- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
- Konu Sahibi KraliceElizabeth
Süs köpeğine hakaret olur valla.. o bile önüne bir tas mama koyunca sırnaşıyor. Sevgi gösteriyor.Süs köpeği gibi yani..
Niye besliyorsunuz onu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süs köpeğine hakaret olur valla.. o bile önüne bir tas mama koyunca sırnaşıyor. Sevgi gösteriyor.Süs köpeği gibi yani..
Niye besliyorsunuz onu?
Bazıları köşe yastığı seviyor napalım.Bir çeşit fantezi yani. Aman batsın böyle fantezi. İşten gel yorgun yorgun bi de evde koca besle büyüt. Kedi baksa daha az dağıtır.
Hem asalak hem yüzsüzMerhaba, ben senin mesajı okuyup kendi hayatımı bi sorguladım. Benim de eşim çok soğuk, ne zaman teklif etsem yok uykum var, bugün git yarın gel diyordu, biz böyle ayda bir filan zor yapıyorduk, hatta 3 sene önce kırklı kutu kondom aldım onu bile hala açmadık, belki de çürümüştür. Pilli oyuncaklar da almıştım bi heves ama baktı ilgisini çekmedi, hiç umrunda değil. Senin mesajı görünce kendi haline bırakayım dedim, hiç teklif etmedim. Gel zaman git zaman Hiç bir tık yok, bekle bekle inat ettim bekledim, hafta, ay, aylar geçti, yıl oldu, ciddiyim. 15 ay üstüne geçen ay aklına geldik herifin, az temaslı yüzde 20 tatmin oldum, benim gibi yaşayan var mı merak ediyorum. Eşime neden isteksizsin diyorum, ben çok istekliyim, sende iş yok, seksi şeyler giyin falan bir şeyler diyor. Ben ne yapayım
Bu evliligi surdurmekteki motivasyonunuz nedir tam olarak?
Ailem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.Evi dağıtıp tüy dökecek bir canlı besleyecekseniz alın kedi köpek besleyin. Bu herife neden tahammül edip, b0klu donunu yıkıyorsunuz? Çalışmaz, cebinde beş kuruş yok, hadi çalışmıyor bari evde sorumluluk alsın, o da yok; eve hiçbir katkısı yok. Cinsellik desek o da yok? Ee daha ne? Basın tekmeyi.
Kendimi kandırmak, boşanmış olma korkusu, moivasyon yok korkular var sadeceBu evliligi surdurmekteki motivasyonunuz nedir tam olarak?
Ailenize sormayacaksiniz o zaman hayat sizin hayatınız yazık degilmi size belki hayatınıza size değer veren başka biri cikicak niye ömrümüzü curutuyorsunuz geçim derdi desem zaten evi siz gecindiriyorsunuz boşanma davası açmak için anne babanizin iznine ihtiyacınız yokAilem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.
Ondan diyoruz ya bu KOCA asalağı besleyecegine bi kedi köpek al, hiç yoktan yemek veren elini yalar.Süs köpeği, evcil hayvan demeyin ya onlar evde negatif enerjiyi alır, eve gelince sahibini karşılar, sevgiyle kucağına kıvrılır.
Şanssız değilsin.Hepimizin başına kötü şeyler gelir ölümün bile bi vakte kadar yası olur hayata devam edilir.Sen devam etmiyosun.Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz gibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım
Ailem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.
Bu yazdıklarınızdan hangisisiniz? Kendine güvenen iş bitirici kadın mı yoksa bu yaşta hala ailesinden izin isteyip onay bekleyen, eş diye bir köşe yastığını aman boşanmış kadın demesinler diye yanında tutan kendine güvensiz bir kadın mı?Kendimi kandırmak, boşanmış olma korkusu, moivasyon yok korkular var sadece
Adamin uzerine topragi attin..Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok.
"Neden bu kadar şanssızım" diyene kadar dehlesenize adamı? Size engel olan ne? Şans değil bu, bayağı sizin kendi kendinize ettiğiniz kötülük. Adamı en başta seçen de, bütün bunlara tahammül eden de sizsiniz.Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz gibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?