Merhaba,
Kızım 11 aylık bu zamana kadar evdeydim kızımlaydım ama şirket artık çağırıyor.
Annem kaynanam çok uzaklar bakamazlar ve ayrıca ikiside çalışıyor.Kızıma eltim bakarım diyor ama o kendi çocuğunun bile eline telefon tablet verip veya gece yarılarına kadar tv karşısında oturtan,günde sayılamayacak kadar çikolata gofret bisküvi yedirir olsun yesin zaten ilerde de yiyecek diyen,çocukla yarim konuştuğundan kendi çocuğu tam konuşamıyor 5byasinda ve aşırı utangaç böyle olunca nasıl emanet ederim diye düşünmekten deliriyorum ya benimde kızım öyle yetişirse naparim diyorum.kizimi heba mı ediyorum diye düşünüyor ama bakacak kimsem yok.
Çalışmamda lazım evin kredisi var tek maaşla gecinilmiyo eşim asgari ücret aliyo.
Patron gel boş oda var,orada hem çocuğuna bakar hem çalışırsın diyor.bu aklıma yatti hem kızımdanda ayrılmam ama işyeri biraz tozlu,şöyleki 3 gun toz alma siyah masada tozun uzerine yazi yazilibiliyor.önlem olarak hergun odayı temizlerim pırıl pırıl yaparım diye düşünüyorum.
Ama bugün kaynım geldi olurmu hiç tozda çocuk hem çocuğa hem işe nasıl yetişcen sonra 11 aylık bebek sabah 7 buçuk evden çıkacak akşam 7 de eve gelecek olur mu hiç dedi.birak ağlar ağlar susar öğrenir kalsın eşim bakar dedi yada işi bırakacaksın dedi.
Napacagimi bilmiyorum,kızımı kendim yetiştirmek benim yanımda hep ilklerini görmek istiyorum ayrıca bana aşırı düşkün babasıyla bile çok uzun süre durmuyor ve emiyo hala.emmek istiyor belli bir zaman sonra.
Uzun oldu biliyorum ama litfen cevap verin burada yazılanlara göre kararımı vereceğim.