çok güldümEski konularında aynı duadan yüzlerce aldı. Ama başında o anne varken kendi hayatını kurabilme ihtimali yok bence
Kavgaya hiç gerek yok, abinin yaptıkları dayaktan beter.Yenge fazla asil, bunlar elime bi geçecekti ana kız var ya.
yıllık izin hakkı yok dahaca gidemez hahahahhaHaklısınız iş hayatı çok yorucu. Yıllık izin ne zaman Abant'a gidip bi tatil mi yapsanız acaba. Geçen sefer tadını çıkaramadınız ajajsjsj.
Çalışmadan maaş almak istiyorum ama abime demeye totom yemiyorolmadı.
konu başlığı 'ÇALIŞMAK İSTİYORUUUMM ' olmalıydı !
işte abileri yengeye bırakmıyor ki analı kızlı ona çıdırıyorlar ama hala bir şeyler aldırma peşinde. Abi de o kadar akıllı çalış ihtiyaçlarını kendin al demiş. Hatırladığım kadarıyla konu sahibinin bazı faturalarını abisi yatırıyordu. Ekmek nasıl kazanılıyor görsün istemiş. Konu sahibi bu kafayla giderse anne gittikten sonra yapayalnız kalacak.Yenge fazla asil, bunlar elime bi geçecekti ana kız var ya.
Eee ne yaptınız söylediniz mi?İş yerine geldim dediklerine benzer şeyler kurdum kafamda. Daha gelmedi gelsin söyleyeceğim.
Atılır atılırEvet, zaten abisinden maaş almak için her gün mesaiye gelmesine lüzum yok, adam zaten maaşa bağlıyordu, napcan kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz.
Ben ilginç bir şekilde anasının gönderdiğini düşünüyorum, abisinin başında dikilip haber getirsin diye. Aklı başında adam buna iş emanet etmez.Atılır atılır
Düşmanını daha yakın tut tavsiyesini uyguluyor benceBen ilginç bir şekilde anasının gönderdiğini düşünüyorum, abisinin başında dikilip haber getirsin diye. Aklı başında adam buna iş emanet etmez.
Söyledim,Eee ne yaptınız söylediniz mi?
Adam dışarda assssla çalışmayacağının farkında yiiirum.Söyledim,
Abi ben burada bir işe yaramiyorum bana iyilik değil kötülük yapıyorsun ben gerçek bir iş bulup tecrübe kazanmak istiyorum dedim.
O da o gireceğin yer de iş bu da iş. Otur oturduğun yer de dedi. Baya kızdı resmen fırçaladı beni. Bir daha böyle bir şey söylemem.
Hangi sektörde iş yapıyor ki abi? Nasıl bir isyeri orası yani? Mesela paspas atsanız camları silseniz lavaboları falan temizleseniz yok mu öyle şeyler. Bir işe yarar tecrübe kazanirdinizSöyledim,
Abi ben burada bir işe yaramiyorum bana iyilik değil kötülük yapıyorsun ben gerçek bir iş bulup tecrübe kazanmak istiyorum dedim.
O da o gireceğin yer de iş bu da iş. Otur oturduğun yer de dedi. Baya kızdı resmen fırçaladı beni. Bir daha böyle bir şey söylemem.
Geçmiş olsun, kaçamadınız yine.Söyledim,
Abi terörüSöyledim,
Ahahaha niye konu aciyon madem boş sayfayla konusucan.Sizin işiniz yok mu sürekli buradasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?