Toparlamak yemek yemek neden 9u buluyor anlamadım bende 7 de evde oluyorum yemek yapsam bile yememiz kaldırmam 9 anca oluyordur yemek yapmak 1 saat sürüyor yemek toparlamak anca 1 saat sürer yanlış mı yazdınız acabakizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?
kizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?
bencedeTemizliği sallayın film izleyin. Biraz pislik ve dağınıklıktan zarar gelmez ama sürekli uğraşmak ruhu bedeni yıpratır. Benim mottom bu
çocuk yok gibi
hazır yemeği yiyip mutfaktan çıkmak neden 9 u buluyor mesela
eve gelip yemeği pişirip yememiz genelde bir saat sürüyor
mutfaktan yemeği biten çıkıyor ve masada tabak kaşık ne varsa kalıyor
arada birisi çay yapabiliyor meyve vs yiyoruz neyse bulunan
oğlum yatınca biz biraz daha oturuyoruz arada bir 10 dakika makinada önceki günden kalan temizleri dolaba atıp kirlileri makinaya koyuyorum 10 dakika sürüyor
o arada da eşim genelde son bir çay vs hazırlıyor
onu da içiyoruz
çamaşırları sabah evden çıkarken geleceğim saati ayarlayarak atıyorum makinaya gelince eskiden asardım direkt
kurutma makinem var şimdi kurutuyorum makinede
onun dışında zaten evinizde kimse yok haftada hatta iki haftada süpürülse bile yeter zira yaşanmayan ev kirlenemiyor
gece 2 lere kadar yapacak ne iş var ki evde
Aa sen de mi burdasın:) diğer foruma da yazmışsın az önce gördüm. Bu ara hamilelikten dolayı hiçbir şey yapamıyorum yemek kokusunda dahi duramıyorum. Öncesinde şöyleydi. Haftada 1 gün iznim var 2-3 Haftada bir dip köşe temizlik yapıp diğer günlerin akşamları o yaptığım temizliği korumaya çalışarak geçti. Örneğin ufak tefek dağınıklıkları toplamak, tuvalet banyo temizliği, ütü, toz alma gibi. Her hafta süpür sil toz al rutinim var. Bu şekilde yapıyordum ben.kizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?
Aynen normalde 9-6 calışan biri büyük sehirdeyse bir saatten once evde olamaz. 7 gayet normal.Hah bi de boyle tipler var. Ya ogretmen ya ev hanimisin diil mi? Adami kanser etmeye yazio su lafi. 7de evde olmakta ne var bu ulkede insanlar anca 7de evde oluo. Calistigim dönem hicbisey yapamiodum oh calismiorum rahat ettimciler de gelir simdi.
ya su camasirlari katlayan makineden de aldik mi tamamdir
bir de hayalim, sen yokken evde dolasip yerleri silen robottan almak
İkizlerbencedebalık burcu musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?