Çalışmayan erkek düzelir mi?

Calismayan erkek duzelir mi ve konuda bahsettigim sorular.

• Ankete Katılan
    84

Isimsiz20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
230
126
34
Konu basliktaki gibi. Bi erkek 25 yasina kadar bir kac gunluk is harici calismadiysa o erkek duzelir mi? O erkekle evlenilir mi? Simdi koseye sıkısti mecbur calisicak ama ilk firsatta isten cikar mı? Evlilik buyik bir ask olsa da huzurlu olur mu? Not: baska hicbir kusuru yok. Bunun haricinde dort dortluk desek yeridir.

Benim eşim çalışıyordu. Ama ben hamile kalınca sorumluluk artınca oda anladı ve çalışmaya karar verdi. Şimdi 3 senedir çalışıyor. Tanıdığım çoğu erkek bekarken öyleydi. Ama evlenince düzeliyolar.

Düzelmez. Erkek dediğin işsizliğini sorun eder. Bu tarz erkekler evle de ilgilenmezler bir şey bozulsa umurunda olmaz

Calismazken mi evlendiniz? Hic mi calismadi? Nasil risk aldiniz? Simdo degdi diyor musunuz?

Düzelmez. Erkek dediğin işsizliğini sorun eder. Bu tarz erkekler evle de ilgilenmezler bir şey bozulsa umurunda olmaz
Eviyle ilgili. Evine bagli. Ailesine bagli. Evdeki her ise kosusturur. Sadece normal bir ise giripte calismamis.

Kusur olarak en büyüğü bu zaten. Kesinlikle evlenmeyin böyle biriyle yoksa evi geçindirmek için siz çalışırsınız sadece

Kusur olarak en büyüğü bu zaten. Kesinlikle evlenmeyin böyle biriyle yoksa evi geçindirmek için siz çalışırsınız sadece
Ben de biraktim ama vicdan azabi cekmemek icin kafamda soru isareti kalmasin diye mutlu olabilirdim diye kendimi kandirmayayim diye bu anketi actim zaten. Etrafimdakiler genelde bu konuya iyimser yaklasiyor. Daha sonra duzelir diye. Cunku insanlar taniyinca seviyor kendisini. Ama ben emin olamiyorum.

benım esımde calışmadı baba parası yıyodu evlencegımıze yakn işe girdi canla başla calışıyor merak etme sorumlulul sahibi biriyse oda calısır

Çalışabilir ama çalışmama ihtimali de var bunu bile bile o yola girme
Sonra ben böyleydim biliyordun derse pişmanlığınla kalırsın

Çalışabilir ama çalışmama ihtimali de var bunu bile bile o yola girme
Sonra ben böyleydim biliyordun derse pişmanlığınla kalırsın
Iste emin olamadigim icin asiri zorlaniyorum kararimin dogrulugunu sorguluyorum

Benim abim öyleydi doğru düzgün çalışmazdi sonra amcam köyde bı kızın babasıyla görüşüp konuşmuş isteyelim falan diye o sebeble evlenmişti ablam abim evlenmeden yengeme herşeyi anlatmıştı yengem sağolsun adam etti iş konusunda suann hiç sıkıntı yaşamıyor

Kendini bir erkegin vicdanina birakirsak oo calismayan erkekle asla evlenmezdim kesinlikle ! Evet evlilikten dolayi calismak zorunda olanlar var sik sik is degisikligi yapsalarda ama kime gore ben sahsen evlenmezdim guvence onceden lazim

Iste emin olamadigim icin asiri zorlaniyorum kararimin dogrulugunu sorguluyorum
Gerek var mı peki acabalarla bir yola girmeye sonradan olsa dersiniz ki evlenmeden önce böyle değildi eee şimdi herşey ortada acaba değişir mi diye yola çıkılmaz

biz niye onlari adam edelim niye kendimizo riske atalim kiz cok begenmis sanirim yoksa riske girmezdi

Hadi yaa. Ama biz yaklasik 5 senedir beraberiz. Bu vakte kadar degismeyeni duzeltemem heralde

Kendini bir erkegin vicdanina birakirsak oo calismayan erkekle asla evlenmezdim kesinlikle ! Evet evlilikten dolayi calismak zorunda olanlar var sik sik is degisikligi yapsalarda ama kime gore ben sahsen evlenmezdim guvence onceden lazim
Aslinda benim guvencem var. Meslegim var. Sadece bu sorumsuzluk beni vazgecirdi.

Hadi yaa. Biraktim ama bu yuzden
kızzzz cocugu tanıyosan iyiyse sorunluluk sahibiyse yani evlencegn zaman evi idare edicek tipse bırakma bu yuzden bulur bi iş şimdi rahata vermiştir erkekler braz öyle bıcak kemıge dayancak :) yanı tanıyorsan öyle iyiyse bırakma derm ama tabi sorumluluktanda kacarsa evi gecndırme gibi bi tip değilse bırak orda haklısın

Gerek var mı peki acabalarla bir yola girmeye sonradan olsa dersiniz ki evlenmeden önce böyle değildi eee şimdi herşey ortada acaba değişir mi diye yola çıkılmaz
Mantikli. Ben de oyle dusunuyorum. Evlendikten sonra daha zor.

Bes senelik iliski. Bu vkte kadar duzelmeyen bu saatten sonra duzelir mi?evet evi gecindirir. Iyi birisi taniyorum ama bicakta kemige dayandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…