Ben görücü usulü evlendim sevgililik dönemim hiç olmadı. 8 ay nişanlı kaldım. Eşimle çok kavgalar ettim eşim çalışmamak için beni doğuya götürdü ben orda 1 ay kalabildim sonra yine İstanbula geldim. Bidaha asla gitmedim oda zaten iş girip çalıştı. Aslında bi insanı şöyle tanıyabilirsin eyer sorumluluk sahibiyse sizi düşünüyorsa bunu anlayabilirsiniz. Başı boş insan çok iyi kendini belli eder zaten.Evlenirken ya da sevgililikte bunu sorun ettiniz mi? Cunku insan korkuyor geleceginden
Çalışmıyordu ama sorumluluk sahibi bi insandı ekmeğini taştan çıkaran biriydi oyüzden güvendim yuva kurdum.Çocuk da olsa, cümle alem alay da etse rahatından gram feda etmeyen adamlar var. Büyük kumar oynamışsınız, hasbelkader tutmuş.
Bu da nasıl oluyor anlamadım ama neyse.Çalışmıyordu ama sorumluluk sahibi bi insandı ekmeğini taştan çıkaran biriydi oyüzden güvendim yuva kurdum.
Şöyle bi işe girip çalışmıyordu düzenli bi şekilde. Ama değişik işler yapıp yinede eve para getiriyordu. Köye gidip bişeyler satardı seyyar satıcı gibi. Ama ben hamile kalınca bidaha beni bırakıp biyere gitmedi. Düzenli bi işe girip çalıştı.Bu da nasıl oluyor anlamadım ama neyse.
Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben goze alamadim o sıkıntilari. Rabbim bundan sonrasi icin onunuze guzellikler cikarsin.Ben görücü usulü evlendim sevgililik dönemim hiç olmadı. 8 ay nişanlı kaldım. Eşimle çok kavgalar ettim eşim çalışmamak için beni doğuya götürdü ben orda 1 ay kalabildim sonra yine İstanbula geldim. Bidaha asla gitmedim oda zaten iş girip çalıştı. Aslında bi insanı şöyle tanıyabilirsin eyer sorumluluk sahibiyse sizi düşünüyorsa bunu anlayabilirsiniz. Başı boş insan çok iyi kendini belli eder zaten.
7 de neyse 70 de de odur.Konu basliktaki gibi. Bi erkek 25 yasina kadar bir kac gunluk is harici calismadiysa o erkek duzelir mi? O erkekle evlenilir mi? Simdi koseye sıkısti mecbur calisicak ama ilk firsatta isten cikar mı? Evlilik buyik bir ask olsa da huzurlu olur mu? Not: baska hicbir kusuru yok. Bunun haricinde dort dortluk desek yeridir.
Çalışmayan adam dörtdörtlük olamaz, çalışmayı sevmiyorsa hep kaçacaktır..Konu basliktaki gibi. Bi erkek 25 yasina kadar bir kac gunluk is harici calismadiysa o erkek duzelir mi? O erkekle evlenilir mi? Simdi koseye sıkısti mecbur calisicak ama ilk firsatta isten cikar mı? Evlilik buyik bir ask olsa da huzurlu olur mu? Not: baska hicbir kusuru yok. Bunun haricinde dort dortluk desek yeridir.
Aynı evin içine girmeden bilemezsin böyleleri aylak olur ama sen bilirsinEviyle ilgili. Evine bagli. Ailesine bagli. Evdeki her ise kosusturur. Sadece normal bir ise giripte calismamis.
Püsküllü yalan diye buna derler ah biz kadınlar inanmak için ne kadar da çabalarızKalbi sıkısiyormus. Bi daha disari cikamayacagini saniyormus. Hayat boyu ozgur olmamaktan korkuyormus. Haaa bi de beni rahat rahat goremeyecegi icin calismiyormus
Arkana bile bakma derim..Henuz yeni bi ayrilik. Vicdan azabi cekiyorum bazen. Ben adim atsam duzelme ihtimali var. Kendimi frenlemek adim atmamak icin. Sonucta o kadar yil. Zor oluyor.
Saol canım Allah razı olsun. RABBİM İŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE BİRİNİ KARŞINA ÇIKARSIN.Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben goze alamadim o sıkıntilari. Rabbim bundan sonrasi icin onunuze guzellikler cikarsin.
Cok tesekkur ederim. Senden de razi olsun insallahSaol canım Allah razı olsun. RABBİM İŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE BİRİNİ KARŞINA ÇIKARSIN.
Ben de kesinlikle boyle dusunuyorum.Çalışmayan adam dörtdörtlük olamaz, çalışmayı sevmiyorsa hep kaçacaktır..
Uzunca bir sure birlikte yasadik. Parasi oluyor elbet ama baskasindan ailesinden alinan para da beni rahatsiz ediyor. Kendi parami harcamayi da kabul etmeyince sacma bir gerginlige dusuyorduk. Evlenince belki bunun kat be kati olacaktiAynı evin içine girmeden bilemezsin böyleleri aylak olur ama sen bilirsin
Ah kendi icimde onu nasıl savunuyorum. Kendisi bile o kadar savunamaz.Püsküllü yalan diye buna derler ah biz kadınlar inanmak için ne kadar da çabalarız
Oyle yapacagim insallah tekrar kafam karismaz. Bunun icin elimden geleni yapacagimArkana bile bakma derim..
Anlayamadım şimdi sizin evlendiniz var da birilerinin mantıklı bir iş yapıyorsun demesini mi bekliyorsunuz?soru sormussinuz amaç evleneyim mi yoksa evlenmiyorum iyi yapmışım dimi miUzunca bir sure birlikte yasadik. Parasi oluyor elbet ama baskasindan ailesinden alinan para da beni rahatsiz ediyor. Kendi parami harcamayi da kabul etmeyince sacma bir gerginlige dusuyorduk. Evlenince belki bunun kat be kati olacakti
Kalbi sıkısiyormus. Bi daha disari cikamayacagini saniyormus. Hayat boyu ozgur olmamaktan korkuyormus. Haaa bi de beni rahat rahat goremeyecegi icin calismiyormus
Cok seviyordum. Uzunca bi sure bekledim. Duzeltmeye calistim. Olmayinca ayrildim. Ama simdi de vicdan yapiyorum. Acaba duzelir miydi diye. Ama duzelmeyecegine de kanaat getirmistim. Etrafimdaki insanlar hata yaptigimi soyluyor. Iyi bir insan oldugunu soyluyor. Ben de bu kafa karisikliginda netlesmek adina tanimadigim insanlarin fikrini almak istedim. Cokta faydasi oldu. Simdi kararimin dogru olduguna daha da eminimAnlayamadım şimdi sizin evlendiniz var da birilerinin mantıklı bir iş yapıyorsun demesini mi bekliyorsunuz?soru sormussinuz amaç evleneyim mi yoksa evlenmiyorum iyi yapmışım dimi mi