Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

arkadaşlar bu hareketler dizlere çok yük bindiriyor mu yaparken ağrı hissetmiyorum ama uzun vadede kalıcı zarar vermesinden korkuyorum :KK43: biliyorum ki callanetics 1 numara inceltmede

Dizini hareketler esnasında kilitlemediğin sürece kesinlikle zarar vermez, aksine eklemlerini güçlendirerek korur. Mesela bacağı bara kaldırıp üzerine esnenen hareketlerde dizi mümkün olduğunca serbest bırakmaya çalışacaksın. Kilitleyip sıkmaya çalışırsan kaslarına ve eklemlerine zarar verebilirsin. Ama bu hareketler benim şimdiye kadar gördüğüm en zararsız egzersizler.

1/21 bitti az önce
aşina olduğum için çok zorlanmadım ama tabi hakkıyla yapabilmek için zaman gerekiyor.
özellikle esneme hareketlerinde videodakiler iki büklüm olurken ben ölsen öyle yapamam :)
uzun süre yapan arkadaşlar sizde durum nasıl esnemede?

1/21 bitti az önce
aşina olduğum için çok zorlanmadım ama tabi hakkıyla yapabilmek için zaman gerekiyor.
özellikle esneme hareketlerinde videodakiler iki büklüm olurken ben ölsen öyle yapamam :)
uzun süre yapan arkadaşlar sizde durum nasıl esnemede?

onceliklee hayirli olsun ilk adimi atmissin :KK9:
uzun sure derken gectigimiz yil 30 saate yakin yapmistim tabi yine onlar kadar yapamiyordum ama bayagi bir ilerleme olmustu vucut gercekten esniyor ve farkinda olmadan daha dik durmaya basliyorsun:KK19:

onceliklee hayirli olsun ilk adimi atmissin :KK9:
uzun sure derken gectigimiz yil 30 saate yakin yapmistim tabi yine onlar kadar yapamiyordum ama bayagi bir ilerleme olmustu vucut gercekten esniyor ve farkinda olmadan daha dik durmaya basliyorsun:KK19:
çok teşekkür ederimm :)
kadının bacakları gördükçe motive oluyorum.

birşey sormak istiyorum
yerde oturularak yapılan kalça egzersizlerinde ben sadece üst bacakta yanma hissediyorum.kalçada birşey yok :S
yanlış yaptığım birşey mi var acaba

birşey sormak istiyorum
yerde oturularak yapılan kalça egzersizlerinde ben sadece üst bacakta yanma hissediyorum.kalçada birşey yok :S
yanlış yaptığım birşey mi var acaba
hareketi dogru yapana kadar biraz zaman geciyor canim muhtemelen birsey yanlis yapiyosundur bacagi iyice cevirdiginden emin misin ? yani dizin neredeyse yere bakmali

slm kızlar
ben 10 günde 10 yaş... olan videoyu indirdim..
10 dak. sürüyo..
nasıl başlıyacam sizin bu 3/21 dediğiniz şey ne..

sadece bu vidyoylamı yapacaz sporumuzu..
tavsiye edeceğiniz başka şeylerde varmı

ben su an sadece bunu yapıyorum. 1 saat sürüyor. zaten alışkın değilsen spora ilk başlarda baya zorlanırsın.
eğer alışkınsan başka şeylerde yapmak istiyorsan

bunları öneririm. hem kısa hem etkili. sırasyla karın bacak ve kalça için. hangi bölgen sorumluysa onu yapabilirsin :KK66:

sağol cnm..anladım..
vidyoyu tekrar indirdim..evt birsaatlikmiş.. spora çok alışkınım...
ama yaş oldu 33 artık sarkmalar başlıyacak o yüzden istetim böyle bi sporu..
platesi çok seviyodumda ebru ş. yapınca gıcık oldum vazgeçtim..
sağol tekrar

X