Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Yardım edin banada :'( ben vidoları bulamadım bana bi link atsanız lütfen :/ ayrıca hem incelmek hem zayıflamak için yani en etkili video hangisi onu söyler misiniz lütfen yardımcı olun

kızlaaaaaaarrrrr 12. yi yaptım bugün 10 gün önce fotoğrafımı çekmiştim bugün yine çekiyim dedim yaaaa inanamadım kalçam çok çok toparlanmış bacaklarım accccaaayip incelmiş arası çoook açılmış değişmiyor gibi geliyodu devamlı aynaya baktığım için inanamadım oooofff resimleri koymak isterim ama iç çamaşırımla çekmiştim utanırııımm :KK17: :KK17: :KK17: yaaa inanamazsınız :KK55:

Ya canımın içi Fotoğraflarını banada atsan çoook merak ettim bende başlamayı düşünüyorum hangi videoyu yaptın sen?

Göğüsleri küçültmez toparlar sıkılaştırır.doğal olarak aynı etki kollar içinde geçerli.

Biraz geç cevaplayabildim.
1-evet baştan yapsan daha sağlıklı bi sonuç alırsın.
2-10 günde 10 yaş gençleş yapıp hareketleri kolay yapılır hale geldikten sonra amacın kilo da vermekse evo ve cardioyu dönüşümlü yapmalısın.amacın sadece Sıkılaşmaksa süper ile devam edebilirsin.
3-bu egzersizde sayı yok amacına göre program seçip seçtiğin programı kolay yapabilir hale gelinceye dek yada hedefine ulaşana dek yaparsın.

Incelme kilodan da olabilir ama sonuç görmek için acele etme 4. Gün sonuç görenek için henüz erken.

Normal titremen.kilolu olmanın ses avantajı var ama zamanla alışacaksın.

Hayır o ilk değişim zamanında yapmadım ama kilo vermediğim dönemde çok daha fazla vermiş gibi oldum.

Amacın Sıkılaşmaksa süper ile devam etmeni öneririm.

süper in linki var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3/21 tamamdır :)) arkadaşlar sadece başlayın gerisi gelecektir. ben callaneticse çok güveniyorum ve inşallah bu sefer 21e tamamlayacağım. yapanlar da lütfen değişiklikleri yazsınlar hep beraber motive olalımmmmm.....

Merhaba
Yazılarınızı okuyup dün 10 günlük olan programa başladım. Dün biraz zorlandım aslında bakılınca öyle çok fazla hareket yok. Gerçekten etkisini gören var mı? 10 gün sonrası ne yapmalı? Bir yazarsanız çok sevinirim.
Ben akşamları yemek yememeye başladım 6 sonrası sadece yoğurt çok kasılırsam 1 pors. meyve.
Eğer yapabilirsem de yürüyüşle desteklemek istiyorum.
Hipoglisemim var. Yüz diyet ve diyetisyen denedim. Bakalım bu sefer umarım başarırım.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Sevgiler

Merhaba
Yazılarınızı okuyup dün 10 günlük olan programa başladım. Dün biraz zorlandım aslında bakılınca öyle çok fazla hareket yok. Gerçekten etkisini gören var mı? 10 gün sonrası ne yapmalı? Bir yazarsanız çok sevinirim.
Ben akşamları yemek yememeye başladım 6 sonrası sadece yoğurt çok kasılırsam 1 pors. meyve.
Eğer yapabilirsem de yürüyüşle desteklemek istiyorum.
Hipoglisemim var. Yüz diyet ve diyetisyen denedim. Bakalım bu sefer umarım başarırım.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Sevgiler

merhaba canım hoş geldin :) ben geçen yaz callaneticse başladım ve ard arda sadece 6 kez yapabildim başka da hiçbir şey yapmadım ne düzenli yürüyüş ne bir şey. buna rağmen yaz dönemi bittiğinde arkadaşlarım vücudumun ne kadar değiştiğinden bahsetti kalçamın toparlandığından falan. hareketlerde ilk gün zorlanman çok normal ben kaçıncı kez başladım hareketlere hatırlamıyorum ama her yapışında farklı şeyler öğreniyorsun ve daha doğru yapıyorsun. sen bir 10 gün yap iyice alış bu spora inan sonra 21 e tamamlarsın zaten.6-7 den sonra yemek yemememen güzel ama kendini çok zorlama porsiyonları küçült unutma yediğin 1 lokma da 20 lokma da aynı. çok yavaş yemek ye lokmalarını en az 30 kere çiğne. ve günde 2 litre su içmeyi unutma. bu dediklerimi yap bak nasıl işe yarıyor :)) başarılar canım...

merhaba canım hoş geldin :) ben geçen yaz callaneticse başladım ve ard arda sadece 6 kez yapabildim başka da hiçbir şey yapmadım ne düzenli yürüyüş ne bir şey. buna rağmen yaz dönemi bittiğinde arkadaşlarım vücudumun ne kadar değiştiğinden bahsetti kalçamın toparlandığından falan. hareketlerde ilk gün zorlanman çok normal ben kaçıncı kez başladım hareketlere hatırlamıyorum ama her yapışında farklı şeyler öğreniyorsun ve daha doğru yapıyorsun. sen bir 10 gün yap iyice alış bu spora inan sonra 21 e tamamlarsın zaten.6-7 den sonra yemek yemememen güzel ama kendini çok zorlama porsiyonları küçült unutma yediğin 1 lokma da 20 lokma da aynı. çok yavaş yemek ye lokmalarını en az 30 kere çiğne. ve günde 2 litre su içmeyi unutma. bu dediklerimi yap bak nasıl işe yarıyor :)) başarılar canım...

