Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftanın 6 günü çalışıp hem yemek hem eş ev işi kendi ailemi ve eşimin ailesinin gönlü olsun diye ziyaretler offf bu koşuşturma içersinde ev işlerinde ve yemek konusunda pratik fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
bu topik çok faydalı olmuş. Ben henüz evli değilim ama çalıştığım için; evlenince temizlik, yemek iş nasıl olacak diye düşünmeye başlayınca benimde içime bir kasvet çöküyor
yazdıklarınızdan çıkardığım fikir kesinlikle eve büyük bir derindondurucu lazım yanılıyor muyum yoksa buzluğa sığıyor mu tüm bunlar?
Öncelikle evli olmak zorunda mıyız, ev işleri her çalışan bayanın derdi bence evli ya da bekar. Bir de şunu söyleyim, bir yorum okudum haftalık salatayı yapıp tupperware'de buzlukta bekletmekle ilgili. Arkadaşlar salata yapıldıktan sonra bir gün bile değil birkaç saat içinde tüketilmelidir. Salatayı yaptıktan 1-2 saat sonra tüm vitamini ölür.
Tşkler bunu bilmiyordum bundan sonra bekletmemeye çalışırım ama hergün hergün salata yapmaya da üşeniyorum açıkçası..
öncelikle evli olmak zorunda mıyız, ev işleri her çalışan bayanın derdi bence evli ya da bekar. Bir de şunu söyleyim, bir yorum okudum haftalık salatayı yapıp tupperware'de buzlukta bekletmekle ilgili. Arkadaşlar salata yapıldıktan sonra bir gün bile değil birkaç saat içinde tüketilmelidir. Salatayı yaptıktan 1-2 saat sonra tüm vitamini ölür.
Haklısın canım insan gerçekten üşeniyor biliyorum ama sağlık için en doğrusu bu. Ben de senin diğer önerilerin için teşekkür ederim, güzel şeyler yazmışsın.
Hergun lavaboyu ovarım ama banyoyu değil ...:)buzdolabına gelınce misal verdim herhafta kırlenmedıgı sürece silmeye gerek yokbuzdolabınızı haftada bir mi temizliyorsunuz.bazı arkadaşlar banyoyu da hergün ovuyormuş.böyle yapsam hiçten yetişemem