Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Canım merhabalar. Benim de postürüm çok düzgün değil maalesef. Biraz kambur duruyorum, başım önde gibi. Senin duruşunda nasıl bir değişikliğe yol açtı acaba? Duruşum nedeniyle göbeğim önde, kalçam da geride duruyor, anterior pelvik tilt diye bilinen durum yani.

omuz
lar

omuzlar vebaş dikleşti bende öne doğru omuzlar düşük kabur duruyordum artık istesemde duramıyorum ve pelvis kemikleri daha öne doğru duruyor sanki cocukların vucudu gibi bu arada benim üst bacaklarım kalın fakat kilo problemim yoktu zayıflamaktan ziyade toplanmaya ihtiyacım var klasikte 42 yaptım süperde 3 yaptım daha cok yolum var ne kadar sürecek bilmiyorum

Maşallah çok güzel ilerlemişsiniz bence. Benim de zayıflamaya değil, sıkılaşmaya ihtiyacım var; biraz daha atletik görünmek istiyorum. Umarım ben de siz gibi faydasınız görürüm.

merhaba arkadaşlar devam eden varmı ben süpere geçip vakitsizlikten klasige dönüş yaptım halen devam ediyorum

Merhaba ben 10 günde 10 yaş gençleş videosuna başladım burdakiler sadece ısınma hareketlerimi? O video ile incelen varmı bir de elinde süper olan varsa bana gönderirse cok sevinirim

İyi geceler kızlar. Bu egzersizleri nerden yapıyorsunuz. Ben de yapmak istiyorum link verebilir misiniz

merhaba yapmaya devam eden varmı 42.yaptım sanırım yanlızım
Günaydın
Belli bir sayıyla mı yapılıyor bu egzersizler. Ben yeni başlamak istiyorum. Elimde hiç birşey yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İlk önce 10 günde 10 yaş gençleş ile başlamam lazım galiba. Daha önce hiç yapmadım. Link verebilir misiniz. Siz nerden yapıyorsunuz.
A ayseldogan55

evet sayı ile yapılıyor internette süslü sözlük callanetics yazıp bakarsanız link var ordan indirebilirsiniz burdaki linkler kırılmış indirilmiyor ama her türlü konuda burda bilgi paylaşımı yapılmış ben hepsini okudum merak ettiklerinizi okuyup bulabilirsiniz

Kizlar bende basladim 3.yu yaptim yalniz daha once bir aylik reformer disinda spor gcmisim hoc yok o yuzden cok zorlandigim
Icin sayilari az az yapiyorum sadece bel esneme ve karini tam yapiyorum pelvis ve oturdugumuz yerde olan bacak hareketini 20 anca yapabiliyorm

merhaba benden başka devam eden varmı yaklaşık 3 ay oldu yapıyorum insan başlayınca bırakamıyormuş ama öyle süper bir değişim yok ama yapmaya devam ediyorum

Merhaba ben 10 günde 10 yaş gençleş videosuna başladım burdakiler sadece ısınma hareketlerimi? O video ile incelen varmı bir de elinde süper olan varsa bana gönderirse cok sevinirim
ben geçen yıl yaptım 1 ayda doğum kilolarımdan kurtuldum..
bu doğumdan sonra yine yapacam..
süper call bi türlü bulamadım ..

merhaba benden başka devam eden varmı yaklaşık 3 ay oldu yapıyorum insan başlayınca bırakamıyormuş ama öyle süper bir değişim yok ama yapmaya devam ediyorum

Ölçü aldınızmı hiç.ne kadar incelme var

ölcülerimi ilk başta almıştım ilk bir aydan sonra pek değişiklik olmadı kalça 4 cm bel 2 cm gögüs 2 cm bacakların üst kısmı 2 cm inceldi bacaklarım ilk başta incelmemişti son 2 ayda sadece bacaklarım inceldi fakat halen istediğim incelikte değil benim vucudum cok gevsekti amacım toparlanmaktı inşallah olur

Benimde incelmesini istediğim yerler daha çok bacaklar.benimkide çok gevşedi

bilmem üst taraf ince oldugu içinde olabilir 36 beden üst taraf alt taraf 38 di şimdi 36 beden fazla olan devşek olan bacaklarımdı ama halen bacaklarım kalın 56 cm idi şimdi 54 cm oldu

bilmem üst taraf ince oldugu içinde olabilir 36 beden üst taraf alt taraf 38 di şimdi 36 beden fazla olan devşek olan bacaklarımdı ama halen bacaklarım kalın 56 cm idi şimdi 54 cm oldu

Canım sen zaten gayet incesin maşallah.her seferinde çok incelmedim diye yazınca ben daha fazlasın sanmıştım.36 beden daha ne olsun.keşke benim ölçülerde böyle olsa yeterde artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…