- 10 Kasım 2012
- 365
- 267
en baştan itibaren duruşum değişti daha uzun görünüyorum yüzüm hatları değişti yüzüm toplandı kalça 3 cm bel 2 cm bacaklar 1 cm alt bacak 3 cm toplandı 165cm boyum kilom 55 ama vucudum cok gevsekti kollar sarkmıştı toparlanma var sarkmış yerler biraz daha iyi duruyor kalçamın şekli değişti bir türlü süpere geçemedim galiba ona başlayınca süreç hızlanacak ama hala klasik yaparken yoruluyor ve zorlanıyorum son olarak epey vucudum esnedi
larCanım merhabalar. Benim de postürüm çok düzgün değil maalesef. Biraz kambur duruyorum, başım önde gibi. Senin duruşunda nasıl bir değişikliğe yol açtı acaba? Duruşum nedeniyle göbeğim önde, kalçam da geride duruyor, anterior pelvik tilt diye bilinen durum yani.
omuzlar vebaş dikleşti bende öne doğru omuzlar düşük kabur duruyordum artık istesemde duramıyorum ve pelvis kemikleri daha öne doğru duruyor sanki cocukların vucudu gibi bu arada benim üst bacaklarım kalın fakat kilo problemim yoktu zayıflamaktan ziyade toplanmaya ihtiyacım var klasikte 42 yaptım süperde 3 yaptım daha cok yolum var ne kadar sürecek bilmiyorum
Günaydınmerhaba yapmaya devam eden varmı 42.yaptım sanırım yanlızım
ben geçen yıl yaptım 1 ayda doğum kilolarımdan kurtuldum..Merhaba ben 10 günde 10 yaş gençleş videosuna başladım burdakiler sadece ısınma hareketlerimi? O video ile incelen varmı bir de elinde süper olan varsa bana gönderirse cok sevinirim
merhaba benden başka devam eden varmı yaklaşık 3 ay oldu yapıyorum insan başlayınca bırakamıyormuş ama öyle süper bir değişim yok ama yapmaya devam ediyorum
ölcülerimi ilk başta almıştım ilk bir aydan sonra pek değişiklik olmadı kalça 4 cm bel 2 cm gögüs 2 cm bacakların üst kısmı 2 cm inceldi bacaklarım ilk başta incelmemişti son 2 ayda sadece bacaklarım inceldi fakat halen istediğim incelikte değil benim vucudum cok gevsekti amacım toparlanmaktı inşallah olur
Bayadır yapıyomussunuz anladıgım kadarıyla callan alt bölgede daha etkili kalçadqn Dört cm gitmiş çok iyibenimde bacaklar ve kollarım çok gevşek tek yapma nedenim buraları toparlamak ama uzun sürecek sanırım
bilmem üst taraf ince oldugu içinde olabilir 36 beden üst taraf alt taraf 38 di şimdi 36 beden fazla olan devşek olan bacaklarımdı ama halen bacaklarım kalın 56 cm idi şimdi 54 cm oldu