- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 41
Her gün temizlersinizz işyerindeki boş odayı daha ne missss bir çok bebek anne babasıyla evden çıkıyor sabah anneanne babaanne bakıcı kreş vs gidiyor.sizon minnoş annesinin yanında olacak daha ne...keşke benim elime öyle fırsat gecseMerhaba,
Kızım 11 aylık bu zamana kadar evdeydim kızımlaydım ama şirket artık çağırıyor.
Annem kaynanam çok uzaklar bakamazlar ve ayrıca ikiside çalışıyor.Kızıma eltim bakarım diyor ama o kendi çocuğunun bile eline telefon tablet verip veya gece yarılarına kadar tv karşısında oturtan,günde sayılamayacak kadar çikolata gofret bisküvi yedirir olsun yesin zaten ilerde de yiyecek diyen,çocukla yarim konuştuğundan kendi çocuğu tam konuşamıyor 5byasinda ve aşırı utangaç böyle olunca nasıl emanet ederim diye düşünmekten deliriyorum ya benimde kızım öyle yetişirse naparim diyorum.kizimi heba mı ediyorum diye düşünüyor ama bakacak kimsem yok.
Çalışmamda lazım evin kredisi var tek maaşla gecinilmiyo eşim asgari ücret aliyo.
Patron gel boş oda var,orada hem çocuğuna bakar hem çalışırsın diyor.bu aklıma yatti hem kızımdanda ayrılmam ama işyeri biraz tozlu,şöyleki 3 gun toz alma siyah masada tozun uzerine yazi yazilibiliyor.önlem olarak hergun odayı temizlerim pırıl pırıl yaparım diye düşünüyorum.
Ama bugün kaynım geldi olurmu hiç tozda çocuk hem çocuğa hem işe nasıl yetişcen sonra 11 aylık bebek sabah 7 buçuk evden çıkacak akşam 7 de eve gelecek olur mu hiç dedi.birak ağlar ağlar susar öğrenir kalsın eşim bakar dedi yada işi bırakacaksın dedi.
Napacagimi bilmiyorum,kızımı kendim yetiştirmek benim yanımda hep ilklerini görmek istiyorum ayrıca bana aşırı düşkün babasıyla bile çok uzun süre durmuyor ve emiyo hala.emmek istiyor belli bir zaman sonra.
Uzun oldu biliyorum ama lütfen cevap verin burada yazılanlara göre kararımı vereceğim.
Buarada şuanda evden çalışıyorum hem kızıma bakıyorum ama haftaya gel denildi.
Eee o zaman ne güzel. Zaten evden de çalıştığınız için çocuğunuzla aynı ortamda iş yapmaya da alışıksınız. Ben de evden çalışıyorum, çocukla çalışmak zor ama en azından zorluğuna yabancı değilsiniz. Odanızda çok insanla muhatap da olmuyorsanız, çocuğunuzun uyku düzenini, sağlığını tehdit edecek tehlikeler de azalıyor. Bir süre böyle idare edin, en azından deneyin, olmuyorsa da o zaman çalışmamayı düşünürsünüz. Denemeden bir çok şeyi göremezsiniz.Evet odam özel oda kimse giremez çok giren olursa bir ön muhasebecimiz var o girer.ayni oturma odası gibi duzenleyebilecegimi söylediler,hali olacak park yatak hatta calisircam salıncak bile almayı düşünürüm.odaya ayakkabılı girilmeyecek. Bu şartları koyabilirim.
Merhaba,
Annem kaynanam çok uzaklar bakamazlar ve ayrıca ikiside çalışıyor.Kızıma eltim bakarım diyor ama o kendi çocuğunun bile eline telefon tablet verip veya gece yarılarına kadar tv karşısında oturtan,günde sayılamayacak kadar çikolata gofret bisküvi yedirir olsun yesin zaten ilerde de yiyecek diyen,çocukla yarim konuştuğundan kendi çocuğu tam konuşamıyor 5byasinda ve aşırı utangaç böyle olunca nasıl emanet ederim diye düşünmekten deliriyorum ya benimde kızım öyle yetişirse naparim diyorum.kizimi heba mı ediyorum diye düşünüyor ama bakacak kimsem yok.
