çalışanlar ramazan ?

ben kalkıp oturunca bir daha uyumakta çok zorlanıyorum maalesef.bakalım birkaç gün öyle birkaç gün böyle derken birde bakmışız ramazan geçmiş bile :))))

Vitamin takviyesi iyi oluyor tavsiye ederim. Tüm ramazan boyu olmasa da ara ara sahurlarda pharmaton alıyordum.

Eşim kalkmadan tutuyor. Bence çok yıpratıcı ve sağlıksız. Uykusu bölünmesin diye yapıyor ama uzun vadede zararlı olur diye düşünüyorum. Her iftardan sonra baş ağrıları tutuyor.
Bu arada ben de 5 yıl aradan sonra tutacağım bu sene. Hayyy İstanbul'a düştüm nasıl o kadar saat dayanacağım? Benim durumum daha vahim :KK70:
Aspirin içsin yatmadan .Esime iyi geliyor .

Sahura kalkıp bişeyler yedikten sonra benim midem inanılmaz rahatsız oluyo garip bir his geliyor,çok yemesem de kusma isteği gelir hele yemeğin üstüne su içince felaket off:bicak:

Eşim sahura kalkmadan tutuyor. Sadece iftarda yiyor, sonrası da yok. Güneşin altında çalışırken bile böyleydi. Ama herkes dayanamaz buna. Gece 12 gibi yatıp yatmadan önce yiyebilirsiniz. Ya da çok erken yatıp sahurdan sonra yatmayabilirsiniz.
Aynen öyle. Bir ramazanı komple iftar yemeğiyle geçirdim üstelik tarlada çalışıyordum. Bünye meselesi. Biraz da psikoloji.

merhaba arkadaşlar,
herkese hayırlı ramazanlar,
7 senedir hostestim ve uçuşum olmadğında oruç tuttum. Geçen sene evdeydim rahat geçti. İlk kez düzenli bir işte çalışıyorum ve oruç tutucam inşallah. Sabah 7 gibi uyanıcam ve metrobüsle gelicem işyerine. akşam 6 ya kadar mesai. Sahura kalkarsam uykum bölünücek sonra uyuyamıyorum davul sesi falan derken. Sahura kalkmadan tutan varmı ? nasıl yapıyorsunuz çalışırken ?
Bende sabah 8de evden çıkıp 6.30 gibi evde oluyorum. Bulunduğum ilde sahur 3de oluyo iftarda 19.40 . Ben sahura kalkamıyorum çünkü uykum bölününce daha uyuyamıyorum. Saat 12 gibi hafif bir şeyler yiyip 12.30 gibi yatıyorum. Reflümde var o yüzden sabah midem daha rahat oluyor . Sahurda yapsam açlık illa ki oluyor o yüzden uykumdan feragat edemiyorum maalesef . Çünkü uykusuzluk çok daha zorluyor beni açlıktan. Birde yiyip hemen yatmak mide asidini yukarıya çıkarıyor midede yanma ekşime durumları oluyor .

Bu sene imsağa yakın kalkıp bir bardak süt içip namaz kılıp yatmayı planlıyorum. Gece yarısı börek çörek noo korkunç.

Ben sahsen sahura kalkınca sabah erkenden acıkıyorum ama kalkmazsam beni baya goturuyo ve kalkmadan daha rahat tutuyorum. Ama bu sene tutamıcam Allahım herkesin yardımcısı olsun zaten ilk bir hafta zorlar keske bende tutabılsemde tutsam ama malesef

Yıllardır sahura kalkmıyorum. Gece tuvalete falan uyanırsam su içerim. Ilk gün biraz baş ağrısı çekerim sonra bünye alışıyor.

Back
X