Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

5. Gün de tamamdır :halay:
bazen bırakacak gibi oluyorum ama etkisini çok çabuk görmeye basladigim için en az 19 saat yapmak istiyorum, bakalım :lülülü:
ölçümümu 10. gün sonunda alacağım, bakalım neler değişmiş olacak :KK31:

bir de ben pelvis hareketleri yaparken ust bacaklarım çok yanıyor, bu doğru yaptığımı gösterir mi? :KK17:

Ne yazik ki bugün sadece ısınmayı yapabildim, pazartesiye kadar böyle olacak muhtemelen :110:
tam da etkilerini görmeye başlamışken... :KK12: olmazsa sadece ısınma+bacak egzersizleri yapmaya çalışacağım :63:
ama bugün 10.000 adım attım :KK1:

bende halen yapmadım ev iş derken fırsat olmadı inşallah akşam yapacagım ama okul açılınca iyi planlama yapmam gerekecek

Arkadaşlar bacak hareketlerind bar yerine ne kullaniyorsunuz bide ben bu pelvisi yukarı kaldırıma işini beceremiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz

koltuk kullanıyorum bazende ütü masasını kullanıyorum pelvis hareketleri bende zorluyor yaparken cok zorlanıyorum 35.günüm olacak bende ölcülerde cok değişim yok hatta kilomu aldın diye soruyorlar vucudum sarkmış oldugu için sanırım toplandı oda daha geniş gösteriyor bilemediminşallah bundan sonrası sıkılaşma olur

günaydın 36 bitti fakat beden olarak incelme yok evet toparlanıyorum farkındayım fakat cm yada kıyafette bolluk yok üst bedenm inceydi dahada inceldi sanki kalçam büyüdü gibi görünüyor şekli değişti sanırım biraz kalktı buda büyük givi gösteriyor acaba bıraksam mı diyorum ama belki bundan sonra incelerim diye her gün yeniden yapıyorum biraz incelsem moralim düzelip motivasyonum artacak ama sizlerde durum ne acaba yanlışmı yaptım diye düşünmeden edemiyorum

Arkadaşlar ben yapamıyorum valla bide hasta oldum şimdi inanilmaz zorlandim belim fıtık var korktum bişey olcak diye

geçmiş olsun dikkat edin ama benim 2 aydır kalca eklemimde bir ağrı vardı geceleri bile uyutmuyordu o ağrılarım başladıktan sonra geçti bu yüzden cok memnunum evet yaparken bende zorlanıyorum ama devam ediyorum

Faydasıni gördünüz mü nette çok müthiş şeyler yazıyor bı hevesleniyor insan sonra faydası olmayınca heyecanida kalmıyor maalesef

toparlanma konusunda evet ama ordaki gibi incelme olmadı duruşum değişti boyum daha uzun görünüyor kollarım toparlandı belim daha ince bacaklar biraz toparlandı 3 cm incelme var zaten kilo problemim yoktu sadece sıkılaşmak için yapıyorum umarım sonuç alırız

en baştan itibaren duruşum değişti daha uzun görünüyorum yüzüm hatları değişti yüzüm toplandı kalça 3 cm bel 2 cm bacaklar 1 cm alt bacak 3 cm toplandı 165cm boyum kilom 55 ama vucudum cok gevsekti kollar sarkmıştı toparlanma var sarkmış yerler biraz daha iyi duruyor kalçamın şekli değişti bir türlü süpere geçemedim galiba ona başlayınca süreç hızlanacak ama hala klasik yaparken yoruluyor ve zorlanıyorum son olarak epey vucudum esnedi

Merhabalar kızlar. Ben de başlamayı düşünüyorum inşallah bugün, tembellik yapmayı bırakabilirsem :KK45: bana arkadaş olmak isteyen var mı?

X