• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

canım çok iyi fikir. kitabı okuyup katılmak. bir de eczacı bayan haklı canım. senin vereceğin kilon az. ona uygun olanı uygularsın...

Günde 1 bardak tüketmende sakınca yok.bende başladım bugün canım sabah yarım domates ve yarım çorba kâsesi karabuğday yedim.öğlen de yine yarım kâseden biraz fazla karabuğday ve 5-6 kaşık yoğurt yedim.2 saat sonra 2 erik 1 çilek ve 2 tane kiraz yedim.akşam için de yine aynı miktar karabuğday ile bi parça peynir ve yoğurtla yedim.
Bugün 1 olsun bizim için ;)

tmm)) elde var 1...baya az yemişsin bakalım ne kadar kilo verecez..bende sabah 4 kaşık buğdayla 125 gr yağsız yoğurt arada

7 adet fındık , 1 bardak kefir....öğlende buğday yoğurt gene 4 kaşık arada bitki çayları ve soda içtim..saat 7 de aynı şekilde bulgur

ve yoğurt...biraz öncede avuç içi kadar karpuz yedim, yatarkende kefir içicem....bu arada gerçekten tok tutuyo...

ya herşeyi sayarak yemek ne kadar kötü((

tmm)) elde var 1...baya az yemişsin bakalım ne kadar kilo verecez..bende sabah 4 kaşık buğdayla 125 gr yağsız yoğurt arada

7 adet fındık , 1 bardak kefir....öğlende buğday yoğurt gene 4 kaşık arada bitki çayları ve soda içtim..saat 7 de aynı şekilde bulgur

ve yoğurt...biraz öncede avuç içi kadar karpuz yedim, yatarkende kefir içicem....bu arada gerçekten tok tutuyo...

ya herşeyi sayarak yemek ne kadar kötü((

Yarın 2 olacak zaman ;) bencede çok ciddi tok tutuyo :) 3. Kaşıkta şişmişim gibi gelmeye başlıyo zaten.Allah yardımcımız olsun.3-4 gün yapalım bakalım nasıl sonuç alıcaz..kefiri çok severim bende alayım ne zamandır almıyodum.

Herkese iyi geceler ;)

Yarın 2 olacak zaman ;) bencede çok ciddi tok tutuyo :) 3. Kaşıkta şişmişim gibi gelmeye başlıyo zaten.Allah yardımcımız olsun.3-4 gün yapalım bakalım nasıl sonuç alıcaz..kefiri çok severim bende alayım ne zamandır almıyodum.

Herkese iyi geceler ;)

günaydınlar,

evett tartıldım şimcik tamm 800 gr vermişim demek sporda yapabilseydim dün 1 kg olacakmış...brz belimde ağrı vardı 2-3 gündür
bırakmıştım bgn tekrar başlıyorum bakalım..kefir çok severim, hem çok güzel bağırsak çalıştırıyor hemide gençleştiriyomuş))
ajda gençliğinin sırrını kefire borçluymuş (estetikten geri kalanları tabiiii) ama genede azmine hayranım onun..o yaşta deli gibi spor yapıyo..
bgn 2 günümüz bakalım, sen hergün tartılmıyordun galiba deilmi? sen ne kadar verdin acaba 1 günde?

kızlar doğumdan sonra 30 kiloya yakın verdim. karnım ve kollarım sarktı biraz. zamanında call yapmıştım ama videoları bulamıyorum. nette de yok artık. özelden yazsam mail adresime en azından kitabı gönderebilir misiniz? hani nette kitap da vardı eskiden.

gerçekten çok makbule geçer. hamileyken de yapılabilen ender egzersizlerden...

kızlar bir de epey kilo vermiş biri olarak naçizane tavsiyem: öyle diyetteyim kafasıyla her yediğinizi sayarsanız zor bu iş... akşam yemek yemeyin yeter bence. ben sabah kahvaltıda koca ir kaşık tereyağına kırılmış köy yumurtası yiyorum. ekmeğime çikolata sürüyorum. kaymak yiyorum... ama akşam hiç... iştahım da yok gerçi ama zamanında nişanlıyken bu say say rejimleri çok yaptım. sadece iştahımı açıp daha fazla kilo vermeme sebep oldu..

günde 1 lt yeşil çay 2 lt su içmeye çalışıyorum. siyah çayı saymıyorum bile:))benzinim o benim. yani bence akşam yemek yememek ve bol sıvı tüketmek işin ana kuralı... kasmayın kendinizi bu kadar. börek de yerim baklava da...

