• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan erkek müsvettesi

Ben kuzenim olsun baska insanlar olsun hep ileriye gitmesi icin on ayak olmaya meyilli biriyim. Ondan kaynaklaniyor. Kendi haline birakmak istemiyorum. Gun gectikce eve alisiyor disarisi onun icin urkutucu geliyor. Bu bir erkek icin iyi bir sey degil. Savamasini ogrenmesi lazim cevresinde ben dahil kimse olmayinca daha da kotu hayati olacak.

Ben de öyle biriyim ama bir farkla 32 yaşındaki insana savaşmasını ben öğretemem.Onun için ömrümü de tüketmem.
Hele oğul sevdasından ölüp biten birileri için hiç tüketemem.Sonuçta bu dünyaya tek geldiniz yeri geldiğinde önce kendinizi düşüneceksiniz.

Sana ne ondan? Sen kendi hayatınla ilgilenmelisin. Benim kardeşim aynı durumda olsa zerrrrre umrumda olmaz banane ki.

Ayrıca abini savunmak için demiyorum yanlış anlaşılmasın, bu ayrı bir konu ama çalışmayan erkeğe yok çiçeksiz saksı yok bilmem ne deniyorsa o zaman ev hanımlarına 'koca parası yiyen' veya 'kocasının eline bakan' dendiğinde kimsenin zoruna gitmesin bence :) Kadın erkek eşitse her anlamda eşit, sadece işlerine geldiğinde değil. O zaman kadınlarda çalışsın ev hanımı olmak kolay.

Sizin de benim abim gibi olsaydi bu yorumu yapar miydiniz acaba?
Ben koca parasi yiyen kadinlara karsi tavrim da net bir erkegin calismamasina da

Ben de öyle biriyim ama bir farkla 32 yaşındaki insana savaşmasını ben öğretemem.Onun için ömrümü de tüketmem.
Hele oğul sevdasından ölüp biten birileri için hiç tüketemem.Sonuçta bu dünyaya tek geldiniz yeri geldiğinde önce kendinizi düşüneceksiniz.

Ben yemegi cok guzel yaptigini senden guzel asci olur istersen seni gonderelim ascilik okuluna diyorum ona da karsi. Ogretemiyorum. Bir psikologa gitmesi gerek disaridaki hayata yabancilasti. Calismak artik cok zor geldigini gozlemliyorum.

Zamanla ikna etmeyi umuyorum. Olmazsa da ben uzerime duseni yapmis olurum. Burdaki yorumlara gore de bunu yapmam bile fazla en azindan ben sana zamaninda bunu bunu demistim diyebilirim.

Sizin de benim abim gibi olsaydi bu yorumu yapar miydiniz acaba?
Ben koca parasi yiyen kadinlara karsi tavrim da net bir erkegin calismamasina da
Vallahi aynı yorumu yapardım. Sonuçta abiniz neden çalışmıyor? Çünkü arkasında ona para veren bir kardeşi var adam neden çalışsın dimi? Siz bi kesin bak o paraları mecbur çalışacak. Bende biraz suç sizdede var.

Oglan dayiya ceker demisler benim dayimda annanem vefat edene kadar annanem bakiyordu ustelik 3 tane cocugu vardi. Sonra vefat edince mecbur kaldi calisiyor suan. Girdigi is yerinden de cikmadi suana kadar. Genlerde var bir tuhaflik.

Ben yemegi cok guzel yaptigini senden guzel asci olur istersen seni gonderelim ascilik okuluna diyorum ona da karsi. Ogretemiyorum. Bir psikologa gitmesi gerek disaridaki hayata yabancilasti. Calismak artik cok zor geldigini gozlemliyorum.

Zamanla ikna etmeyi umuyorum. Olmazsa da ben uzerime duseni yapmis olurum. Burdaki yorumlara gore de bunu yapmam bile fazla en azindan ben sana zamaninda bunu bunu demistim diyebilirim.

