Çalışmak mı çalışmamak mı delirecegim

Çalışayım mı yoksa işi mi bırakayım

• Kızınla çalış

OY: 29 61,7%
  • İşi bırak,işyerinde çocuk olmaz

OY: 17 36,2%
  • Eltine bırak

OY: 1 2,1%

• Ankete Katılan
    47

Önemli olan ortamdaki tozun masa üstünde olması depil bence , bu toz havada da uçuşuyordur bebeğinizin ciğerlerine dolabilir.Astım riski doğabilir.

Bakıcı bulma imkanın yok mu ? Ya da annen size yatılı gelse bebek biraz büyüyünceye kadar bakar. Hafta sonu gider evine

Çocuk okula başlayana kadar kismi zamanlı çalışma hakkı oluyor diye biliyorum tam zamanlı çalışmazsaniz daha kolay olabilir

Açıkçası yerinizde olsam eltime bırakmazdım çocuğumu... hele ki bahsettiğiniz gibiyse... ama her gün çocuğu getir götür hem size hem ona eziyet acaba güvenebileceğiniz bir bakıcı bulamaz mısınız?

Maddi konu sebebiyle çalışmak istiyorsanız bakıcı çok mantıklı bir şey olmaz sonuçta bakıcı için ödeme yapacaksınız çalıştığınız için kendinizi çocuğuma bir şey katamiyorum suçlamasıyla hep ödüllendirmek isteyip birşeyler alacaksınız gelen maaş zaten gidecek çocukla birlikte iş yerine gitmek ne kadar doğru olur bilemem sonuçta ortamı siz daha iyi biliyorsunuz ama bence doğru olan işi birakmaniz. Maddi konuya gelince de rabbim rızkını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…