- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.921
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben o konuda da söyledim abi akıllı adam. Çoktan değişmiştir o kilidi.Boşanmada büyük kusur sayılıyor ev anahtarını aileye vermek. Ama yazık adamın haberi yok
Bir de bana maaşı niye sordun, ne faydası olacak demiş. Yav konu çalışmak, tabi maaş soracağım. Annenin kızlık soyadını mı soraydım? Burada konu açanlar niye sorulara tam cevap vermiyorlar ya da verilen cevabı bir süzgeçten geçirip bunu bana niye söyledi diye düşünüp öyle cevap vermiyorlar? Ortaokulu bitiren her birey dört temel beceriye hakim olur yani.Ya boşverin boş boş oturup alsın. Evde anasıyla fitne fesatlık düşününce de abisi kredi kartlarını vs ödüyor. En azından şimdi gözünün önünde durur arada getir götür yapar faydalı bir işe yarar.
Yoksa tam bir anne güdümlü füze adayı kendisi. Kendi fikri yok gibi bir şey anneyle bir vücut gibiler. Belki kendine ait bir hayatı olabileceğini farkeder bir süre sonra.
Bence yengesinin eski esiyle bir fotografini abisinin gorecegi bir yerlere cikarmasina dair yaptiklari sinsi plani uygulayip uygulamadiklari da merak ediliyordur. Vallahi aklima onlarca soru geliyor ama kendini tutuyorum.Ay valla milyonlarca yürek tek soru. Ben de bunu sormaya gelmiştim.
Zaten iki ihtimal var ya dediginiz gibi abi dusmanini yakinda tutmak istiyor ya da anne istihbarat icin zorla dukkanda calistiriyor. 3. İhtimal yok yaniBence yengesinin eski esiyle bir fotografini abisinin gorecegi bir yerlere cikarmasina dair yaptiklari sinsi plani uygulayip uygulamadiklari da merak ediliyordur. Vallahi aklima onlarca soru geliyor ama kendini tutuyorum.
Belki de abisi bu sebeple goz hapsine almistir. Nasilsa her turlu masrafini cekiyorum, bari goz onunde kalsin demistir.
Valla yenge tam bir alfa hiiiççç bulamıyor. Abi desen zaten hepimizin gözünde bir Yunan heykeli.Bir de bana maaşı niye sordun, ne faydası olacak demiş. Yav konu çalışmak, tabi maaş soracağım. Annenin kızlık soyadını mı soraydım? Burada konu açanlar niye sorulara tam cevap vermiyorlar ya da verilen cevabı bir süzgeçten geçirip bunu bana niye söyledi diye düşünüp öyle cevap vermiyorlar? Ortaokulu bitiren her birey dört temel beceriye hakim olur yani.
Bence inşallah abi gözünü açar da finansal olarak elini eteğini çeker. Başka türlü çözülmez bence.
Ben yengenin yerinde olsam boş boş oturan görümceye maaş verilmesine razı gelmezdim. Muhtaçlık, acil durum vs. olmadığı sürece evli adamların ailelerine para vermesini doğru bulmuyorum.
Bence beceremezler bunlar onu. O kadar becerikli değiller. Eski Türk filmi havasında planları var.Bence yengesinin eski esiyle bir fotografini abisinin gorecegi bir yerlere cikarmasina dair yaptiklari sinsi plani uygulayip uygulamadiklari da merak ediliyordur. Vallahi aklima onlarca soru geliyor ama kendini tutuyorum.
Belki de abisi bu sebeple goz hapsine almistir. Nasilsa her turlu masrafini cekiyorum, bari goz onunde kalsin demistir.
Buna benzer bir şekilde imâ ettim fakat olsun sigortan işliyor diyor. Aslında her şey telefonumu değiştirmek istiyorum dedim diye oldu.O zaman yazık günah, boş boş oturup maaş alacağınıza, uygun bir dille anlatın. Boş oturuyorum, sen de boşa maaş ödüyorsun, bana müsaade et deyin. İki taraf için de makul bir anlaşma olur
Abi anne-kardes ikilisini suya goturup, susuz getirir. Oyle de alfa gozumde.Zaten iki ihtimal var ya dediginiz gibi abi dusmanini yakinda tutmak istiyor ya da anne istihbarat icin zorla dukkanda calistiriyor. 3. İhtimal yok yani
Eee adam her ihtiyacınızı bedavadan görmek zorunda mı? Çalışın telefonunuzu kendiniz alın.Buna benzer bir şekilde imâ ettim fakat olsun sigortan işliyor diyor. Aslında her şey telefonumu değiştirmek istiyorum dedim diye oldu.
Diyorum ya; yazacak epey sey var. Ban yemek istemiyorum.Valla yenge tam bir alfa hiiiççç bulamıyor. Abi desen zaten hepimizin gözünde bir Yunan heykeli.
Bence beceremezler bunlar onu. O kadar beceriksiz değiller. Eski Türk filmi havasında planları var.
Bir de şey demesi yok mu: Her erkek şüphelenir :)
Tabi ki, bunlari ektikleri tatil plani effffsaneydiAbi anne-kardes ikilisini suya goturup, susuz getirir. Oyle de alfa gozumde.
Ben sırf o konuya mesaj yazabilmek için üye olmuştumTabi ki, bunlari ektikleri tatil plani effffsaneydi
Telefonu aldıysanız, artık çıkın bence. Aksi suistimal oluyor çünkü.Buna benzer bir şekilde imâ ettim fakat olsun sigortan işliyor diyor. Aslında her şey telefonumu değiştirmek istiyorum dedim diye oldu.
Ne konuydu amaBen sırf o konuya mesaj yazabilmek için üye olmuştum
O zaman yazık günah, boş boş oturup maaş alacağınıza, uygun bir dille anlatın. Boş oturuyorum, sen de boşa maaş ödüyorsun, bana müsaade et deyin. İki taraf için de makul bir anlaşma olur.
Buna benzer bir şekilde imâ ettim fakat olsun sigortan işliyor diyor. Aslında her şey telefonumu değiştirmek istiyorum dedim diye oldu.
Onu bilemiyorum artık. Ama bugün telefona ihtiyacı var diye abisine sırtını dayamış, yarın bilgisayar istediğinde mi aynısı mı olacak? Ben biraz kendini zorlamasının iyi olacağını düşünüyorum Çilek hanım. Her normal insan gibi çalışıp kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılamalı. Yani abisinden ayrılıp harçlık almaya devam etmemeli ya da evde oturmaya.İş yerinde boş boş oturmadığı zamanlar boş boş gezip abisinden para almaya devam ediyor zaten. Çalışsın, hiç değilse erken kalksın da aldığı paranın bir anlamı olsun.
Bütün gün boş oturduğuna da inanmıyorum ben. Mutlaka bir iş yapıyordur. Çalışmak istememesinin bahanesi o.
"Ben boş oturuyorum, abim bana hak etmediğim halde maaş veriyor, yazık adama" diyecek biri değil yoksa.
Üye olunmaya değer bi konuydu vallaNe konuydu ama