Evet odam özel oda kimse giremez çok giren olursa bir ön muhasebecimiz var o girer.ayni oturma odası gibi duzenleyebilecegimi söylediler,hali olacak park yatak hatta calisircam salıncak bile almayı düşünürüm.odaya ayakkabılı girilmeyecek. Bu şartları koyabilirim.Ya hiçbir tozlu oda, çocuğunuza eltiniz kadar zarar veremez, şu anlattıklarınıza bakınca öyle görünüyor. Sizce öyle değil mi? Yani sağlıksız besleneceğine, bütün gün televizyon tablet başında zombiye döneceğine, yerinizde olsam tutar kolundan yanımda götürürüm çocuğumu. Ha mümkünse bakıcıya, kreşe filan verin ama zaten eve daha fazla para girsin diye çalışacaksınız, bu durumda parayı kreşe&bakıcıya gömmek de mantıklı değil. Sizin şartlarınızda en oluru yanınızda götürmek gibi geldi bana. Odanızın durumu nedir, size özel, çok fazla insanın girip çıkmadığı bir oda mı? Bunlar da önemli. Çocuk bu sabit durmayacak, ona bir köşe hazırlama imkanınız var mı? Park yatak gibi bir şey olur, çitle ayrılmış bir bölme olur. Onun güvenliğini sağlamak da önemli.
Bakıcı bulsan veya ev ortamı olcaksa kendi evinden calıssan ?Yaa kreş için çok küçük yakınlarda hiç yok bebek kreşi
Benden başka işi yapacak kimse bulamadı piyasaya göre düşük maaş veriyor.birde her insana güven duymuyorlar ben tanışları sayılırım.Eltinize bırakmanızı asla tavsiye etmem gerekirse çalışmayın
Patrona çok şaşırdım millet iş diye kırılırken bebekle de olsa gel yeterki gel diye sizde ısrarcı olması bilmiyorum değişik geldi
16 yıllık evliyim ben odaya girdiğimde kayınbiraderim şöyle bir toparlanır
Sizinkinin sizinle bu şekilde konuşma cesareti acaba nerden geliyor
Asgari ücret ile ev kredisi imkansızlığına ise hiç girmiyorum
Toz ne yapar ki çocuğa, şu toza pis bir şey muamelesi yapmayı bırakalım artık.
11 ay yanında olmuşsunuz ne güzel, geçim sıkıntısı varsa çalışmalısınız.
Eltinizi hiç düşünmeyin.
Bakıcı arayın, içinize sinen birini bulana kadar işe götürün bebeğinizi.
Bilgisayar başında çalışıyorum bu güne kadar evden çalıştım artık gel diyorlar.Nasıl bir iş yapıyorsunuz ki size ayrı oda verecekler. Eğer bilgisayar üzerinden işlerinizi halledebiliyorsanız evden iş yapmayı teklif edin.
Eşimin çalıştığı yer kapandı yeni işte de bu kadar veririz diyorlar kriz var diyip bahane üretiyorlarYine mucize bir ayrıntıya takıldım. Asgari ücret, tek maaş, ev kredisi nasıl oluyor?
Durum buysa çalışmanız gerek. Patronlar bir ay sonra sorun çıkarmayacaksa ve çocuğa uygun ortamı oluşturabilecekseniz yanınızda olmasında bir sakınca yok. Yok bu şartlar sağlanmayacaksa bakıcı en iyi seçenek gibi görünüyor.
Bilgisayar başında çalışıyorum bu güne kadar evden çalıştım artık gel diyorlar.
Eşimin çalıştığı yer kapandı yeni işte de bu kadar veririz diyorlar kriz var diyip bahane üretiyorlar
Evet olabilir aslında teşekkürler bir sorayımSiz şöyle bir teklifle gitseniz, evde bilgisayarla çalışmaya devam edeceğinizi, haftanın 3 günü yarımşar gün iş yerine gidip oradaki işlerinizi halledeceğinizi söyleseniz(pazartesi-çarşamba-cuma). Elitinizin kısa süreli bakmasında da çok sakınca olmayabilir bu durumda.
Siz bugune kadar evden calisirken maas vermediler mi?Bilgisayar başında çalışıyorum bu güne kadar evden çalıştım artık gel diyorlar.
Verdiler tabikideSiz bugune kadar evden calisirken maas vermediler mi?
en iyi ihtimal bakıcıEvet olabilir aslında teşekkürler bir sorayım
Siz boyle yazmissiniz. Sadece merak ettim.Çalışmamda lazım evin kredisi var tek maaşla gecinilmiyo eşim asgari ücret aliyo.