Çok teşekkür ederim yorumun için. Mutlaka değerlendireceğim. Bu arada 10 günlük olan cd deki hareketleri 21 gün mü yapacağız? Sonrasında başka programa mı geçeceğiz sıralamayı bir yazarsanız harika olur.

Çok teşekkür ederim yorumun için. Mutlaka değerlendireceğim. Bu arada 10 günlük olan cd deki hareketleri 21 gün mü yapacağız? Sonrasında başka programa mı geçeceğiz sıralamayı bir yazarsanız harika olur.

evet 21 gün yapacaksınız. sonra da eğer bütün hareketleri eksiksiz zorlanmadan tamamlayabiliyorsanız ileriki programlara geçebileceksiniz. ancak ilerisi için acele etmeyin çünkü birçok insan ancak 2-3 kere 21 yapabildikleri zaman ileri seviyeye geçebiliyolar siz şimdilik buna konsantre olun

Ben de başlamak istiyorum ama acaba bıraktıktan sonra eski haline döner mi sürekli mi yapmak lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de callanetics yapmaya alışıyorum ama karın hareketlerini yapamıyorum. Boyun kaslarımı sıkıyorum sadece, boynum çok zorlanıyor. Acaba herkes de böyle mi oluyor? Yani bu egzersizde boynun kasılması normal mi? Karnımdan çok boynum yoruluyor resmen.

Ben de callanetics yapmaya alışıyorum ama karın hareketlerini yapamıyorum. Boyun kaslarımı sıkıyorum sadece, boynum çok zorlanıyor. Acaba herkes de böyle mi oluyor? Yani bu egzersizde boynun kasılması normal mi? Karnımdan çok boynum yoruluyor resmen.

İlk başlarda normal diye biliyorum :)

Ara vermeksizin arka arkaya 9. klasik callan'ı bitirmeme rağmen kalça hareketlerini hala düzgün yapamıyorum ve anormal zorlanıyorum. Kaslarım aşırı mı zayıf acaba? Benzer durumda olan var mı merak ettim.

Ben de bugün 10 günde 10 yaş egzersizlerine başlıyorum sonra super callan ile devam edicem, resimli paylaşım yapmayı da düşünüyorum :KK34:

Kızlar bende başlamak istiyorum fakat indiremedim. Nereden indirebilirim acaba? :/
Ilk sayfadaki linklerin olduğu depositfiles sitesi kapatılmış anca internet dns ayarlarını değiştirerek ulaşılabiliyor. Birde en sonunda alternatif 2 link verdim.bi bakarsın.

Bu arada, videoda bazı hareketlerin eksik olduğunu gördüm. 20 yıl kadar önce Callan kitabım vardı ve daha fazla hareket olduğunu hatırladım. Dün kitabın elektronik kopyasıyla videoyu tek tek karşılaştırdım ve özellikle kalça için çok etkili 2 hareketin atlandığını gördüm. Toplamda 5-6 hareket eksik videoda. Belki görsel olarak toplu yapılması uygun bulunmadığından, belki de aralarda konuşma olduğu için bir saati fazla aşmaması için elendi bu hareketler. Ama ben kitaba bağlı kalma yanlısıyım. Kitap üzerinden bir liste çıkardım, artık videoyu izlemeden direkt notlarımdan takip ediyorum, zaten ezberledim sayılır sıralamayı.

Kendi anlayacağım şekilde yazdım ama ilgilenen olursa özetimin fotoğrafını çeker atarım sizlere de :KK66:

Ek olarak, 11. seansı yapmama rağmen hala zorlanıyorum özellikle 2 nolu kalça hareketi ve pelvis döngüsü, pelvis kepçesi hareketlerinde. Çabuk adapte olanlar sanırım daha önceden spor geçmişi olanlar. Tebrik etmek lazım.

Bu arada, videoda bazı hareketlerin eksik olduğunu gördüm. 20 yıl kadar önce Callan kitabım vardı ve daha fazla hareket olduğunu hatırladım. Dün kitabın elektronik kopyasıyla videoyu tek tek karşılaştırdım ve özellikle kalça için çok etkili 2 hareketin atlandığını gördüm. Toplamda 5-6 hareket eksik videoda. Belki görsel olarak toplu yapılması uygun bulunmadığından, belki de aralarda konuşma olduğu için bir saati fazla aşmaması için elendi bu hareketler. Ama ben kitaba bağlı kalma yanlısıyım. Kitap üzerinden bir liste çıkardım, artık videoyu izlemeden direkt notlarımdan takip ediyorum, zaten ezberledim sayılır sıralamayı.

Kendi anlayacağım şekilde yazdım ama ilgilenen olursa özetimin fotoğrafını çeker atarım sizlere de :KK66:

Ek olarak, 11. seansı yapmama rağmen hala zorlanıyorum özellikle 2 nolu kalça hareketi ve pelvis döngüsü, pelvis kepçesi hareketlerinde. Çabuk adapte olanlar sanırım daha önceden spor geçmişi olanlar. Tebrik etmek lazım.
fotoğrafını atarsan çok iyi olur canım:) 11 e gelmişsin kendinde bir değişiklik görüyor musun?

X