Sizi biraz anlayabiliyorum,duygusal düşünüyorsunuz biraz,sonuçta o benim abim diyorsunuz.
İyi olmasını tabiki de istersiniz ama siz bir yere kadar yardımcı olabilirsiniz.Asla size söylenenleri yapmayın,yani paranı getir falan filan,o para sizin hakkınız eğer abinizin paraya ihtiyacı varsa yeri geldiğinde sert dille söylemelisiniz.Sağlığı yerindeyken sizden hep para istemesi,sizin paranızla geçinmesi doğal değil.Buna izin vermeyin.

Vallahi aynı yorumu yapardım. Sonuçta abiniz neden çalışmıyor? Çünkü arkasında ona para veren bir kardeşi var adam neden çalışsın dimi? Siz bi kesin bak o paraları mecbur çalışacak. Bende biraz suç sizdede var.

Para verdirtmiyorum madem calismiyor parasiz kalsin diyorum.

2 gun once is buldum servisi yokmus mecbur parayla gidip gelecek bana 50 tl vermezseniz gunluk gidip calismam dedi. Her turlu yolu buluyor. Cok inatci bu konuda.

Belki psikolojik açıdan bir takım sıkıntıları vardır bence önce bir psikoloğa gitmeli..
Çok sert çıkıp hakaret etmeniz bence doğru değil böyle yardımcı olamazsınız.

Belki psikolojik açıdan bir takım sıkıntıları vardır bence önce bir psikoloğa gitmeli..
Çok sert çıkıp hakaret etmeniz bence doğru değil böyle yardımcı olamazsınız.

Cok tatli dille ifade etmeye calisip sonra kendisi efelenip kopuyor ipler.

Suan kendisine burdaki yorumlari okuyorum. Ne gidecekmisim problemim yok benim dedi

Aileme kotuluk yaptiklarini ifade ediyorum. Belkide ogullarini benden cok iyi taniyorlar kendisi utangac

Cok tatli dille ifade etmeye calisip sonra kendisi efelenip kopuyor ipler.

Suan kendisine burdaki yorumlari okuyorum. Ne gidecekmisim problemim yok benim dedi

Bunlar hep bastırılmış duygular :)
Dene arkadaşım ne zararı olurki sana...
İstekli ol inan kendi adına bir şeyler yap ailem etrafım istiyor diye değil..
Direkt abine yazıyorum belki 487740340 bi göz işe yarar :)

Bunlar hep bastırılmış duygular :)
Dene arkadaşım ne zararı olurki sana...
İstekli ol inan kendi adına bir şeyler yap ailem etrafım istiyor diye değil..
Direkt abine yazıyorum belki 487740340 bi göz işe yarar :)

Ev hanimligini sevmis rahatim iyi boyle dedi.

Eve para veriyor musun veriyorsan verme. Aç bir hesap yatır. Yada tekrar is bulabilecek gibiysen yat aşşağı sanada baksınlar.

Aahahahahaha Allah banada nasip etsin o sevgiyi ne diyeyim :)
Durum vahim:KK46:

Aslinda aramiz iyi iste. Efendi saygili sigara alkol kadin madin derdi yok sadece hayata dair calisma istegi yok. Özgüvensizlikten kaynakli keske bu durumu duzeltmek icin ozel gucum olsa.

Aslinda aramiz iyi iste. Efendi saygili sigara alkol kadin madin derdi yok sadece hayata dair calisma istegi yok. Özgüvensizlikten kaynakli keske bu durumu duzeltmek icin ozel gucum olsa.
İşte bu yüzden illede psıkolog dedim..
İkna edebilirseniz gerisi gelecektir diye umuyorum..
Hakkında hayırlısı olsun iyi geceler

Ev hanimligini sevmis rahatim iyi boyle dedi.
Arsız diyorlar böylesine. Kendine hanım diyerek konuyu gırgıra Vurmasın onun gibi lerini cebinden çıkaracak ne hanımlar var. En yakın örneği kız kardeşi zaten. Annesi babası ölünce ne yapmayı düşünüyor. Ben sana diyim başına kalır bu. Kız kurusu gibi bakarsın ölene dek.

Cinsiyet degistirsin ve kendine bi koca bulsun abiniz. Herkes icin en hayirlisi bu.
Abiniz okuyormu bu konuyu? merak ettim.

Back
X