Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ekledim ama okunabiliyor mu bilmiyorum.
Başlarken fotoğraf çekmediğim için çok fazla anlamıyorum ama mutlaka var olumlu değişiklikler. Yalnız göz yanılsaması mı bilmiyorum ama kalçamın bir tarafı daha yukarda gibi geldi :) Bir tarafı yaparken kaytarmışım sanırım :)

Eklentiler

• 20140813_222245_5_bestshot[1].jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 324
okunuyor canım çok sagol :) şu diz üstünde yapılan kalça hareketleri süper callaneticste var sanırım çok zorlu gibi geliyor öyle mi gerçekten? benim de en büyük isteğim kalçamın küçülmesi ahh ahh

eveet sonunda seytanin bacagini kirdim ve bugun basladim
gunduz cok scak oldugu icin aksam yapmaya karar verdim..
uzuuuunn bir aradan sonra tekrar calleneticse baslamis olmak ne kadar iyi hissettirse de sunu fark ettim ki bugn yaparken baya zorlandim..
sanki ilk defa yapiyormus gibiydim.. vucudum esnekligini yitirmis maalese
ama kararliyim bu sefer devam edicem.. tipki onceden yaptigim gibi simdi de yapicam

paylaşımınız için teşekkürler videoya bağlı kalmadan yapabiliriz böylece

olmuyor ki bir çok hareketi yapamadım

biraz daha zaman verdim kendime başlamak için
hmm olabilir cnm ben gecen yil callana baslamadn once 3 hafta kadar plates yapmistim her sabah ebru sallinin programindan :) faydasi olmustur illaki 2 ay callandan snra birakmistim dun tekrar basladim ama sanki yareketlere cok yabanciymisim gibi cok zorlandim
ama yaptim yinede zamanla vucudum acilir diye dusunuyorum.. yorulsamda cok iyi geldi.. callani ozlemisim

merhaba bi şey sorabilir miyim? şimdi çeşitli videolar olduğu için, planınız nedir sadece 10 saatte gençleşi mi yapıyorsunuz mesela ya da 10 günden sonra süper callanetics'e geçip 10 saatte genleşi ısınma turu olarak mı yapıyorsunuz? benim basen bölgem ve bacakta diz yukarısı çok kalın sınav dolayısıyla oturmaktan hangisini yapmalıyım sizce? yardımcı olursanız çok memnun kalacağım :)

Merhabalar, benim bugün 5/21 bitti. Ama özellikle sağ baldırımda ve basen kısmının oralarda bir ağrı, hassaslık var. Ayrıca bacaklarım biraz şişmiş gibime geliyor, bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Bu normal midir? Yardım ederseniz çok sevinirim. :)

paylaşımınız için teşekkürler videoya bağlı kalmadan yapabiliriz böylece

Rica ederim, umarım anlaşılabiliyordur açıklamalar. Aslında yanlarına birer de çöp adamdan hareketlerin şeklini çizmiştim ama güzel olmayınca o kopyayı yırttım :)

Rica ederim ne demek... Evet ben çok zorlanıyorum, 50şer ancak yapabiliyorum ve buna rağmen kalbim hızlı hızlı atıyor en az 5 dakika. Videoda süpere almışlar demek ki ama kitapta 10 saatte 10 yaş gençleş programının içindeydi. Bugün callanetics stüdyosuna mail atıp soracağım bunu kafama takıldı.

Canım sanırım bilgin var bu egzersizler konusunda. Baldırlarda şişme ve ağrı normal mi acaba bir fikrin var mı? :)

cevabı alınca bizi de bilgilendirirsen sevinirim canım..

arkadaşlar bu hareketler dizlere çok yük bindiriyor mu yaparken ağrı hissetmiyorum ama uzun vadede kalıcı zarar vermesinden korkuyorum biliyorum ki callanetics 1 numara inceltmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…