- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
2 bucuk yaşındasizin çocuğunuz kaç yaşında ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 bucuk yaşındasizin çocuğunuz kaç yaşında ?
2 bucuk yaşında
Calisma saatleriniz cok fazlaymis.ben o saatte gelsem bi koseye yigilir uyurum.onceki geceden yemekleri yapin eve gelince yemek toplama 8 olsun.camasir bulasik varsa yerlestirin o sirada sonraki gunun yemegini yapin.esinizde supurge yapsin.yemek pisene kadar lavabolari falan temizleyin.tabi bunu 3 gunde bir yapin evde kimse yoksa ev kirlenmez.haftasonlari da max 2 saatinizi ayirin esinizle beraber derinden temizleyin sonrada gezmeye cikin.bence yapilabilir seyler cocuk yok bu onemli bi avantaj
Hele büyük şehirde 7de evde olmak lütufHah bi de boyle tipler var. Ya ogretmen ya ev hanimisin diil mi? Adami kanser etmeye yazio su lafi. 7de evde olmakta ne var bu ulkede insanlar anca 7de evde oluo. Calistigim dönem hicbisey yapamiodum oh calismiorum rahat ettimciler de gelir simdi.
Yemegi olabildigince haftasonundan yapıyorum
İki kişiyiz ama yaptıgım her yemegi de mutlaka fazla yaparım sıcakken kavanoza koyar kapatır soguyunca buzdolabına atarım ilerki haftalarda yemek hemen hazır olur
Eşimin geliş saatine göre o da sıkca mutfaga girer
Bulasık makinesi her daim bostur hemen tık tık yedigimiz dizilir
Sonrasında spor salonuna gideriz
Her aksam en az üc bölüm dizi yada sinema mutlaka yaparız
Gece yatmadan yarım aaat kitap okuruz
Tabi bana yardımcı da geliyor haftada bir temizliğe ütüye elimi sürmem
Pardon da niye bu kadar sinirleniyorsunuz benimle duzgun konusun bu tipler nasi bi cumle.ben kimseyi asagilamiyorum zor olur ben yapamam diyorum.yapana kotu bisey mi demisim siz niye bu kadar abarttiniz.kimsenin moralini bozma amacli yazmadim lutfen uslubunuzi duzeltip oyle yorum yapin.bu arada evet ogretmenim burda bizi kucumseyen bi cumle kurmussunuz.ogretmenlik meslegi cok mu rahat sizce evet saatler uygun ama yorgunlugu cok fazla.eve gelince peltimiz cikiyor.Hah bi de boyle tipler var. Ya ogretmen ya ev hanimisin diil mi? Adami kanser etmeye yazio su lafi. 7de evde olmakta ne var bu ulkede insanlar anca 7de evde oluo. Calistigim dönem hicbisey yapamiodum oh calismiorum rahat ettimciler de gelir simdi.
kizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?
Etli zeytinyaglı kıymalı hatta patatesli yemeklerde bile denedim hiç bir tadında değişiklik olmuyorYemeği konserve gibi vakumlamış mı oluyorsunuz bu şekilde ?
Lezzeti nasıl oluyor? Tadı kaçmıyor mu?
sabah bir saat erken kalkıp aksamın yemegını yapkizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?