Çalışmayan erkek düzelir mi?

Calismayan erkek duzelir mi ve konuda bahsettigim sorular.

• Ankete Katılan
    84
Kalbi sıkısiyormus. Bi daha disari cikamayacagini saniyormus. Hayat boyu ozgur olmamaktan korkuyormus. Haaa bi de beni rahat rahat goremeyecegi icin calismiyormus
Bu asalak adamın sizin mesleğinize güvendiği aşikar. Erkek arkadaşım iş arama sürecinde babasından para almamak için askerliğini 6 ay uzattı, her ay eline geçen bir miktar parayla birikim yaptı. Çevremde hep böyle örnekler var. Olması gereken de budur.
Ben adim atsam duzelme ihtimali var.
Yanlış düşünüyorsunuz. Kendisi istemedikten sonra ne siz ne de bir başkası düzeltemez bu adamı. Sadece boşa harcadığınız emek ile kalırsınız. Unutmayın siz bir kurtarıcı veya mesih değilsiniz. Enerjinizi kendinize harcayın

Agziniza saglik cok tesekkur ederim. Boyle dusunmeye ihtiyacim var guclu kalmak icin

En sevmediğim tiptir hem kendini gelistirmemis okul okumamıs okuduysa bile is pesinde kosmamis hem de o is olmaz bu is olmaz diye burun kıvıran calışmamaya her daim bir bahanesi olan erkek.

Benim icin en buyuk kusur budur zaten başka kusura gerek yok.

Ayrica evlendikten sonra daha rahat davrananı da oluyor. karisi calisip evde oturan aileden gelen 3 kurusa guvenip calismayan. Ben cok gozlemledim cevremde hepsininde karısıyla problemi var. oyle mutlu huzurlu bir yuvaları yok yani.

Evet evet malesef calisip guzel bi parayla gecinmek varken etraftan gelecek uc kurusla gecinmeye calisiyor. Evlenince bu uc kurusun muhatabi ben olacagim. Para elbet problem degil ama ben iki kat hassas davranmaya calisacagim. Ben hassas davrandikca karsi taraf iyice gevseyecek. Hayatin kanunu bu. Ben sabah erkenden ise gidecegim. Iste kafam patlicak. Eve gelecegim. Uzanmis telefonla oynayan bir erkek. Kim buna razi olabilir. Ya da hangi sevgi.

Düzelmez düşüncesindeyim..arada istisnalar olabilir belki düzelen olabilir ama böyle bir risk almak ben sahsen

Kalbi sıkısiyormus. Bi daha disari cikamayacagini saniyormus. Hayat boyu ozgur olmamaktan korkuyormus. Haaa bi de beni rahat rahat goremeyecegi icin calismiyormus

Cocuk mu bu? daha olgunlaşmamış. lisede universite sınavina hazırlanirken haftanın 7 günu sabah 7 kaliyordum. hafta ici okul hafta sonu dersane. okulu bitirdim gece gunduz kpss calistim 23 yasimda atandım 30 yasindayım hala sabah 7 de kalkıyorum.

Esim deseniz yine aynı. 22 yasinda okul biter bitmez ozel sektorde muhendis olarak calismaya basladı sabah 7 aksam 7 en iyi ihtimal mesaiye kalirsa 8 9 10.

Canı ne tatliymiş oyle calışırsa ozgurlugu gidecekmis.

Hadi simdi bir aşı bir başı ana baba parasiyla size çicek bocek hedoye alıyor. evlenince yine mi annesinden babasindan para alacak? ev kirası dugun borcları faturalar evin mutfak masrafı cocuk olursa bez mama onlar ne olacak?

Ki siz kendi ailenizden para almadan ne zorluklarla okumussunuz aşkın büyüsü gecince gozunuze batacak. siz bileginizin hakkıyla kazanirken o hep baskasından bekleyecek. sizin standartlarınızı yükseltmesi gerekirken daha da dibe cekecek sizi maddi manevi.

Bu konuda kadın azimli erkek umursamaz olursa o evlilikte azimli olan çok yıpranır.

hiç vicdan yapmayin. en dogru kararı vermişsiniz. olgun bir bakiş açınız var. yolunuzdan dönmeyin.

O is yas o zaman arkadaşım. Düzelir mi duzelmez mi napar karambole evlenmek de doğru degil. Ha bundan sonra bi ise girer surekli calisir o zaman belki fikriniz değişir ama suan bu halde zor

Tesekkur ederim. Zorlansam da mantigimla hareket rtmek zorundayim. Bi baskasinin sorumlulugunu almak icin fazlaca yorgunum.

O is yas o zaman arkadaşım. Düzelir mi duzelmez mi napar karambole evlenmek de doğru degil. Ha bundan sonra bi ise girer surekli calisir o zaman belki fikriniz değişir ama suan bu halde zor
Malesef iliskimizin bu yuzden bitmesi bile harekete gecirmediyse ilerde evlendikten sonra daha kotu gunler yasayabilirdim

Calismazken mi evlendiniz? Hic mi calismadi? Nasil risk aldiniz? Simdo degdi diyor musunuz?
Yok çalışmıyordu.hatta ben evlendikten 3 sene sonra çalışmaya başladı. Şimdide 2 kızım var diyo ben çalışmak zorundayım ben size bakmak zorundayım diyor.

Yok çalışmıyordu.hatta ben evlendikten 3 sene sonra çalışmaya başladı. Şimdide 2 kızım var diyo ben çalışmak zorundayım ben size bakmak zorundayım diyor.
Evlenirken ya da sevgililikte bunu sorun ettiniz mi? Cunku insan korkuyor geleceginden

Çalışmayan sorumluluk sahibi alamayan bir adama güvenip çocuk yapmakta yürek ister helal olsun.
Bizde genelde öyle ya çalışacak yada herkesin içinde rezil olmayı kabul edicek. Rezil olmak daha ağır bastığı için çalışmak daha kolay geldi herhalde.

Bizde genelde öyle ya çalışacak yada herkesin içinde rezil olmayı kabul edicek. Rezil olmak daha ağır bastığı için çalışmak daha kolay geldi herhalde.
Çocuk da olsa, cümle alem alay da etse rahatından gram feda etmeyen adamlar var. Büyük kumar oynamışsınız, hasbelkader tutmuş.

sorumluluk sahibi, çalışkan bir insan her yaşta çalışır. çalışmamak tercihi ise yani iş arıyorum çabalıyorum ama olmuyor durumu yoksa o zaman karakteri budur.
ha belki evlenince ite kaka düzeltirsiniz. ama ben olsam ana babasının düzeltemediği adamı alıp yıllarımı çocuk gibi onu büyütmekle harcamam.

Kendinize yazık etmeyin,bu yaşına kadar doğru dürüst çalışmamış meslek edinmemiş , işsizlikten rahatsız olmayan bir kişi evlendiğinde de sorumluluk almaz , eşi çalışıyorsa ona yüklenir olan size ve hayatınıza olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…