vermek için çabalıyoruz ;)

Canım bende henüz 800gr gitti toplamda ama dün malesef bi öğün ciddi bi kaçamak yaptım kalori aldım çok.neyse bugün telafi edicem.dediğin gibi öyle 5-6 kilo zor.çünkü sadece karabuğday tüketmiyorum monodiyet olmasın diye yanında başka gıdalar alınca yavaş gidiyo kilolar ;)

ya bende sırf onu yemiyorum, bak 3 küçük kase yoğurt 1 litreye yakın kefir, 1 elma, spordan sonra 250 gr sütle protein tozu, fındık badem 5 er adet, 2 hurma nescafeyle), akşamda ya kavun ya karpuz 2 dilim yiyorum..aslında taneye vurunca baya bişi yiyorum gibi..benim metobolizma ii çalışıyo galiba))ha bide yeşillik tozu içiyorum greyfurt suyunun içine 1 çorba
kaşığı koyup..bide vitamin haplarım var 5 adet onlar kilo yaparmı acep 2 aydır kullanıyorum...neyse bu ritmi bozmayayım ben, hergün 200-300 gidiyo ya))))

Arkadaslar biliyorum ilk sayfada videolarin linklerini vermissiniz fakat "callanetics 10 years younger in 10 hour" un DUBLAJSIZ ama ALTYAZILI videosu var mı acaba biliyor musunuz?? Cunku ilk sayadaki dublajlı. Aslında hem dublajsız hem de altyazısız da olabilir oncelikli tercihim dublajsızz olması :) Cok tesekkür ederim simdiden :))

Kilo vermene engel değil hatta destek olur callan.çoğumuz aynı zamanda kilo vermek için çabalıyoruz ;)

biliyorum canım ama ağırlıkla beraber eliptik bisiklet çalışıyorum. ilk defa yavaş kilo vermeye çalışıyorum birde. sağlıklı yemeye çalışıyrum çok kısmadan. bukadar özenmeme rağmen reglim bu ay dört gün gecikti. ben kilo verdikten sonra sıkılaşmak ve kilo korumak adına düşünüyorum cali. şimdi sadece bunu yapsam cardio için ayrı zaman ayırmam lazım oda bana fazla gelecek.:34:

ya bende sırf onu yemiyorum, bak 3 küçük kase yoğurt 1 litreye yakın kefir, 1 elma, spordan sonra 250 gr sütle protein tozu, fındık badem 5 er adet, 2 hurma nescafeyle), akşamda ya kavun ya karpuz 2 dilim yiyorum..aslında taneye vurunca baya bişi yiyorum gibi..benim metobolizma ii çalışıyo galiba))ha bide yeşillik tozu içiyorum greyfurt suyunun içine 1 çorba
kaşığı koyup..bide vitamin haplarım var 5 adet onlar kilo yaparmı acep 2 aydır kullanıyorum...neyse bu ritmi bozmayayım ben, hergün 200-300 gidiyo ya))))
Aynen canım ama böyle bıktırmamış oluyoruz kendimizi ;) klorofil kullanmıştım bende bi ara.protein tozu hiç kullanmadım ama.dukan kitabını okuyorum şu an.o bitene dek karabuğdaya devam edicem.ibs'me yani bağırsak şişkinliğine çok iyi geldi karabuğday ;)

Arkadaslar biliyorum ilk sayfada videolarin linklerini vermissiniz fakat "callanetics 10 years younger in 10 hour" un DUBLAJSIZ ama ALTYAZILI videosu var mı acaba biliyor musunuz?? Cunku ilk sayadaki dublajlı. Aslında hem dublajsız hem de altyazısız da olabilir oncelikli tercihim dublajsızz olması :) Cok tesekkür ederim simdiden :))
Canım bi bakarım bulursam eklerim ;)

biliyorum canım ama ağırlıkla beraber eliptik bisiklet çalışıyorum. ilk defa yavaş kilo vermeye çalışıyorum birde. sağlıklı yemeye çalışıyrum çok kısmadan. bukadar özenmeme rağmen reglim bu ay dört gün gecikti. ben kilo verdikten sonra sıkılaşmak ve kilo korumak adına düşünüyorum cali. şimdi sadece bunu yapsam cardio için ayrı zaman ayırmam lazım oda bana fazla gelecek.:34:
Ok konu anlaşıldı ;) hak veriyorum sana ;) hedefine ulaştıktan sonra da callan yaparsın ;) eliptik bisiklet bende aldım ama çok çabuk yoruyo :(

ohh be yarın dinlenme günü :9::9:

ohh be yarın hem dinlenme hem yeme günü)))) :9
Aynen oleyyyy yarın yeme günü ;)

Ok konu anlaşıldı ;) hak veriyorum sana ;) hedefine ulaştıktan sonra da callan yaparsın ;) eliptik bisiklet bende aldım ama çok çabuk yoruyo :(

aynen ya. ama çok faydalı. günde 5dk bile olsa insan yapmalı. 1 ay oldu ben alalı altı üstü 2 kilo verdim ama sırtım ve belimin üstü kol arkam falan baya toparlandı. Üstelik en fazla 15 dk yapabiliyorum yapmadığım çok günde oldu ama buna rağmen çok faydası oldu. vücut yemek de versen karşılık veriyo emek de versen işte...

Back