Çalışmamda lazım evin kredisi var tek maaşla gecinilmiyo eşim asgari ücret aliyo.
Patron gel boş oda var,orada hem çocuğuna bakar hem çalışırsın diyor.bu aklıma yatti hem kızımdanda ayrılmam ama işyeri biraz tozlu,şöyleki 3 gun toz alma siyah masada tozun uzerine yazi yazilibiliyor.önlem olarak hergun odayı temizlerim pırıl pırıl yaparım diye düşünüyorum.
Ama bugün kaynım geldi olurmu hiç tozda çocuk hem çocuğa hem işe nasıl yetişcen sonra 11 aylık bebek sabah 7 buçuk evden çıkacak akşam 7 de eve gelecek olur mu hiç dedi.birak ağlar ağlar susar öğrenir kalsın eşim bakar dedi yada işi bırakacaksın dedi.
Napacagimi bilmiyorum,kızımı kendim yetiştirmek benim yanımda hep ilklerini görmek istiyorum ayrıca bana aşırı düşkün babasıyla bile çok uzun süre durmuyor ve emiyo hala.emmek istiyor belli bir zaman sonra.
Uzun oldu biliyorum ama lütfen cevap verin burada yazılanlara göre kararımı vereceğim.
Mama sandalyesi de alırsınız en ucuzu dan bazen de ona otururEvet ev ortamı olacak odam olacak yere hali sereceğiz kanepe olacak içeri ayakkabıyla girilmeyecek
Ben bir süre tam olarak böyle çalışmıştım . Bebeğim 40 günlüktü . Ama odama giren çıkan belliydi .Yanımda ki stajer arada ilgileniyordu ve çok rahattım . Maaşım da tatminkardı . Yapılamayacak şey değil .Merhaba,
Normalde 2 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyordum ama piyasa koşullarında güya asgari ücret yüksekliği iş yokluğu eşimin çalıştığı yer kapandı orası hiç kapanmaz diyorduk isler gayt iyiydi ama noldugunu anlamadık önce işçi çıkarmaya başladı sonra kapattı.Hamile kalirken nasil bir plan yaptiniz?
Haklisiniz. eltiniz bakar diye mi dusunmustunuz diye sordumNormalde 2 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyordum ama piyasa koşullarında güya asgari ücret yüksekliği iş yokluğu eşimin çalıştığı yer kapandı orası hiç kapanmaz diyorduk isler gayt iyiydi ama noldugunu anlamadık önce işçi çıkarmaya başladı sonra kapattı.
Hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlermis.hakikaten doğruymuş
Evimin borcu azkaldı ben 10 yıllık evliyim son 3 sene kaldı evin borcu bitmesine,zaten su piyasaya göre zaten kira parası şuan yani ha kira verilmiş ha kredi ödeniyor aynı hesap yani.Ev almak farz değil. İnsanlar niye evlenir evlenme hatta evlenmeden yeterli birikim yapmadan ev araba alır anlamıyorum. Bunu sadece size söylemiyorum. Kredi borcunuz yüzünden Süt çocuğu annesinden ayrılacak yazık değil mi
bu dedigin hic mantikli degil bacim. soyleki bir ev parasi biriktirene kadar yas olur bilmem kac. sonrada aldigin evi artik tup bebek tedavisine yatirirsin. bu bir ornek tabiiki..ama birseyleri beklerken birseylerin zamani gecebilir. ha ev sartmiydi dersin bu durumda tabii.Ev almak farz değil. İnsanlar niye evlenir evlenme hatta evlenmeden yeterli birikim yapmadan ev araba alır anlamıyorum. Bunu sadece size söylemiyorum. Kredi borcunuz yüzünden Süt çocuğu annesinden ayrılacak yazık değil mi