okunuyor canım çok sagol :) şu diz üstünde yapılan kalça hareketleri süper callaneticste var sanırım çok zorlu gibi geliyor öyle mi gerçekten? benim de en büyük isteğim kalçamın küçülmesi ahh ahhEkledim ama okunabiliyor mu bilmiyorum.
Başlarken fotoğraf çekmediğim için çok fazla anlamıyorum ama mutlaka var olumlu değişiklikler. Yalnız göz yanılsaması mı bilmiyorum ama kalçamın bir tarafı daha yukarda gibi geldiBir tarafı yaparken kaytarmışım sanırım
Ekledim ama okunabiliyor mu bilmiyorum.
Başlarken fotoğraf çekmediğim için çok fazla anlamıyorum ama mutlaka var olumlu değişiklikler. Yalnız göz yanılsaması mı bilmiyorum ama kalçamın bir tarafı daha yukarda gibi geldi :) Bir tarafı yaparken kaytarmışım sanırım :)
inşallah istediğine ulaşır ve fotoğraflarınla bizi motive edersin :))
ahhh çoook zorlandım ben biraz esnemem gerekecek, şimdilik sabah egzersizleri yapmaya başladım biraz esneklik kazanınca callana başlayacağım
hmm olabilir cnm ben gecen yil callana baslamadn once 3 hafta kadar plates yapmistim her sabah ebru sallinin programindan :) faydasi olmustur illaki 2 ay callandan snra birakmistim dun tekrar basladim ama sanki yareketlere cok yabanciymisim gibi cok zorlandimolmuyor ki bir çok hareketi yapamadım
biraz daha zaman verdim kendime başlamak için
paylaşımınız için teşekkürler videoya bağlı kalmadan yapabiliriz böylece
okunuyor canım çok sagol :) şu diz üstünde yapılan kalça hareketleri süper callaneticste var sanırım çok zorlu gibi geliyor öyle mi gerçekten? benim de en büyük isteğim kalçamın küçülmesi ahh ahh
Rica ederim ne demek... Evet ben çok zorlanıyorum, 50şer ancak yapabiliyorum ve buna rağmen kalbim hızlı hızlı atıyor en az 5 dakika. Videoda süpere almışlar demek ki ama kitapta 10 saatte 10 yaş gençleş programının içindeydi. Bugün callanetics stüdyosuna mail atıp soracağım bunu kafama takıldı.
cevabı alınca bizi de bilgilendirirsen sevinirim canım..Rica ederim ne demek... Evet ben çok zorlanıyorum, 50şer ancak yapabiliyorum ve buna rağmen kalbim hızlı hızlı atıyor en az 5 dakika. Videoda süpere almışlar demek ki ama kitapta 10 saatte 10 yaş gençleş programının içindeydi. Bugün callanetics stüdyosuna mail atıp soracağım bunu kafama takıldı.
Canım sanırım bilgin var bu egzersizler konusunda. Baldırlarda şişme ve ağrı normal mi acaba bir fikrin var mı? :)