Çalışmayan erkek düzelir mi?

Calismayan erkek duzelir mi ve konuda bahsettigim sorular.

• Ankete Katılan
    84
Evlenirken ya da sevgililikte bunu sorun ettiniz mi? Cunku insan korkuyor geleceginden
Ben görücü usulü evlendim sevgililik dönemim hiç olmadı. 8 ay nişanlı kaldım. Eşimle çok kavgalar ettim eşim çalışmamak için beni doğuya götürdü ben orda 1 ay kalabildim sonra yine İstanbula geldim. Bidaha asla gitmedim oda zaten iş girip çalıştı. Aslında bi insanı şöyle tanıyabilirsin eyer sorumluluk sahibiyse sizi düşünüyorsa bunu anlayabilirsiniz. Başı boş insan çok iyi kendini belli eder zaten.

Bu da nasıl oluyor anlamadım ama neyse.
Şöyle bi işe girip çalışmıyordu düzenli bi şekilde. Ama değişik işler yapıp yinede eve para getiriyordu. Köye gidip bişeyler satardı seyyar satıcı gibi. Ama ben hamile kalınca bidaha beni bırakıp biyere gitmedi. Düzenli bi işe girip çalıştı.

Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben goze alamadim o sıkıntilari. Rabbim bundan sonrasi icin onunuze guzellikler cikarsin.

7 de neyse 70 de de odur.

Çalışmayan adam dörtdörtlük olamaz, çalışmayı sevmiyorsa hep kaçacaktır..

Aynı evin içine girmeden bilemezsin böyleleri aylak olur ama sen bilirsin
Uzunca bir sure birlikte yasadik. Parasi oluyor elbet ama baskasindan ailesinden alinan para da beni rahatsiz ediyor. Kendi parami harcamayi da kabul etmeyince sacma bir gerginlige dusuyorduk. Evlenince belki bunun kat be kati olacakti

Uzunca bir sure birlikte yasadik. Parasi oluyor elbet ama baskasindan ailesinden alinan para da beni rahatsiz ediyor. Kendi parami harcamayi da kabul etmeyince sacma bir gerginlige dusuyorduk. Evlenince belki bunun kat be kati olacakti
Anlayamadım şimdi sizin evlendiniz var da birilerinin mantıklı bir iş yapıyorsun demesini mi bekliyorsunuz?soru sormussinuz amaç evleneyim mi yoksa evlenmiyorum iyi yapmışım dimi mi

Kalbi sıkısiyormus. Bi daha disari cikamayacagini saniyormus. Hayat boyu ozgur olmamaktan korkuyormus. Haaa bi de beni rahat rahat goremeyecegi icin calismiyormus

Annemin komşusunun oğlu aynı sıkıntıyı yaşıyordu. Asla kapalı bir ortamda çalışamadı. Sonra ona dükkan kiraladılar su satıyordu. Adam bir sabah uyanamadı, kalp krizinden ölmüş. Belki gerçekten kalbinden rahatsızdı ya da bu korku kalbini yordu bilmiyoruz. Kalp doktoruna ya da psikiyatriye görünmesinde fayda var.

Düzelmez. Çalışkanlık ya da tembellik insanın genetik kodlarında olan bir kişilik yapısıdır. Kimi çalışmadan duramaz kimi de hayatı keyif için yaşar.

Anlayamadım şimdi sizin evlendiniz var da birilerinin mantıklı bir iş yapıyorsun demesini mi bekliyorsunuz?soru sormussinuz amaç evleneyim mi yoksa evlenmiyorum iyi yapmışım dimi mi
Cok seviyordum. Uzunca bi sure bekledim. Duzeltmeye calistim. Olmayinca ayrildim. Ama simdi de vicdan yapiyorum. Acaba duzelir miydi diye. Ama duzelmeyecegine de kanaat getirmistim. Etrafimdaki insanlar hata yaptigimi soyluyor. Iyi bir insan oldugunu soyluyor. Ben de bu kafa karisikliginda netlesmek adina tanimadigim insanlarin fikrini almak istedim. Cokta faydasi oldu. Simdi kararimin dogru olduguna daha da eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…