günaydınlar,

evett tartıldım şimcik tamm 800 gr vermişim demek sporda yapabilseydim dün 1 kg olacakmış...brz belimde ağrı vardı 2-3 gündür
bırakmıştım bgn tekrar başlıyorum bakalım..kefir çok severim, hem çok güzel bağırsak çalıştırıyor hemide gençleştiriyomuş))
ajda gençliğinin sırrını kefire borçluymuş (estetikten geri kalanları tabiiii) ama genede azmine hayranım onun..o yaşta deli gibi spor yapıyo..
bgn 2 günümüz bakalım, sen hergün tartılmıyordun galiba deilmi? sen ne kadar verdin acaba 1 günde?

hergün tartılmıyorum normalde ama karabuğdaya başlamadan önce tartıldım.bu sabah aç karna tartıldığımda şu an için 400 gr gitmiş gibi görünüyo.sabah kahvaltıda 3-4 kaşık karabuğday 2 parça light beyaz peynir ve yarım domates yedim.10 gibiydi.
şu saat oldu acıkmadım.tam gaz devam ;)

kızlar doğumdan sonra 30 kiloya yakın verdim. karnım ve kollarım sarktı biraz. zamanında call yapmıştım ama videoları bulamıyorum. nette de yok artık. özelden yazsam mail adresime en azından kitabı gönderebilir misiniz? hani nette kitap da vardı eskiden.

gerçekten çok makbule geçer. hamileyken de yapılabilen ender egzersizlerden...

canım ilk sayfada tüm videolarımız mevcut ;)

kızlar bir de epey kilo vermiş biri olarak naçizane tavsiyem: öyle diyetteyim kafasıyla her yediğinizi sayarsanız zor bu iş... akşam yemek yemeyin yeter bence. ben sabah kahvaltıda koca ir kaşık tereyağına kırılmış köy yumurtası yiyorum. ekmeğime çikolata sürüyorum. kaymak yiyorum... ama akşam hiç... iştahım da yok gerçi ama zamanında nişanlıyken bu say say rejimleri çok yaptım. sadece iştahımı açıp daha fazla kilo vermeme sebep oldu..

günde 1 lt yeşil çay 2 lt su içmeye çalışıyorum. siyah çayı saymıyorum bile:))benzinim o benim. yani bence akşam yemek yememek ve bol sıvı tüketmek işin ana kuralı... kasmayın kendinizi bu kadar. börek de yerim baklava da...

çok güzel bi tavsiye ;) yaşadığım için bizzat biliyorum.çünkü bende eskiden akşam yemeği yemezdim. ne zaman akşama yemeğine başladım fazladan 5 kilom oldu ve onu vermeye çalışıyorum :(

çok doğru söylüyorsun..brz acil kilo vermem gerekiyoda benim o yüzden..bu hafta artıkın şu buğdayı yapalım bi 5 kilo verelimde
verdiğimiz kiloyu korumak amaçlı bu sefer dediğiniz gibi akşamları yemeyiz..

evet yürüyüş ve callan zamanı)) görüşürüz kızlar..

Ben daha başlayamadım, bana en güzelinden dayak :D :57:

Kızlar İngilizcem iyi olsaydı ben çeviri ve dublajı yapardım ama bilen biri altyazıyı hazırlarsa ben dublajı yapabilirim.

regly olcam diye sanırım resmen enerjim gitti. dün akşam kızımla uyuya kaldım. sonra bir uyandım saat 10. uykulu uykulu kalktım ve gerçekten zorla calan yaptım. sırf sistemi bozmamak için. 6 gün yap 1 gün ara sistemi var ya...eşim saçmalama git yat uykun açılmasın dedi ben ııı yapçam diye inat ettim... e iyi de yaptım. şimdi içim rahat :))

nasıl gidiyor lotuscum?)) ben gayet iiyim tok gezerek kilo veriyorum süper ya...yalnız dün 800 gr bugün 300 gr vermişim(
neyse önemli olan azda olsa vermek..ben bu diyeti sevdim valla devamm

bide 100 gr karabuğday yiyordum ya, ölçtüm yarım bardakmış..yarım bardak bulgur tüm gün tok tutuyo hayret valla..tabii yanında
kefir yoğurt elma fınfık badem ve salatalık ta var..

sıkılaşmanın yanında kiloda vermek isteyen kızlar muhakkak deneyin derim..

lotuscum ilk sayfadaki resmin 15 gün callandan sonraki halin sanırım. süper görünüyorsun o halinle bile valla kıskandım. şimdi nasıl durumlar. kaçıncı günün. bir foto daha koysan ne iyi olur...:9:

Uzunca bir zamandır mesajları okumuyorum. Baya ilerlemiş. :))

Ben 3 haftalık aradan sonra tekrar başladım. Bugün 3. günüm ve evet her yerim ağrıyor. :)

Yalnız bu sefer günde 1 callan yapmayı düşünüyorum. Öncesinde 15 dklık cardio da var tabi... Ha birde tibet yogası...

Sizlerde durum nasıl? Umarım her şey yolundadır ve benim gibi ikide bir bırakmıyorsunuzdur.

:)

Back