- 14 Ağustos 2024
- 1.101
- 1.964
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Evet oldu ve yaşandı. Arkadaş şefliğe kadar gittim diyor. Ben de mühendisim. Eğer şartlar uygun değilse. Değer verilen bir yer değilse. Pozisyonun önü açık değilse değil şeflik görevinizi bile yapamazsınız. İş yeri,orada çalışanlar size bir şey vaad ediyorsa elini taşın altına koyarsın. Ama terfi almayı ön göremiyorsan kimse orada durmaz.Aybalahanim in yorumundaki tuvalet temizlemedigi icin suclu olan ve muhendisin isten cikmasina kadar uzayan duruma hak veremem diyeyim.
Yine bir örnek vermek istiyorum. En son çalıştığım iş yerinde ekibimiz vardı. Mühendis olarak değerim bile yoktu. Pozisyon olarak önümü görmediğim için işten ayrıldım. Sonuç ne oldu? Tüm ekip şartlar iyi olmadığı için işten ayrıldı. Çok yıllıklı kemik elemanlar işten çıkarıldı. Ekip lağevdildi. Sonra iş yeri ilana çıktı mühendis ve ekip lideri ilanına. Yeni bir ekip kurmak için. Demek istediğim şu. Önünüzü görmüyorsanız orada hiçbir şey yapmak istemezsiniz. Ciddi ciroların döndüğü işletmeler temizlik çalışanı almayıp mühendise bunu yaptırmaya çalışıyorsa ben bunu hoş karşılayamam. Biraz da nasip meselesi. succulentaski