- 5 Nisan 2020
- 6
- 2
- 23
Rica ederim callanetics tv de bir suru yeni video var ucretliler ama ucretsiz bir ay deneme suresini kullanip videolari indirebilirsinizCok teşekkür ederim sonunda acabildim.ama biraz komikler ve çok eski videolar .bu programın yeni versiyonunu cikarmamislarmi 70 ler gibi
Linki tekrar gönderebilir misiniz açılmıyor da
Bu linkte callanetics videolari ve kitabi mevcut. Drive uzerinden bazi videolar acilmiyor ancak indirirseniz telefon vb aciyor. İyi zayiflamalar.
Linki tekrar gönderebilir misiniz açılmıyor da
videoları nasıl alabildiniz? denedim ama beceremedim.yardımcı olabilirmisiniz?callaneticsin kendi sitesinde bir ay ücretsiz deneme var. Oradan bi ay tüm videolara bakabilirsiniz. Ben videoları ekrandan çekip aldım.
Videoyu tam sayfa yapıp açtım sonra klavyeden windows+g tuşlarına aynı anda bastığında ekran kaydına başlamak için ayarlar ekranı geliyor. Bu ekranda gerekli ayarları yapınca kayıt başlatılıyor. Videoyu başkattım, video bitinceye kadar kayda devam ettim ve bilgisayarı öyle bıraktım.videoları nasıl alabildiniz? denedim ama beceremedim.yardımcı olabilirmisiniz?
Teşekkür ederim.ilk fırsatta deneyeceğimVideoyu tam sayfa yapıp açtım sonra klavyeden windows+g tuşlarına aynı anda bastığında ekran kaydına başlamak için ayarlar ekranı geliyor. Bu ekranda gerekli ayarları yapınca kayıt başlatılıyor. Videoyu başkattım, video bitinceye kadar kayda devam ettim ve bilgisayarı öyle bıraktım.
Callanetics yaparken beslenmenizde nelere dikkat ettiniz? Sıkı bir diyet gerekli mi sizce?Aah callan. Bundan 7-8 sene önce 1 ay kadar düzenli yapmıştım ve çok iyi gelmişti. Çok güzel zayıflayıp incelmiştim. Tabi o zamanlar yaş 19 hemen veriyordum. Şimdi bu tarz hareketler bana daha yavaş etki ediyor kilo verdirmiyor maalesef. Artık dambıllar ve cardiolar yoldaşım60 dan 52 kiloya düşmüştüm. Şu an yine 52 kiloyum ancak bacak ve göbek kısmım biraz daha yağlı. Şu iki kiloyu da vereyim korumak ve sıkılaşmak için dönmek istiyorum callaneticse
Videolar youtubeda yok arkadaşlar. Bu program ücretli olduğundan telif yiyip siliniyor. O eklenen videolarda başkalarının uyarladiğı callanetic benzeri sporlar..
Bende 3 video var 10 saatte Genclesme olan, Super Calletic ve Evolution olan.. Bilgisayara gectigim vakit 3ünü de yükleyecegim burayada eklerim
merhaba hanımefendi.bana da atabilir misiniz videoyu çok ihtiyacım varVideoyu tam sayfa yapıp açtım sonra klavyeden windows+g tuşlarına aynı anda bastığında ekran kaydına başlamak için ayarlar ekranı geliyor. Bu ekranda gerekli ayarları yapınca kayıt başlatılıyor. Videoyu başkattım, video bitinceye kadar kayda devam ettim ve bilgisayarı öyle bıraktım.
Ben size yazmıstım yazdıgım konuda indirme linki var neden illa maille istiyorsunuzkusura bakmayın rahatsız ediyorum.bana email yoluyla videoyu atabilir misiniz?çok ihtiyacım var.