Çalışmayan erkek düzelir mi?

Calismayan erkek duzelir mi ve konuda bahsettigim sorular.

• Ankete Katılan
    84
Aaaa uzuldum. Psikolog onerdim ama gitmedi. Hatta o kadar butun herseyi denedim ki dualara basvurdum. Okumasi icin ufak bi dua verdim. Ama onu bile okumadi. Umarim oyle bir sey olmaz korktum simdi. Allah korusun

Düzelmez. Çalışkanlık ya da tembellik insanın genetik kodlarında olan bir kişilik yapısıdır. Kimi çalışmadan duramaz kimi de hayatı keyif için yaşar.
Kayati keyif icin yasayanlardanmis malesef. Mantiken kabulleniyorum ama kalbim kirik.

Kayın pederim çalışmıyormuş 60 yaşında hala aynı çalışmıyor 3 oğlu var oğullarım bana günlük 10 TL versin diyen adam günlük 30 TL yetermiş ona çalışmaz çoluk Cocuk umrunda olmaz evde varmış yok muş takılmaz..

E o cocuklari nasil buyutmus. Yazik cocuklarina

E o cocuklari nasil buyutmus. Yazik cocuklarina
Kaynanam calısmıs tarlalarda o yemis baba malı var birde baba mallarını satmış babasından 4 dönüm meyva bahcesi falan var öyle gencinmişler.
Evdeki herkeste aşağılık insan olarak tanımlıyor adam yerine koymazlar

Gercekten cok aci cok acinasi bir durum

Calismaz. Hic girme bu riske

Benim eski esim de boyleydi. Ona göre calismak cok sacmaydi, gereksizdi. Insan hayatini isle gecirmemeliydi. Babasindan destek aldigi icin bir yerden sonra biraktim yorum yapmayi.

Calismamasi durumunda geciminiz nasil olacak? Bir güvencesi varsa calismasin. Yoksa iptal edin bu isi.

Ben de insan hayatini isle gecirmemeli diyorum ve istifa ettim 2 hafta oluyor. Ama guvendigi bir sey olmali insanin

Guvendigi kimse yok. Borc harc kit kanaat ayakta durmaya calisiyor.

Evet ayrildim. Sadece yanlis bir karar vermedigimden emin olmak istiyorum
Çok doğru karar vermişsiniz
Adam çalışmaz eğer ömür boyu ben evi geçindiririm diyorsanız barışın ben olsam kesinlikle barışmazdım çalışmayana güvenmem

Çok doğru karar vermişsiniz
Adam çalışmaz eğer ömür boyu ben evi geçindiririm diyorsanız barışın ben olsam kesinlikle barışmazdım çalışmayana güvenmem
Ben gecindiririm ama psikolojisi ile ugrasmak zor olur. Bi de ilerde hamile olacagim mesela calismak istemeyecegim. Cocugumla ilgilenmek isteyecegim. Ama oyle bi hakkim olmayacak. Calis desem evlenirken dinlememis evlendikten sonra mi dinleyecek. Dediginiz gibi isin sonu kotu.

Kendisi iş beğenmeyip iş arıyorum ayağına evde yatıp, karısı çalışsın işini bırakmasın diye karısının ayakkabılarının bacıklarına kadar bağlayanını gördüm. Tabi o zamanlar onları Daha yeni tanıdığım için bu nasıl aşk diyordum. Adam karısının ardında pervaneydi. 2 yıl böyle tanık oldum. Sonra karısı kocasının hayır diyemeyeceği işi buldu ve işe başladı. Sonra o benim aşk sandığım manazara duman olmuş. Neler neler oldu Boşanma raddesine bile geldiler.

Bu sadece yatmayı seven adamın bi örneği. Daha başka modelleri de var bunların. Sen sen ol çalışmayı sevmeyen üşengeç adamla olma.

Evet ben de ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. Buldugum islere gitiyor zaten bahaneyle. Çok iyi bir is bulursa da bu sefer calisiyorum diye burnumda getirme ihtimali var. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…