Çalışmayan erkek düzelir mi?

Calismayan erkek duzelir mi ve konuda bahsettigim sorular.

• Ankete Katılan
    84
Benim eşim çalışıyordu. Ama ben hamile kalınca sorumluluk artınca oda anladı ve çalışmaya karar verdi. Şimdi 3 senedir çalışıyor. Tanıdığım çoğu erkek bekarken öyleydi. Ama evlenince düzeliyolar.

Evlenince olumlu yönde degisen erkek sayisi 10binde 1 falandir

Siz sansliymissiniz allah daim etsin

Ama ne olur evlenince duzeliyorlar demeyin :) yakmayin insanlari.

Benim eski eskim evlenirken de calismiyordu evlendikten sonra da cok cok az calisti.
Ha ben bilerek evlendim sikayetci olmaya ne kadar hakkim var bilmiyorum ama hic degisim olmadi yani 🤣

Benim eski eskim evlenirken de calismiyordu evlendikten sonra da cok cok az calisti.
Ha ben bilerek evlendim sikayetci olmaya ne kadar hakkim var bilmiyorum ama hic degisim olmadi yani 🤣
Haklısınız. Belki böylesi bana denk geldi. Bazı kişiler değişmez. İşallah Rabbim herkesin gönlünden geçeni verir.

Konu basliktaki gibi. Bi erkek 25 yasina kadar bir kac gunluk is harici calismadiysa o erkek duzelir mi? O erkekle evlenilir mi? Simdi koseye sıkısti mecbur calisicak ama ilk firsatta isten cikar mı? Evlilik buyik bir ask olsa da huzurlu olur mu? Not: baska hicbir kusuru yok. Bunun haricinde dort dortluk desek yeridir.
beni bi düşündürürdü acaba işten kaçarmı sıkıntıya sokarmı diye bilemedimm

Bilerek evlendim dediniz ya pisman oldunuz mu? Yoksa iyi ki mi diyorsunuz. Cunku ben yavas yavas kabullenme asamasina gelmek uzereyim ozlemle beraber 😂

Bilerek evlendim dediniz ya pisman oldunuz mu? Yoksa iyi ki mi diyorsunuz. Cunku ben yavas yavas kabullenme asamasina gelmek uzereyim ozlemle beraber 😂

Maddi gucu oldugu icin pisman olmadim.
Evim arabam alisverisim seyahatim hic biseyim eksik olmadi. Diger turlu imkansiz, ben calisip adami evde yatirip besleyemem. Hastalik issizlik olur ayri...

iş arayıp bulamıyorsa onun suçu değil ama aramayan tembel bir adamsa imkanı yok düzelmez

X