Mailine bi video gnderdm umarm gelmiştrArkadaşlar merhaba
Günlerdir 10 günde 10 yaş gençlerin Türkçe Dublaj videoyu aradım.Burada verilen''teknomobil.org'' sitesinden de
kaldırılmış.Elinde olan varsa lütfen ''belyildiz@gmail.com''adresime gönderirse çok mutlu olurumHepinize Sevgler
Lotus senin paylaştığın linkler d..files sitesi üzerindenmiş. Face üzerinde bir grupta ilk sayfadaki msjınızı yayınlamışlar orada buldum ve açmaya çalıştım. sadece evolotion ilk 2 partı iniyor diğerlerini bulamıyor. Sahibi tarafından sınırlanmış olabilir diyor. tamamı olmayıncada video açılmıyor. Acaba tekrar o sayfadan mı güncellesen? Benim drive a yüklemem baya hızlı olmuştu bence drive denemelisin.. Senden haber bekliyoruz
Selamlar!! peki youtube videosunu nasıl indireceğiz:)size bir süprizim
sana yazdıktan sonra araştırıyordum ki ne göreyim youtube a yüklemiş birisi.. evolution ve cardio versiyonunusüper haber ama kaldırılmadan herkes yüklesin acele edin kızlar youtube hemen kaldırıyor bunlar ücretli versiyon normalde
evolution :cardio:
Www. Dan sonra ss yaz üstteki bağlantı linkineSelamlar!! peki youtube videosunu nasıl indireceğiz:)
Çoook teşekkür ederim:)Www. Dan sonra ss yaz üstteki bağlantı linkine
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-yapanlar-buraya.578600/reply?quote=55136086
Mesela bu link varya
Burda www. Dan sonra ss yazıyosn kadinlark... soluna sonra tekrar enterlyosn
İnme bağantısı açılıyor.
Youtube uygulamasndan değil de tarayıcılardan aç videoyu üstteki bağlantıya yaz
Üstteki linki örnek verdm sen video linkine yazacaksn int den açıp
Iyi aksamlarÇoook teşekkür ederim:)
Email olarak gönderebilir misiniz lütfensize bir süprizim
sana yazdıktan sonra araştırıyordum ki ne göreyim youtube a yüklemiş birisi.. evolution ve cardio versiyonunusüper haber ama kaldırılmadan herkes yüklesin acele edin kızlar youtube hemen kaldırıyor bunlar ücretli versiyon normalde
bu super callan mi oluyor canım ya. Ben bir turlu bilemedim nerden başlayacağımı ve bulamadım. Turkce dublajlı olanı varmış ama bulamadimsize bir süprizim
siz bulabildiniz mi acaba. Ben bulamadım. Eger elinizde varsa bana da gönderebilir misinizMerhaba :)
Türkçe Dublaj bana da gönderir misiniz rica etsem...belyildiz@gmail.com
İkisi ayrı videolar diye biliyorum. 21 gün olan super diye geçiyordu sanırım. Sizde var mi acaba videolarArkadaşlar sizin 21 gün yaptığınız 10 günde 10 yaş gençleşle ayni mı? Yoksa ikisi ayrı videolar mı ?
Selamlar!! peki youtube videosunu nasıl indireceğiz:)
Ben eşlik etmek isterdim ama 2 aylık bir spor programım kaldı onu yapıyorum7. günde tamamdır. Ctesi 10. günümü tamamlayıp pazar günü dinleneceğim ardından 6 gün yapıp bir gün mola şeklinde devam edicem. Keşke eşlik edicek birileri olsa diyorum ama buralar çok sessiz :)
Spor yapıyor olmanız çok güzel ben de ekstra squat ve plates yapmaya çalışıyorum kendimi çok yormadan. Umarım emeklerimizin karşılığını alırızBen eşlik etmek isterdim ama 2 aylık bir spor programım kaldı onu yapıyorum
emek verildi mi kesin gidiyor herşey kafada bitirmeye bakıyorSpor yapıyor olmanız çok güzel ben de ekstra squat ve plates yapmaya çalışıyorum kendimi çok yormadan. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
Evet öyle gerçekten. Daha önce 64 kilodan 52 kiloya indim 2 sene kilomu korudum; şimdi yeniden bir kaç kilo verip sıkılaşmak istiyorum ancak ergenlik dönemini kilolu geçirdiğim için verdiğim kiloları vücut tolere edemeyip saldı kendini yani anlıycağınız benim epeyi emek vermem gerekicek ))emek verildi mi kesin gidiyor herşey kafada bitirmeye bakıyor